Páči sa mi jedna baba a vydávam ju celkom často - ( poslednú dobu ani nie ale tento týždeň 3x ) ráno / poobede v MHD...
Mám 19 ( zatiaľ žiadne skúsenosti so vzťahom či tak... bohužiaľ )
Včera sedela v električke a ja som stál pred ňou cca 3metre ( mohla ma v kľude a zreteľne vidieť ) sem tam som sa na ňu pozrel ale asi si to nevšimla ťažko povedať lebo sa pozerala na telefón a počúvala hudbu ale sem tam sa obzrela. Ale nejak som moc nedokázal na ňu upriamiť pohľad tak ,že by som na ňu pozeral aj cez 10sekúnd. Potom sa mi to podarilo a pozeral som na ňu asi pár sekúnd a akurát sa pozrela na mňa tak sa naše pohľady viacej menej stretli a pozerali sme sa na seba pár sekúnd ale ja blbec som sa neusmial ( tušim
Dnes som šiel do nákupného centra ( hneď vedľa je zástavka na autobus na ,ktorý chodím domov ) telefonoval som a pri vchode bol proste jeden billboard tak keď som ho obchádzal som ju akurát stretol predo mnou ako šla na zastávku tak sme sa na seba pozerali až kým sme sa neminuli ale ja som sa zas neusmial / nedal som znamenie... len som na ňu pozeral.
Neviem vôbec posúdiť či sa jej páčim. Čo si všímam tak som si nikdy nejak nevšimol ,že by sa po mne nejaká baba obzerala / pozerala na mňa aspoň viac ako 3sekundy...
Ďalší problém je oslovenie... Povedal by som ,že samotné oslovenie nie je taký problém ( síce ešte neviem čím by som začal..) ale ja mám strach ,že by som po chvílke nevedel o čom sa rozprávať / rozvíjať tému keďže so spolužiakmi / v triede som tak trochu tichý a moc toho nenakecám lebo ma nič nenapadá o čom by som rozprával... Čiže toto je ten hlavný problém všetkého no
Ďakujem za pomoc / názory...