Ako zariadit byt ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Trussardi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zariadit byt ?

Príspevok od používateľa Trussardi »

neber to v zlom ale ta zelena skrina je desna a ta podlaha no fuj ved vobec to neladi
mas teda divny vkus :D
inak ta srkina by sa aj dala prehltnut keby bola ina podlaha

co takto vymenit plavajucu za wenge vid. priloha
Prílohy
Wenge.jpg
lamer753
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lamer753 »

hej ta zelena sa tam neladi, tam by som ais dal zrkadlo, alebo to rovno dat uplne prec..
ona tam totizuz bola, ale nie je nic moc kvalitna, otvara sa tak divne :)
no IKEA... ale asi bude lepsie dat vstavanu skrinu, ako Skolacik napisal..

je tam 200cm priestor v spalni, na tej strane steny kde Skolacik naznacil tu vstavanu skrinu.. a 65cm je priesor hlbky steny tej, ku ktorej je teraz (v mojom nakrese) ta skrina, dlzka 350cm.. Tak neviem ci sa to tam zmesti, ci nebude 65cm malo, alebo ako to bude vyzerat ze dvere a hned nejaka skrina, i ked nemusi byt hned 350cm (ta co je tam teraz ma 200cm).

No majitelka si zobrala vsetko co potrebovala a co uz nie tam nechala :)

Ale myslim ze aj tu obyvaciu stenu co tam teraz je dam prec, lebo sa mitam nezmesti PC stol.. a na sirku ma az 300cm..
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

skrina do hlbky 650mm sa zmesti bohate :)
a podla mna nie je problem ked mas skrinu hned za dverami, ale musis sa sam rozhodnut
lamer753
Amateur
Amateur

Len obe moznosti by boli take ze "hraniciace s dverami" - i ked zaital tam dvere nedam, ale ktovie co do buducnosti..
a na tej stene kde uz je, tam "idu" tie radiatorove potrubia, Cize by sa to nedalo dat uplne na stenu.
Uplne na stenu by islo tak ako si to Ty nakreslil. len tam sa obavam ze 2000mm sirka steny bude taka priliz mala..

Alebo tam dat nejaku komodu a na druhu stenu nieco co bude v kolekcii s tou komodou ? (skrina, nieco podobne co teraz - mylim len rozmerovo :) )

Ono tu spravnu atmosferu asi aj tak ziska za par rokov - premiestnovania a hladania "bugov" :D

...
A parkety musia byt tmavsie ako nabytok, alebo ake su tie "nepisane pravidla" ?
Rozmyslam ze by som predsa len vymenil tie parkety, kedze tak ci tak asi budem cakat na nabytok a teraz ma tie parkety priliz obmedzuju, ale obavam sa ze ak tam dam tmavu farbu, tak budu tie miestnosti priliz male..
Respektive, tmave parkety, svetle pastelove farby, a potom aky nabytok sa k tomu hodi?

Skusal som aj hladat rozne clanky, ale co rok, to iny clanok na tuto problematiku :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

parkety vymen jednoznacne...
nejake pravidlo nie je. podla mna je to blbost ze musia byt tmavsie ako nabytok a opacne. vezmi ake sa ti budu pacit, len si uvedom, ze na tmavych vidno kazdu smietku a ked je maly priestor, tak ho opticky este viac zmensia.
ale vyber si to co sa ti paci a neomrzi ta za par tyzdnov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skolacik: Kupovat skrinu s hlbkou 60cm, nedajboze 65cm je velmi zla kupa. Je to prilis hlboka skrina a kto si ju kupil, tak urcite lutuje. 45cm vnutorny priestor je akuarat (50cm skrina), aby si si tam mohol odlozit kupu triciek a aj koseli na vesiak.
lamer753
Amateur
Amateur

Ta 50cm skrina by bola fajn, lebo fakt tie veci co vysia maju do 50cm.. zalezi asi od pouziteho vesiaku a podobne ( i ked hruba zimna bunda je horor niekam zavesit).

lebo ked by bol nabytok tmavy a parkety svetle (pribilizne take ake su teraz bez tych pruhov, popripade o 1-2 odtiene tmavsie (kde 10 odtiehov je tmavost tych pruhov)), tak by ten nabytok mozno viac "svietil" alebo vynikol, ako keby bol nabytok + parkety tmave. ale zase ci nebude tmavy nabytok vynikat priliz ostro, ked bude podlaha svetla..

Uz aj tu napravo je ponuka ze "Farba textu" , uz ich vidim vsade tie farby, coskoro z toho zblbnem :D

EDIT:
Trussardi, ta wenge podlaha nevyzera vobec zle, len jedost tmava, nevadilo by to pre ~12m pslanu a ~16m obyvacku ?

EDIT2:
Tu je to vidiet ako to vyzera tmave na svetlom...
A to druhe je take svetlejsie..

Problem je ze ta skrina v prvom obrazku ma 64cm a v druhom 68cm. Nasiel som potom este jednu co ma 58cm (dolozeny treti obrazok, ale vyzera to dost rozdielne v style). Pod 55cm hlboku skrinu som ani nenasiel :shock:
Potom jedine, ze by to skratili o 10cm-12cm..

Aby som nevkladal zbytocne obrazky, tu je link na ich vyber :
http://www.sconto.sk/sk/produkty/spalne?polozka=12

Po presurfovani kazdeho mozneho obchodu tri krat po sebe, som to vzdal (podla predstavy sa najst snad ani neda) a asi zoberiem nejaku klasiku.. mate skusenosti s tymto obchodom a jeho kvalitou, ak nahodou ?
Prílohy
4120369.xx-monaco-853-swt-141-714-715-600.jpg
4130435.xx-milano.jpg
4130597.xx-vera-wenge-alu.jpg
Napísať odpoveď