Jožo Golonka, dokonca mi daroval fľašu vína

S jeho ženou tvoria skvelý pár.
Zo slovenských prominentov či celebrít je to celý zástup..
Veľmi si vážim bývalého predsedu ústavného súdu Jána Mazáka, ktorý je skromný a úctivý človek, vôbec nie povýšenecký a prajný.
Štefan Harabin je naopak arogantný a pomerne nafúkaný pán, ktorý dosť ostentatívne dáva najavo svoju moc.
Stretol som taktiež všetkých slovenských prezidentov. Musím povedať, že civilne je Gašpy najsympatickejší.
Z Pavla Traubnera som mal osobne pocit, že je taký tajtrlík, sa robí dôležitý, všadebolko, pritom je dosť komický.
Eva Krížiková, neutrálny postoj, zrejme má vytvorenú bariéru, ale nespráva sa arogantne, skôr si drží odstup.
Magda Paveleková je skvelá dáma, tak ako ju poznáme z TV, fakt milá pani, zhovorčivá, vtipná....
Jozef Banáš, vcelku vtipný týpek.
Emil Horváth ml. a Jozef Adamovič, tiež podobne ako Krížiková, majú vlastnú bariéru za ktorú nepustia hocikoho, ale nemôžem povedať, že sú arogantný alebo čo, práve naopak, s Adamovičom sa dá prehodiť pár slov.
Z mladších ročníkov to boli napríklad:
Zuzana Smatanová, Katka Knechtová (milá slečna naživo aj po telefóne, neviem či sa klebety o jej hroznej povahe zakladajú na pravde), Lasky, Braňo Jobus, Pán Brat, Rybníček...
Jano Lašák - marha vtipný.. "Chalani ale rýchlo, lebo sa už poštím!"
Jano Kuric (Vidiek) - v pohode chlapík.
Julo Viršík - arogantný debil, evidentne si myslí o sebe dosť.
Určite som dosť ľudí pozabúdal...
Jáj ešte na Pohode raz Eugen Korda dokonca na kameru robil som mnou rozhovor počas Hríbovej diskusie v nejakom šapitó, ale to nemohol odvysielať: "zaujíma vás táto diskusia?" "Nie." "Tak prečo ste tu?" "Vonku je strašne teplo."
A v škôlke sme raz mali Kuka aj s Patríciou Jariabkovou