Ako zistiť či sa jej páčim?? ( Viac v téme :P + oslovenie )

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Ako zistiť či sa jej páčim?? ( Viac v téme :P + oslovenie )

Príspevok od používateľa Lumicko »

Prepáčte za spam... Asi ta otázka tu padla už 1000x... Ale viaže sa na to jeden môj problém...
Páči sa mi jedna baba a vydávam ju celkom často - ( poslednú dobu ani nie ale tento týždeň 3x ) ráno / poobede v MHD...
Mám 19 ( zatiaľ žiadne skúsenosti so vzťahom či tak... bohužiaľ )

Včera sedela v električke a ja som stál pred ňou cca 3metre ( mohla ma v kľude a zreteľne vidieť ) sem tam som sa na ňu pozrel ale asi si to nevšimla ťažko povedať lebo sa pozerala na telefón a počúvala hudbu ale sem tam sa obzrela. Ale nejak som moc nedokázal na ňu upriamiť pohľad tak ,že by som na ňu pozeral aj cez 10sekúnd. Potom sa mi to podarilo a pozeral som na ňu asi pár sekúnd a akurát sa pozrela na mňa tak sa naše pohľady viacej menej stretli a pozerali sme sa na seba pár sekúnd ale ja blbec som sa neusmial ( tušim :D ) tak aby to bolo vidieť resp. nejaké to znamenie a nejak už neviem kto z nás odvrátil pohľad :D asi ona. Odvtedy som si nejak nevšimol ,že by sa na mňa pozrela a potom vystúpila a sledoval som či sa pozrie z vonka do električky ale nepozrela.
Dnes som šiel do nákupného centra ( hneď vedľa je zástavka na autobus na ,ktorý chodím domov ) telefonoval som a pri vchode bol proste jeden billboard tak keď som ho obchádzal som ju akurát stretol predo mnou ako šla na zastávku tak sme sa na seba pozerali až kým sme sa neminuli ale ja som sa zas neusmial / nedal som znamenie... len som na ňu pozeral.

Neviem vôbec posúdiť či sa jej páčim. Čo si všímam tak som si nikdy nejak nevšimol ,že by sa po mne nejaká baba obzerala / pozerala na mňa aspoň viac ako 3sekundy...
Ďalší problém je oslovenie... Povedal by som ,že samotné oslovenie nie je taký problém ( síce ešte neviem čím by som začal..) ale ja mám strach ,že by som po chvílke nevedel o čom sa rozprávať / rozvíjať tému keďže so spolužiakmi / v triede som tak trochu tichý a moc toho nenakecám lebo ma nič nenapadá o čom by som rozprával... Čiže toto je ten hlavný problém všetkého no :(

Ďakujem za pomoc / názory...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako zistiť či sa jej páčim?? ( Viac v téme :P + osloveni

Príspevok od používateľa beardie »

pre zaciatok staci 'ahoj', aspon si ta zafixuje, ze ta pozna
kedze hovoris, ze sa stretavate v elektricke, tak to je vhodna moznost castejsie zdravit sa

a ked uz sa budete zdravit, mozes sa jej spytat kam cestovava, najlepsie 2-3 zastavky pred tym, ako bude vystupovat, aby ste stihli prehodit len par viet, ak by malo nastat trapne ticho, tak aj tak bude vystupovat a vsetko bude zachranene :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

.. ano a nedajboze bude kolona, nehoda alebo zapcha a vsetko je stratene :lol:
pozdrav sa jej a uvidis, co cakas, ziadny manual neexistuje, kazdy z nas je iny
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

-Tak je jasné ,že cestuje do školy.
-beardie to jej mam len povedať "ahoj" a odysť či ako to myslíš keď hovoríš ,že sa budeme zdraviť...
-Inak jej asi bude jasne o čo mi ide nie?? Keď ju len tak zrazu oslovím.. :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Istá hanblivosť je aj u chalana sympatická (och, on je zo mňa taký "paf"), ale zase nie báť sa žien.

