Ako zariadit byt ?
Ako zariadit byt ?
Caute,
Sice neviem, ci som to dal do spravnej kategorie, tak snad hej..
Zaujimalo by ma, ako by ste si zariadili byt ?
Ide mi o to, aby to spolu tak spravne ladilo, aby to nebolo priliz "chaoticke" az nepekne...
V byte nie je takmer nic, zatial, jedine parkety a stol pre TV (taka "stena" obyvacia)
Tak si dovolim prihodit fotky, nech sa to da lahsie predstavit.
Hladam mozne riesenia/napady, ako by to vyzeralo ako jeden zladeny celok.. (farby stien, nabytku)
Dik
Sice neviem, ci som to dal do spravnej kategorie, tak snad hej..
Zaujimalo by ma, ako by ste si zariadili byt ?
Ide mi o to, aby to spolu tak spravne ladilo, aby to nebolo priliz "chaoticke" az nepekne...
V byte nie je takmer nic, zatial, jedine parkety a stol pre TV (taka "stena" obyvacia)
Tak si dovolim prihodit fotky, nech sa to da lahsie predstavit.
Hladam mozne riesenia/napady, ako by to vyzeralo ako jeden zladeny celok.. (farby stien, nabytku)
Dik
Re: Ako zariadit byt ?
hned prva vec a nahovno ..... bleda podlaha a tmavy nabytok
keby aspon te pásy boli tmavšie ako te skrinky a stolik tak by to možno šlo ale takto sa to nehodí
keby aspon te pásy boli tmavšie ako te skrinky a stolik tak by to možno šlo ale takto sa to nehodí
Ten TV stol/skrinky tam uz boli, cize nebude problem to vymenit..
tak to je super aspon podla mna by som to vymenil lebo ak to chceš mat nejako zladene tak to proste nejde tmave drevo ku bledej podlahe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
cely den sa nechat vonku buzerovat pravidlami a este aj v obyvacke chodit po prechode ? ... diky ne !
ta podlaha sa mi vyslovene nepaci ... hlavne ked chces pomoc od niekoho kto sa v tom vyzna tak dodaj podorys so vsetkym dolezitym, orientaciou bytu a viac fotkami ... takto si mozem aspon ja teda predstavit iba jedno - vymenit tie tmave srance z plavacky - kontrast bledej podlahy a tmaveho nabytku mi osobne vobec nevadi 
-
DjBass
Darca
Ani mne nevadí kontrast tých farieb, podľa mňa je to OK. Tiež sa mi nepáči tá podlaha, veď to je otrasné. Fakt si radšej vymeň tie tmavé obdĺžniky za normálne (svetlé). Ale ak sa ti to takto páči, nechaj si to tak.
ja zas ocenujem snahu o niečo nove lebo som nič take nevidel unikoho samozrejme by som farby zvolil ine dal by som tmavšiu podlahu iba očosi a potom by aj nabytok mohol ostat
moj nazor
Zober si tieto fotky a podrobny podorys bytu a chod do poriadnej predajne nabytku - ziadna Ikea, Kika,... a nechaj si spravit navrh. Poprechadzaj sa po predajni a vyber co sa ti paci. Nasledne ti spravia zostavu, ktora bude pasovat do izby a ked vyberies moc drahe veci tak ti urcite poradia lacnejsiu variantu. Nema zmysel to vsetko zhanat jednotlivo, kym nemas absolutny prehlad co kto ponuka. Vyrobcov a moznosti je snad milion. Ked dostanes do ruk vizualizaciu odporucam este v prazdnej izbe nakreslit na podlahu obrysy nabytku, aby si mal este lepsiu predstavu ako to bude vyzerat. Ci bude dost miesta na prechadzanie. Ci sa budu dat vsetky dvere a okna pohodlne otvarat a tak podobne.
Prave som kompletne dozariadoval byt a toto vsetko som si vyskusal na vlastnej kozi.
A na zaver, vyrobcovia maju dodacie lehoty minimalne mesiac. Typicky 6 tyzdnov, ale realne tak 8. Zalezi vsak od konkretneho kusu nabytku.
Osobne by som tu bledu podlahu vytrhal a nechal tam tmavu
Prave som kompletne dozariadoval byt a toto vsetko som si vyskusal na vlastnej kozi.
