Aku najznamejsiu osobu ste stretli?
Re: Aku najznamejsiu osobu ste stretli?
Heh.. Peter Stašák.. ešteže si ho spomenul, bo by som ani nemal čo napísať do tejto témy. Toho stretávam pravidelne.. minimálne raz ročne na jednej akcii.. 
-
master23
Light Professional
som rad, ze sa tema celkom rozbehla.
ja by som este dodal okrem L. Jamesa (vlastne cely team Cavaliers), topolcianskych hokejistov Visnu a Satana. a stretol som este kopu svetovych plavcov, ale tie mena by tu ludom asi nehovorili, zrejme tu neni vela plaveckych fanusikov
momentalne ma nenapadaju ine mena, casom si clovek spomenie. snad by som este dodal Helio Castroneves - indy car series, ale to asi vela ludom nehovori.
ja by som este dodal okrem L. Jamesa (vlastne cely team Cavaliers), topolcianskych hokejistov Visnu a Satana. a stretol som este kopu svetovych plavcov, ale tie mena by tu ludom asi nehovorili, zrejme tu neni vela plaveckych fanusikov
momentalne ma nenapadaju ine mena, casom si clovek spomenie. snad by som este dodal Helio Castroneves - indy car series, ale to asi vela ludom nehovori.
3 roky dozadu som stretol v Banskej Bystrici Adrianu Sklenařikovú s jej už teraz ex-manželom Christianom Karembeau (či nejako podobne sa to píše
).....
Tiež som tam stretol Zedníka s Orsághom v Országhovej kaviarni a o kaviareň nižšie som videl "humoristu" Janka Snopka.
Tiež som tam stretol Zedníka s Orsághom v Országhovej kaviarni a o kaviareň nižšie som videl "humoristu" Janka Snopka.
-
Peter_Retep
VIP
Mikiho Cernaka 
Dnes išiel so mnou vo výťahu v Ružinovskej nemocnici Jožo Ráž...
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Wow, títo ťa museli teda naozaj poznačiť na celý životGothaR napísal:Bolo ich vela, ale za vsetkych spomeniem len Petra Stasaka a MC Erika & Barbaru, oni ma poznacili asi najviac.
Ja nerátam slovenské pseudocelebrity, s tými sa stretávam v rámci mojej práce (a častokrát nevychádzam z úžasu, akí sú niektorí ľudia normálni/nenormálni). Ale o tom nabudúce.
pri akej prilezitosti sa ti to podarilo?Peter_Retep napísal:Mikiho Cernaka
-
Fabo
Hardcore addict
lol tema 
nejak serioznejsie asi s nikym, par medialne znamych som stretol pocas prace na letisku, spomenul by som Lucku Bilu, ta ma celkom prekvapila tym aka bola prijemna a bezprostredna. A este asi Zuzanu Kanocz, v skutocnosti este krajsia nez v telke
nejak serioznejsie asi s nikym, par medialne znamych som stretol pocas prace na letisku, spomenul by som Lucku Bilu, ta ma celkom prekvapila tym aka bola prijemna a bezprostredna. A este asi Zuzanu Kanocz, v skutocnosti este krajsia nez v telke
Elena Vácvalová. dosť nepríjemná arogantná osoba.
Marián Kochanský zo skupiny Lojzo. napriek tomu aký milý dobrák sa tváril, bol to negatívny a namyslený človek.
Dano Dangl. náhodné stretnutie o tretej ráno v krčme
pohodový a vtipný človek v každej situácii.
(jeden holohlavý xicht z markízy, neviem si spomenúť meno) v poluse. bol tam s neuveriteľne krásnou holkou.
Viliam Soboňa, bývalý člen HZDS. napriek straníckemu príslušenstvu to bol milý a slušný človek.
Soňu Valentovú. milá ženská.
//edit: opravujem... nie Andrea Vašáryová ale Elena Vácvalová. holt nemám pamäť na mená
dík za upozornenie.
(ale ináč Verešovú stretol kámoš kedysi naprijímačkách na právo... a vraj bola vtedy v poho, dokonca sa ona dala s ním do reči.)