Ak teda nechceš hneď nadviazať rozhovor, tak to sprav kúsok pred tým, než budeš vystupovať- očný kontakt, úsmev, pozdrav
Nabudúce už k tomu pridáš aspoň pár viet (ženy bývajú dosť ukecané, možno sa rozhovorí sama) "Tiež nemáš tak rada pondelok? To vstávanie po víkende...." postupne sa teda spýtaj, aký ju čaká týždeň v škole, čo študuje... (ale zase aby to nepôsobilo ako výsluch).

Prípadne pridaj len také small talk frázy "tiež sa ti zdá, že si šofér pomýlil autobus/električku s formulou F1?" :) (to sa dá použiť aj keď pôjdete pomaly, ak k tomu hodíš šibalský úsmev, že len žartuješ :wink: )
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

zuzanuska napísal:Istá hanblivosť je aj u chalana sympatická (och, on je zo mňa taký "paf"), ale zase nie báť sa žien.

Ak teda nechceš hneď nadviazať rozhovor, tak to sprav kúsok pred tým, než budeš vystupovať- očný kontakt, úsmev, pozdrav
Nabudúce už k tomu pridáš aspoň pár viet (ženy bývajú dosť ukecané, možno sa rozhovorí sama) "Tiež nemáš tak rada pondelok? To vstávanie po víkende...." postupne sa teda spýtaj, aký ju čaká týždeň v škole, čo študuje... (ale zase aby to nepôsobilo ako výsluch).

Prípadne pridaj len také small talk frázy "tiež sa ti zdá, že si šofér pomýlil autobus/električku s formulou F1?" :) (to sa dá použiť aj keď pôjdete pomaly, ak k tomu hodíš šibalský úsmev, že len žartuješ :wink: )
Dík
To je asi to jedno z najtažších aby to nepôsobilo ako výsluch :D...
Vystupujem neskôr ako ona. Tak neviem či by si to všimla. A ten pozdrav si neviem predstaviť to ju len tak zrazu bez rozhovoru začnem zdraviť ? Asi by som teda hneď nadviazal rozhovor alebo pripadne ten úsmev. Posledné 3 týždne som ju nevidel len tento týždeň hej takže dúfam, že to tak nezostane.
Tak ako som písal najväčší problém je ten strach z konverzácie, keďže so spolužiakmi moc toho nenakecám tak si neviem predstaviť ženu... :) Sakra príliž nad tým rozmýšlam
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lumicko napísal::) Sakra príliž nad tým rozmýšlam
:!:
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Fúha, oslovovanie v MHD to je dosť tvrdý oriešok, jednak si musíš byť istý, že ťa tá baba vníma, keď sa jej pozdravíš, no aj tak je to také, čo ja viem. Blbé miesto na rozhovory, veľa ľudí plus sa vôbec nepoznáte a to je pre nesmelého chlapa ako hodiť ho do jamy levovej... Nvm, úprimne, trúfaš si na to?
Zuzanuska napísala fajn radu, že začať s nejakou vtipnou situačnou poznámkou, to si myslím je skvelá podprahová vec, ak chceš začať nenútený rozhovor s neznámou babou. Pozri, samotné jadro rozhovoru už nebude taký problém, tam to už ide celkom hladko ak ste si trošku podobní, tak veľmi rýchlo nájdete spoločnú tému. To platí pri ženách aj pri cudzích ľuďoch... :wink: . Mne sa pri zoznamovaní celkom overilo spýtať sa na začiatok niečo, čo mňa osobne skutočne zaujíma, napríklad je zaujímavo oblečená, tak pochválim oblečenie a spýtam sa napríklad, či ju vždy bavilo vytŕčať z davu a prečo? Pokiaľ ťa niečo úprimne na nej zaujíma a chceš o tom debatiť, tak ten rozhovor vôbec nepôsobí ako výsluch a je to zábava. Ako výsluch to pôsobí iba vtedy, keď sa bavíte o veciach formálnych a bez väčšieho záujmu, vtedy je to naozaj utrpenie sa s niekým rozprávať a len sa modlíš nech to čím skôr skončí. Takže kecaj o čom chceš, čo ťa zaujíma na nej a v rámci možností čo zaujíma aj ju. Pretože, aby to bol rozhovor zaujímavý obojstranne, malo by ju to baviť o čom kecáte.
Osobne som už pár krát s neznámymi v buse kecal, no čo ja viem, slabé prostredie. Ľudia sú dosť uzavretí, tá baba ti nepovie, to čo by ti povedala napríklad na ulici v trochu väčšom súkromí. To znamená, že aj ten rozhovor je taký plytkejší, toť moje skúsenosti no budem rád, keď to vyvrátiš... :D . Raz som cestou do školy stretol v buse mega kočku, veľmi sa mi páčila a celú cestu sme po sebe pokukovali a usmievali sa na seba. Lenže ona sedela niekde v strede a ja som bol rád, že ma vôbec autobusár vzal, tak si vieš predstaviť, aký bol ten bus natrieskaný. Potom ako vystúpila na inej zastávke som dostal skvelý nápad, pripraviť si pre takúto situáciu trebárs lístoček a naň napíšeš dačo na štýl: Ahoj. Všimol som si ťa a si mi sympatická. Tu síce moc nepokecáme, no čo keby sme to skúsili inde? Môj nick je... Pekný deň :) . Ten lístoček som nosil jak pako dva mesiace v peňaženke a už nikdy som ju nestretol. Takže ak sa chceš prihovoriť alebo hocičo urob to hneď, lebo zajtra už možno nebude komu...
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