A na zaver, vyrobcovia maju dodacie lehoty minimalne mesiac. Typicky 6 tyzdnov, ale realne tak 8. Zalezi vsak od konkretneho kusu nabytku.
Osobne by som tu bledu podlahu vytrhal a nechal tam tmavu
tie parkety sa ani mne velmi nepacia a vymenil by som ich za komplet tmave.
a tak ako vravi Sundevil. Zbehni do nejakeho nabytku a daj si spravit navrh. Myslim, ze v nabytku Galan to robia zadarmo. Ale nie som si isty, este si to over. Po pripade este skus najst v blizkosti svojho bydliska spolocnost, co sa zaobera nabytkom na mieru a oni ti tiez urcite pomozu s navrhom{predpokladam, ze maju aj vlastneho dizajnera}
a tak ako vravi Sundevil. Zbehni do nejakeho nabytku a daj si spravit navrh. Myslim, ze v nabytku Galan to robia zadarmo. Ale nie som si isty, este si to over. Po pripade este skus najst v blizkosti svojho bydliska spolocnost, co sa zaobera nabytkom na mieru a oni ti tiez urcite pomozu s navrhom{predpokladam, ze maju aj vlastneho dizajnera}
A farby stien podla coho ? 
-
nejakymarko
Addict
podlaha zla. ani jedna z farieb nie je pekna (ani struktura). mne sa celkom pacia odtiene do hnedo siva (priloha), ale to je vec vkusu.
ten kus nabytku nevyzera az tak zle, ale vsimol som si pekne velke okno. ver ze ked si budes chciet uzit troska slnka, na telku sa moc pozerat nebude dat, preto mi chyba podorys aby sa pripadne dalo poradit co kde popremiestnovat.
a aky nabytok. to je tazke. niekomu sa pacia strohe ciste tvary, niekto ma rad styl ala mojsejovci. toto musis objasnit.
ale v zasade by som sa riadil tym co ti poradil sundevil.
a farba stiem podla toho co sa ti paci. ale ak to ma byt obyvacia izba spojena s relaxom, tak prirdnymi pastelovymi farbami nikdy nic nepokazis, a ani ta neomrzia o par mesiacov ako nejake kriklave vystrelky.
ten kus nabytku nevyzera az tak zle, ale vsimol som si pekne velke okno. ver ze ked si budes chciet uzit troska slnka, na telku sa moc pozerat nebude dat, preto mi chyba podorys aby sa pripadne dalo poradit co kde popremiestnovat.
a aky nabytok. to je tazke. niekomu sa pacia strohe ciste tvary, niekto ma rad styl ala mojsejovci. toto musis objasnit.
ale v zasade by som sa riadil tym co ti poradil sundevil.
a farba stiem podla toho co sa ti paci. ale ak to ma byt obyvacia izba spojena s relaxom, tak prirdnymi pastelovymi farbami nikdy nic nepokazis, a ani ta neomrzia o par mesiacov ako nejake kriklave vystrelky.
Tak podorys som tak narychlo nacmaral.. Tie najhlavnejsie udaje by tam mali byt. To okno (v obyvacke balkonove) je na juhozapad..
Cize problme je kam dat v obyvacke sedacku, TV, PC a v spalni postel (pre jedneho, cize neviem ci sa oplati nieco velke, ale zase kam dat to male
)...
EDIT:
pridane fotky..
Cize problme je kam dat v obyvacke sedacku, TV, PC a v spalni postel (pre jedneho, cize neviem ci sa oplati nieco velke, ale zase kam dat to male
EDIT:
pridane fotky..
- Prílohy
-
nejakymarko
Addict
no tu podlahu kazdopadne musis bymenit..je to hrozne 
inac ako tak byt sa neda boh vie ako vymysliet, tie izby su nic moc velke, ale vhodnym nabytkom a doplkami si to urobis pekne
tak nejak by som si to asi zariadil ja
inac ako tak byt sa neda boh vie ako vymysliet, tie izby su nic moc velke, ale vhodnym nabytkom a doplkami si to urobis pekne
tak nejak by som si to asi zariadil ja
V akom programe sa dosiahnut taky obrazok? 
To je skvely navrh, len musim presne premerat, ci ten PC stol nebude zavadziat priliz, potom by som ho dal opacne? - len tam moze svietit slnko, pravdepodobne ?