Marián Kochanský zo skupiny Lojzo. napriek tomu aký milý dobrák sa tváril, bol to negatívny a namyslený človek.
Dano Dangl. náhodné stretnutie o tretej ráno v krčme
(jeden holohlavý xicht z markízy, neviem si spomenúť meno) v poluse. bol tam s neuveriteľne krásnou holkou.
Viliam Soboňa, bývalý člen HZDS. napriek straníckemu príslušenstvu to bol milý a slušný človek.
Soňu Valentovú. milá ženská.
//edit: opravujem... nie Andrea Vašáryová ale Elena Vácvalová. holt nemám pamäť na mená
(ale ináč Verešovú stretol kámoš kedysi naprijímačkách na právo... a vraj bola vtedy v poho, dokonca sa ona dala s ním do reči.)
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Vladimír Remek
Ivica Kralj
Ivica Kralj
-
yoggy
Inak:
Juraj Jakubisko (eurovea)
Fetak Laci
Ja som stretla spevaka z The 69 eyes. Mal ruzovy šál a tvaril sa velmi temne.
-
Chesterka
Light Star
To sa mne bohužiaľ nepodarilo, pred akciou ho "preventívne" zbalili flojdyzelovoc napísal:kotlebu, aj som sa s nim odfotil
v ruzinove som stretol mira jarosa ak si niekto este na neho spomina (superstar), ale chcel by som stretnut meliska
-
MP4-27
Guru wannabe
Dano Dangl, Polnisova,Latinak sa mi aj prihovoril
- v particke
Vacvalova a Andrassy- Aj mudry schyby
celu slovensku reprezentaciu vo futbale z roku 1999-2002 ked som hraval za Inter tak tam trenovali
+ Vladimir Weiss ml. - s nim som hraval este za mladsich ziakov potom siel do Man.City
R.Sulik- beh Devin Bratislava
Lewis Hamilton a vlastne vsetci jazdci F1 + Bernie Ecclestone - na VC Madarska z roku 2010
Tarja Turunen a Mike Terrana - koncert Tarji v BA ci v Ziari nad Hronom
z hokejistov z blizka len Satan, Ciger, a Handzus- v jednom obchode v zime ked som bol na Donovaloch
a neviem koho vsetko este....
v kazdom pripade ked stretnem nejaku znamu osobu nejsom z nej hned paf jak niektori ludia co hned pytaju podpisy a podobne
Vacvalova a Andrassy- Aj mudry schyby
celu slovensku reprezentaciu vo futbale z roku 1999-2002 ked som hraval za Inter tak tam trenovali
+ Vladimir Weiss ml. - s nim som hraval este za mladsich ziakov potom siel do Man.City
R.Sulik- beh Devin Bratislava
Lewis Hamilton a vlastne vsetci jazdci F1 + Bernie Ecclestone - na VC Madarska z roku 2010
Tarja Turunen a Mike Terrana - koncert Tarji v BA ci v Ziari nad Hronom
z hokejistov z blizka len Satan, Ciger, a Handzus- v jednom obchode v zime ked som bol na Donovaloch
a neviem koho vsetko este....
v kazdom pripade ked stretnem nejaku znamu osobu nejsom z nej hned paf jak niektori ludia co hned pytaju podpisy a podobne
nejdem tu menovat clenov roznych kapiel, ale Gerarda Way-a som stretol na feste medzi ludmi na pive 
...ale chcel by som stretnúť speváčku Annu-Varney Cantodea. to by bolo mäso 
Ja som stretol Ewana McGregora cudujsasvetu v posilke, tak som mu robil partaka jeden krat a normalne ze som sa s nim aj porozpraval. Boli sme na dovolenke v rovnakom hoteli 
Gáborík, Hossa, Kukumberg, človeka, ktorý mal hlas a výzor podobný Ficovi, Mikiho, viac si nespomeniem a v podstate je to úplne jedno. Nikdy som nechápal povyk okolo známych osobností. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zdena cháru + množstvo hokejistov zo slovnaft extraligy