Ako zistiť či vás baba ľúbi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako zistiť či vás baba ľúbi?

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

Teda aspon ja by som rad vedel ako to zistit , lebo mam taky problem ze nas vztah akosi upada, myslim z jej strany. uz mi ani nezavola ani neodpise ani pusu mi uz neda sama od seba. no proste tak . ked sa jej opytam ze ci ma luby tak povie ze hej ale povie to tak akosi inak

Chcel by som to zistit a kedze nemam citacku mysli tak musim pouzit nejaky trik. tak poradte (spytat sa jej naj kamosky neni dobry napad :roll: skusil som)
//upravené gramatické chyby v názve témy...upravil eritrocit
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No dosť nepríjemné ...

Asi by som sa zachoval takto

Zavoláš ju niekam von a proste jej povieš : Keď Ti mám pravdu povedať tak teraz neviem na čom som .. Nezavoláš mi už , neodpíšeš , si iná ako si bývala ... Chcem Ti len povedať , že keď ma prestaneš ľúbiť tak mi to prosím Ťa povedz , ak nie povedať , tak aspon napíš SMS , lebo vieš ... keď by sme mali byť spolu a nemali by sme sa radi , to je ešte horšie ako keby si ma podviedla ... Strašne by som sa preto trápil ...

Následne po rozhovore objednáš drink , pripiješ ju a posnažíš sa ostať triezvy , no a začneš sa jej pýtať otázky , odpovede by mali ísť z nej ľahšie ...

Neviem ako inak na to prísť
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

To už je zlé ale záleží natom čo je vo veci. Ale je to už zlé znamenie. Mne sa stalo presne toto isté. Ja som však aj zakročil presne tak ako ti poradil schw33k. Avšak dopadlo to takto:

1. Dôvod že prečo nevolá a nepíše bol že prvý mesiac i napísala aj 5x denne že ma lúbi a 2x denne volala ale že jej chodili vysoké faktúry tak sa musela krotiť.

2. Že prečo nieje už tak často somnou bol ten že má aj iných kamarátov a chce byť aj snimi, ona nieje môj majetok.

No a ako ste sa mohli dočítať v mojich témach, nakoniec vyšlo najavo že ma podvádzala s iným chalanom. Ale prečo sa potom jednoducho nerozišla? Lebo bola taká prefíkaná že chodila potajomky sním a mňa zase využívala. Snažila sa to tajiť aby mohla profitovať aj zo mňa a keď sa to prevalilo tak sa somnou rozišla.

Takže ak je to vtom že ťa podvádza, tak ti to ajtak nepovie, a keď sa jej spýtaš nato tak ešte bude rozčúlená že ako si opovažuješ o svojej láske toto myslieť. Ja viem na základe svojich / kamošových / brtových skúseností že ženy sú len zákerné harpie ktoré zničia muža, vyžmýkajú ho na dno a potom ahodia ako handru. Ja som ešte zo vzťahu výhody nemal, stále to boli len nervy stresy, peniaze, čas atď.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

To iste sa mne stalo ... po niekolkych mesiacoch mi proste moja polovicka nepozerala do oci .... ked som sa opytal ci ma lubi hej hej ... ale vzdy pri tom pozrela niekam inam ... Uz sa nebozkavala tak casto ... a tyzden na to mi kamoska povedala ze nieco nieje s nou v pohde ... o dalsi tyzden ma posledny x zavolala do podniku ... som siel za nou po hodine odisla z podniku ze ju to tam nebavi ... tak ja ze ideme niekam inam ... ona ne ... tak som ju zaviezol pod barak a odvtedy mi nezavolala :(
Po mesiaci mi napisala jej najlepsia kamoska (ta nas dala do kopy) ze sa ospravedlnuje ze mi to nepovedala ... ale Tana jej hovorila ze si tym vstahom uz nieje ista ... :( sa mi strasne ospravedlnovala ... ale teraz som z tanou nadalej kamos ....ale som sa jej este na to nespytal ... ze preco ... :?
Ze co jej vadilo ...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

no ja som zažil niečo podobné.. začal som chodiť s babou.. vyzeralo to dobre i ked som stále cítil že tam nieje niečo v poriadku... tak som jej napísal sms v takom zneni že ju milujem a tak... odpoved bola že sa musíme porozprávať... a zistil som že popri mne to taha ete z jedným (a to ju donútila len kamoška aby mi to povedala) neskor som zistil že je ete zamilovaná do mojho naj kamoša (on tvrdí že nie ale....) chodím stou stále a už to vyzerá dobre :) ale stále sa stretava aj sním.... i ked ma uistila že sím už nič nechce... ale teraz zas mám z toho taký pocit že prezmenu ju chce on......
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