bindo011
Práve no. V električke / buse to ráno nepôjde moc ľudí. Tak jedine poobede v buse. Ale to by si musela sadnúť sama a ja by som si k nej prisadol a ešte predtým by som povedal "čau, môžem si prisadnúť?" alebo to je moc trápne? Potom by sa dalo o niečom hádam rozprávať... Ale asi to nie je ideálne no. Ale inú príležitosť asi nemám keďže vystupuje skôr ako ja a zároveň tiež dosť ľudí.
Ak by som mal štastie dala by sa chytiť možno dobrá príležitosť večer keď sa bude vraciať z mesta alebo tak... keďže bus chodieva len nejak do 23:30 večer a potom treba ísť na nočný ,ktorý ale nejde úplne na koniec a treba ísť peši asi 15-20minút do jej / mojej oblasti tak vtedy by to bola asi fakt top chvílka... včera som dúfal ,že ju takto stretnem šiel som cca o 0:50 ale nikto tam nebol :(. Ťažko povedať kedy sa ona vracia / v ktorý deň ide... Bolo by to fakt super ale mohlo by mi v kľude trvať večnosť kým by som ju takto stretol... takže asi jedine to MHD no.
Teraz ma napadlo ,že by som ju možno mohol stretnúť aj v tom obchodnom dome to by bolo tiež ideálne. Tam zvyknem byť keď čakám na autobus tak isto aj ona. Aj keď som ju tam videl včera 1x... Ono ide len o to kto kedy končí školu prípadne ak sa niekde aj zdrží no... takže dosť náhoda
- No síce si povedal ,že jadro rozhovoru už pôjde ľahko ale to je asi práve to čoho sa bojím najviac :D
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Nazdar, necital som vsetky prispevky len prvy. Podobnu vec som riesil cca pred mesiacom. Pacila sa mi casnicka v restike, kde som z roboty chodil na obed. Taktiez sme na seba pozerali, ja som sa usmial ina tiez. Potom som na dalsi den jej povedal ahoj a tak a nic viac. Neskor som sa pristavil pri bare, nadviazal na konverzaciu kedze jeden stamgast ram vkuse chodil pit, tak som nejaku vtipnu somarinu trepol, napr ved uz mu nelej a tak, a potom to zacala :P pytal som fb a cez fb som jasne citil sympatie voci mne a tak to ide dalej :) Moja rada trepni dajaku vtipnu somarinu, zeny sa na to chytaju, pokial to nesu kravky hlupe :)
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