Na tu ~350cm stenu je vhodna taka ~200cm sedacka do sirky (ci dlzky, neviem ako sa tomu hovori) ? (potom 90-100cm dlhu/siroku (myslim rozmer od steny ku stoliku - cize ~100cm z 340cm priestoru pred nou by bol stolik + priestor + TV)
Pre lepsiu predstavu hodim aj foto tej skrine v spalni..
To je skvely navrh, len musim presne premerat, ci ten PC stol nebude zavadziat priliz, potom by som ho dal opacne? - len tam moze svietit slnko, pravdepodobne ?
Na tu ~350cm stenu je vhodna taka ~200cm sedacka do sirky (ci dlzky, neviem ako sa tomu hovori) ? (potom 90-100cm dlhu/siroku (myslim rozmer od steny ku stoliku - cize ~100cm z 340cm priestoru pred nou by bol stolik + priestor + TV)
Pre lepsiu predstavu hodim aj foto tej skrine v spalni..
-
Grim
Darca
...podľa môjho názoru jednoznačne vyhodiť...zelená s podlahou úplne neladí...dal by som tam nejakú skriňu z prírodného dreva...
Prirodne drevo - akej farby ? (ak uz tam mozno necham tu podlahu).
Niekde som cital ze svetla farba opticky zvacsuje priestor, nie je to co sa nahodou majitelia snazili dosiahnut?
Popripade zrkadlo na tu skrinu ?
Niekde som cital ze svetla farba opticky zvacsuje priestor, nie je to co sa nahodou majitelia snazili dosiahnut?
Popripade zrkadlo na tu skrinu ?
-
Grim
Darca
...zrkadlo na skrini je fajn, opticky zväčšuje priestor...a to, že svetlá farba opticky zväčšuje je pravda...preto sa tlstým ľuďom odporúča nosiť čierne (tmavé) veci...
No mozno by sa to tam dalo nejak vymenit za zrkadlo, musim sa na to pozriet blizsie nabuduce..
Tak rozmyslam, ze ci bude lepsie dat potom tmavsiu alebo svetlejsiu farbu na steny.. Alebo nieco medzitym
Je to narocnejsie ako som si myslel
Tak rozmyslam, ze ci bude lepsie dat potom tmavsiu alebo svetlejsiu farbu na steny.. Alebo nieco medzitym
Je to narocnejsie ako som si myslel
-
nejakymarko
Addict
nakreslit sa to da v autocade 
a skrina. co ja viem. v navrhu som myslel na vstavanu skrinu a v dobrom studiu ti urcite poradia s vyberom farby atd
a skrina. co ja viem. v navrhu som myslel na vstavanu skrinu a v dobrom studiu ti urcite poradia s vyberom farby atd
Myslite ze farba tej obyvacky moze zostat ? (premalovat nanovo, ale tu istu)
Nenapada ma ziadna ina farba, jedine tak kapanek zivsia do orandzova ?
- Ale zase nechcem nejaku extravagantnu farbu, skor taku decentnu-zivsiu, ci ako to popisat, aktake nieco existuje..
Ono je tam dost svetla cely den, tak aby to nebolo prehnane (priliz svetlou farbu), ale zase ani priliz chladne, i ked som cital ze hneda patri k aktivnej a teplej, len sa mi to nejak nepozdava..
Ale strop bude asi biely + vsetky styri steny rovnakej farby, aspon tak poradil maliar...
A zajtra ju idem vybrat, ajeje..
A to este spalna, kuchyna, hmmm
Nenapada ma ziadna ina farba, jedine tak kapanek zivsia do orandzova ?
- Ale zase nechcem nejaku extravagantnu farbu, skor taku decentnu-zivsiu, ci ako to popisat, aktake nieco existuje..
Ono je tam dost svetla cely den, tak aby to nebolo prehnane (priliz svetlou farbu), ale zase ani priliz chladne, i ked som cital ze hneda patri k aktivnej a teplej, len sa mi to nejak nepozdava..
Ale strop bude asi biely + vsetky styri steny rovnakej farby, aspon tak poradil maliar...
A zajtra ju idem vybrat, ajeje..
A to este spalna, kuchyna, hmmm