Shark NX napísal:To iste sa mne stalo ... po 7 mesiacoch mi proste moja polovicka nepozerala do oci .... ked som sa opytal ci ma lubi hej hej ... ale vzdy pri tom pozrela niekam inam ... Uz sa nebozkavala tak casto ... a tyzden na to mi kamoska povedala ze nieco nieje s nou v pohde ... o dalsi tyzden ma posledny x zavolala do podniku ... som siel za nou po hodine odisla z podniku ze ju to tam nebavi ... tak ja ze ideme niekam inam ... ona ne ... tak som ju zaviezol pod barak a odvtedy mi nezavolala :(
Po mesiaci mi napisala jej najlepsia kamoska (ta nas dala do kopy) ze sa ospravedlnuje ze mi to nepovedala ... ale Tana jej hovorila ze si tym vstahom uz nieje ista ... :( sa mi strasne ospravedlnovala ... ale teraz som z tanou nadalej kamos ....ale som sa jej este na to nespytal ... ze preco ... :?
Ze co jej vadilo ...
spytaj sa... aby si vedel ci je chyba v tebe alebo nie... inac ta to bude zrat... :wink:
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

no ja si myslim, ze sa s nou treba porozpravat .. proste medzi 4 ocami .. a spytat sa jej na rovinu ...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Dôveruj ale never keď si si niečím neistý tak si to over. jasné že jej treba dôverovať ale pravdu že ťa dievča už nemá rada ti (skoro) nikdy nepovie, bude to tajiť dlho ako sa dá, ale zas to rob tak aby o tom nevedela.... Najlepšie sa spýtať a porozprávať sa, že prečo ti toľko nepíše a tak, prečo sa už nesmeje keď je s tebou a len sa pozerá na hodinky... Proste že sa ti zdá že si tým nie si istý a že by bolo pekné keby ťa zas niečím usitila že to klape :oops:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Zena ti to nemusi povedat, ze ta uz nelubi, aj ked to tak je.

Doveruj ale never, suhlasim :wink:

A ked to tak nie je, tak zisti preco...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Treba pozdvihnúť morálku vzťahu. Keď žijete v rovnakom monotóne tie esemesky ťa už prestanú baviť. Prestanete si byť vzácny a potom to takto dopadne.. Možno je to práve váš prípad. Možno sa potrebujete len pohádať a odlúčiť, aby ste zistili, aké su pravé hodnoty. Avšak keď váš vzťah nikam nesmeruje, tak ho treba skončiť. Keď sa o tom začnete otvorene baviť, tak je veľká možnosť, že sa rozídete. Tu si musíš uvedomiť, že či to chceš. Maj však na pamäti, že ak ťa už neľúbi, tak skôr či neskôr nabere tú odvahu ti to povedať.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Frikso napísal:Treba pozdvihnúť morálku vzťahu. Keď žijete v rovnakom monotóne tie esemesky ťa už prestanú baviť. Prestanete si byť vzácny a potom to takto dopadne...
Frikso ti to napísal veľmi rozumne, ja by som k tomuto pridal aj jeden svoj príspevok, v ktorom ... no veď si ho prečítaj, pochopíš.
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

bud je to ako povedal eritrocit alebo ze ta uz vazne nechce... mne sa nieco taketo stalo s mojou byvalou... a nakoniec vuala ona sa buchla do svojho byvaleho ... ale tak len jedna jej kamoska mi povedala pravdu... a ostani vsetic zapierali :( je to blby pocit... ale drzim ti palce nech to je tak ako pisal eritrocit :)
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

Dakujem Vam za vase rady a nazory na moj problem, nieco si z toho hadam skusim zapamatat, nieco aj hadam zuzitkujem. diki moc :roll:
neskor napisem co ako.
wcvum
Novice
Novice

pomozte mi

Príspevok od používateľa wcvum »

ako zistim ze je to dievca do mna zamilované

myslim konkretne jej spravanie
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

a naco to chces vediet? dolezitejsie je, ci si do nej zamilovany ty. ak ano, tak urob vsetko preto, aby bola aj ona. ak nie, tak ti to moze byt jedno.
ak by aj bola a doteraz si to nezistil, tak sa asi hanbi ked ti to nedava najavo, potom uz ide fakt o to, ci ju chces alebo nie. V tom rpvom pripade mas vyhodu, v druhom sa budes musiet viac snazit. :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

rozid sa s nou...
a ked s tym nic nespravi tak ta nelubila
ked sa bude to dat znova dokopy tak ta lubila :)
nie vazne, rozid sa s nou
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Suhlasim, rozid sa s nou. Ona javi znamky pasivity v doznievajucom vztahu. Zeny povedia vsetko na poslednu chvilu alebo vobec. Zbytocne sa to bude natahovat, z jej strany to ma minimalnu perspektivu.
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

nemusis sa hrat na ziadneho sherlocka, uplne postaci ked sa s nou pozhovaras a polozis jej rovnaku otazku ako si dal nam na fore :wink:
ci sa rozhodne byt uprimna je otazne...
IMHO len nechce byt ta ktora to skonci :(
Sakratus
Novice
Novice

Re: Ako zistiť či vás baba ľúbi?

Príspevok od používateľa Sakratus »

Vies ako ??? ked sa bozkavate pozri sa ci ma zatvorene oci ak ma MILUJE TA a ak nie NEMILUJE mam to odskusane vermi
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako zistiť či vás baba ľúbi?

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sakratus napísal:Vies ako ??? ked sa bozkavate pozri sa ci ma zatvorene oci ak ma MILUJE TA a ak nie NEMILUJE mam to odskusane vermi
to si vazne zalozil ucet nato aby si otvoril temu do ktorej sa pisalo naposledy pred rokom? :lol:
a este....co ak bude mat ona otvorene oci preto aby zistila ci ich ma otvorene on hm? :P
Napísať odpoveď