Ja som myslel, ze by to bolo take popularne a oblubene nie zeby to bolo na ten isty styl. A tie konce v jednotke su sice 3 ale su az na konci (v dvojke si na zaciatku vyberas cestu, nie?) a navyse dvojka vychadza tusim z konca kde si zabil Boba Page-a. Co sa tyka tych modov tak neviem o com hovoris - ja som to vzdy prechadzal len klasicky. Napis SS.silmarill napísal:
no myslím že niečo ako Matrix nie, skôr by sa dalo niečo komornejšie ako Johnny Mnemonic... proste také temné cyberpunkové scifi.
s tým vetvením by bol problém asi v oboch dieloch - jednotka mala tri konce, dvojka myslím až štyri.
Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?
no k tejto teme mozem povedat len tolko filmy podla hier rozumejte farcry 1 je blbost nesedi dej nemali sa ani ho drzat ked to nechapali ako je mozne ze mutanti su obycajny ludia? a koniec filmu je tez odveci
hry podla filmov transformers berme blbost zase pribeh nesedi napriklad v hre transformers 1 boli decepticoni zdvizne voziki wtf? ja som zasadne proti
je to len moj nazor
hry podla filmov transformers berme blbost zase pribeh nesedi napriklad v hre transformers 1 boli decepticoni zdvizne voziki wtf? ja som zasadne proti
je to len moj nazor
World of Warcraft
Ale kedze je v tom Blizzard, tak si to uziju tak moje vnucence...ale bude to stat za to
Ale kedze je v tom Blizzard, tak si to uziju tak moje vnucence...ale bude to stat za to
citujem: drbo, Transformers bol najprv film a potom sa toho nejaký dobrák ujal a spravil z toho hru.
vravim hry podla filmov transformers berme blbost zase pribeh nesedi napriklad v hre transformers 1 boli decepticoni zdvizne voziki wtf?
to bol priklad ze ne len filmy su zle zrobene ale aj hry podla filmov
a potom sa toho nejaký dobrák ujal a spravil z toho hru.
nefetuj dobre... si najdi kto to urobil na CT2 v sobotu o 11:55 abo tka nejak davaju gamepage oni sa uz neraz vyjadrili k hram typu transformers
PS:zniz mi karmu kolko zvladnes...
vravim hry podla filmov transformers berme blbost zase pribeh nesedi napriklad v hre transformers 1 boli decepticoni zdvizne voziki wtf?
to bol priklad ze ne len filmy su zle zrobene ale aj hry podla filmov
a potom sa toho nejaký dobrák ujal a spravil z toho hru.
nefetuj dobre... si najdi kto to urobil na CT2 v sobotu o 11:55 abo tka nejak davaju gamepage oni sa uz neraz vyjadrili k hram typu transformers
PS:zniz mi karmu kolko zvladnes...
japaja, súhlasím, ale pletieš hrušky a jablká. Sú hry Transformers od viacerých vývojárov a štúdií. Sú hry, ktoré boli spravené narýchlo, podľa filmu, tie nestoja fakt za nič. A potom sú tu hry ako Transformers: War for Cybertron, ktorý má viac-menej dosť dobré ohlasy...
PS: ja som nehral žiadnu, Transformers je proste film, na ktorý povinne zaskočím do kina, ale že by som to mal hrať, to nie.
PS: ja som nehral žiadnu, Transformers je proste film, na ktorý povinne zaskočím do kina, ale že by som to mal hrať, to nie.
no hensym! suhlasim s tebou war of cybertrion je online hra ak sa nemylim a je to akokeby 3 diel bol to len moj nazor a hned sa nekdo uraza
Sú hry Transformers od viacerých vývojárov a štúdií. Kvalita? ziadna
Sú hry, ktoré boli spravené narýchlo, podľa filmu, tie nestoja fakt za nič. Naco? akoruat si pokazia kredo firmy
A potom sú tu hry ako Transformers: War for Cybertron, ktorý má viac-menej dosť dobré ohlasy... Malo taakychto vynimiek ale uz to zacina OT
som proti nik este nespracoval hru aby to mlao hlavu a pätu
Sú hry Transformers od viacerých vývojárov a štúdií. Kvalita? ziadna
Sú hry, ktoré boli spravené narýchlo, podľa filmu, tie nestoja fakt za nič. Naco? akoruat si pokazia kredo firmy
A potom sú tu hry ako Transformers: War for Cybertron, ktorý má viac-menej dosť dobré ohlasy... Malo taakychto vynimiek ale uz to zacina OT
som proti nik este nespracoval hru aby to mlao hlavu a pätu
Mne zišla na um otázka: videl už niekto dobrý a kvalitný film, ktorému predlohou bola počítačová hra? lebo ja som videl Max Payne, Hitman a Far Cry a všetky tie filmy boli des a hrôza. 
muffi to sa pytam tiez
mne osobne sa pacili: silent hill, resident evil (aj ked to natahovanie uz lezie na nervy),tomb raider , a vzhladom na sibnutost predlohy aj postal 
a pozrite si rezisera Uwe Boll a zistite preco jeho filmove adaptacie hier (ktorych nie je malo) za vela nestali (hlavne cast o financovani tychto projektov)
a pozrite si rezisera Uwe Boll a zistite preco jeho filmove adaptacie hier (ktorych nie je malo) za vela nestali (hlavne cast o financovani tychto projektov)
League of Legends
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Assassins creed by som rád videl, ale filmy podla hier su podla mna zatial prepadáky ako napr. max payne, far cry, hitman.
Mne sa sfilmovaný Hitman páčil, ale to je asi príliš subjektívne poňatý názor, lebo ja tie hry hltám, všetko som prešiel na všetkých úrovniach.