easton napísal:Nazdar, necital som vsetky prispevky len prvy. Podobnu vec som riesil cca pred mesiacom. Pacila sa mi casnicka v restike, kde som z roboty chodil na obed. Taktiez sme na seba pozerali, ja som sa usmial ina tiez. Potom som na dalsi den jej povedal ahoj a tak a nic viac. Neskor som sa pristavil pri bare, nadviazal na konverzaciu kedze jeden stamgast ram vkuse chodil pit, tak som nejaku vtipnu somarinu trepol, napr ved uz mu nelej a tak, a potom to zacala :P pytal som fb a cez fb som jasne citil sympatie voci mne a tak to ide dalej :) Moja rada trepni dajaku vtipnu somarinu, zeny sa na to chytaju, pokial to nesu kravky hlupe :)
Dík
No si mal tu vyhodu ze sa aj ona usmiala :) cize nieco tam uz bolo... V mojom pripade sa tusim zatial neusmiala ale to preto lebo som jej to este nedal najavo. Najblizsie ked ju uvidim tak upriamim pohlad na nu a ked sa namna pozrie sa usmejem a uvidim ci opetuje usmev. ( Dufam ze ano... )
S tou vtipnou somarinou si dobre vystihol situaciu :) len v mojom pripade ma vôbec nic nenapada ked to asi bude v MHD... :(
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

S tou vtipnou somarinou si dobre vystihol situaciu :) len v mojom pripade ma vôbec nic nenapada ked to asi bude v MHD...

"Aj ty cestuješ týmto autobusom?"
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

Yogi19 napísal:

"Aj ty cestuješ týmto autobusom?"
Tvl to fakt :DD.... Dik moc! Hmm tak to som asi potom velmi malo kreativny ze ma to nenapadlo :(
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Nie je jediná. Ak sa ti to teraz nepodarí, tak skúšaj ďalej, aspoň niečo nacvičíš, získaš viac skúsenosti a najmä sebavedomia.
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

maciatko99 napísal:Nie je jediná. Ak sa ti to teraz nepodarí, tak skúšaj ďalej, aspoň niečo nacvičíš, získaš viac skúsenosti a najmä sebavedomia.
Pravda :)
No zatial som este nemal prilezitost kedze som ju este nestretol. A potom tu zas hraje dalsi faktor ze bude musiet sediet sama :D...
Nez ju oslovim by som potreboval najprv nejake znamenie ze sa jej tiez pacim a to je vlastne ten usmev len som este nemal prilezitost... sakra uvazujem ze sa budem vozit hore / dole len aby som ju stretol :P
Vseobecne ako som pisal moj strach plynie povedal by som ani nie z oslovenia ale skor zo samotnej konverzacie :( ale ak by sa namna usmiala tak myslim ze mi to doda dostatocnu odvahu ( asi ju oslovim aj keby sa neusmiala... ale dufam ze hej )
DarkNation
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DarkNation »

Toto je davno mrtva tema, autor je totiz prilis velky sráč na to aby to dievča oslovil :D
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

DarkNation napísal:Toto je davno mrtva tema, autor je totiz prilis velky sráč na to aby to dievča oslovil :D
Najblizsie ked ju uvidim oslovim! (hadam ju stretnem co najskor...) Ked bude sama....
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Preco len ked bude sama?
Lumicko
Zablokovaný
Zablokovaný

lukas9206 napísal:Preco len ked bude sama?
Hmm co ja viem zacat tam balit babu co ma vedla seba kamaratku nie je to blbe??? Teda aspon mne to pride. A neviem ako by som zvladol komunikaciu s dvomi :( nemam tucha ako by som oslovil dve...
Tak vies ja mam strach z tej komunikacie :D a ze to tym potom pokazim...
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Necital som to cele. Ale preco chces hned balit? Ked ich bude viac, staci len pozdravit opytat sa ako sa ma, pripadne ako sa maju, co nove a ides prec. Myslim si ze viac divne by bolo keby si sa jej prihovaral len ked bude sama, a ked bude s nejakou kamaratkou tak jej ani neodzdravis.
Napísať odpoveď