Aku pouzivate vonavku?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Holubar: Mozem potvrdit, Fann je asi najdrahsia parfumeria s ktorou som sa stretol. Ja uz zo dva roky objednavam z parfums.sk, velka spokojnost. Raz mi volali, ze tovar nie je skladom, ze bola chyba v systeme na stranke a ze mi to mozu odoslat az na dalsi den, ze ci mam este zaujem. Proste parada, navyse to posielaju kurierom a za postovne sa nic neplati.
janicek2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa janicek2 »

tiez jedine parfums.sk ...v stredu som objednal la coste, dnes rano ho kurier priviezol + maju super ceny, casto akcie...

momentalne mam BVLGARI - AQUA POUR HOMME a rozmyslam nad Versace - Eau Fraiche Man, len priatelka nad nim ohrna nos, tak este uvidime :)
Prílohy
Aqua_Pour_homme_.jpg
e-comp
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa e-comp »

Adidas active 3, Playboy, Cuba
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

hojko napísal:objednavam z parfums.sk
Dik za tip. :wink: Tiež som doteraz objednával z dosť predražených parfumérií. Pozrel som na tú Parfums, paráda. Lacné, dobrý výber, rýchle dodanie, doprava zdarma, radosť objednávať. :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Co vravite na Jil Sander - Sander for Men ?
mate ju niekto?
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

Gucci By Gucci Pour Homme
Prílohy
Gucci.jpg
carloshc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa carloshc »

no.. ja napriklad pouzivam uz niekolko rokov vonavku od Armaniho, black code. Kupujem ju vyhradne vo Fannku. Ta vona je prijemna, a dlho mi vydrzi. Raz som si objednal z internetu, flasticka uplne identicka, obal tiez, dokonca aj vona- len bola o nieco slabsia a ani zdaleka nevydrzala tolko ako ta z fannka. Netvrdim, ze to nebol original, len proste podla mna sa vyraba niekolko druhov originalov. Tak isto ked som si kupil tuto vonu v anglicku tak vonala zas o nieco silnejsie ako ta kupena u nas.. Tazko povedat v com je problem, ale tak ja som verny fannku. Maju vernostne karty, teraz som dostal k meninam aj 2 kupony, jeden 15 eurovy a jeden 6..
kakajdaaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

-

Príspevok od používateľa kakajdaaa »

Používam vam najnovšie voňavku aXe [ čokoladovu ] a Adidas
Prílohy
čokoladova
čokoladova
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

carloshc - Kupovat vyhradne vo Fannku, to sa mas cim chvalit, tak schvalne si porovnaj ceny inych shopov.
Fann.sk - 75ml za 96,93 eur
hej.sk - 75ml za 62,36 eur
mojparfem.sk - 125ml za 73,33 eur
svetvoni.sk - 125ml za 69 eur, 75ml za 52eur
parfums.sk - 75ml za 48 eur

Ako vidis, tak vsetky parfumerie su lacnejsie od Fannka, dokonca Fann ma 2x taku vysoku cenu ako parfums.sk. U mojparfem.sk a svetvoni.sk kupis 125ml balenie, teda 2x vacsie ako je 75ml balenie Fannka s o tretinu nizsou cenou. Este stale budes kupovat vyhradne vo Fannku a pocuvat reci predavacov, ze oni maju vyhradne zastupenie na tu alebo tu znacku na Slovensku a tie ostatne lacne mozu byt len napodobeniny? Kto chce, nech si spravi na to svoj nazor, ale kupovat vo Fannku je proti zdravemu rozumu.
carloshc
Novice
Novice

Príspevok od používateľa carloshc »

ja sa tym nechvalim, ved predsa tu vobec nejde o to. Ja viem ze na internete sa daju vonavky kupit lacnejsie, ale vravim ti ze ta ista vona kupovana vo fannku a z internetu mi pocas dna nevydrzala rovnako dlho. Tym netvrdim ze to nie su originaly, su.. Ale podla mna su originaly a originaly ;)

Inak existuju aj panske parfemy? Lebo je velky rozdiel medzi parfemom a toaletnou vodou.. Na pansky parfem som vsak zatial este nenatrafil
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Nosím voňavku v aute a mám ju tam stále. Môžem ju tam nechať aj teraz cez zimu? Nezamrzne, alebo nepraskne cez noc keď sú mrazy? Dik

//Máte niekto skúsenosti s touto voňavkou? http://www.parfums.sk/versace/versace-e ... etna-voda/
Sú tam na ňu velmi dobré ohlasy, ale tak kupovať na slepo moc nechcem. :)
lienka123456
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka123456 »

dfd
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: -

Príspevok od používateľa IMI »

kakajdaaa napísal:Používam vam najnovšie voňavku aXe [ čokoladovu ] a Adidas
neviem odkedy deodorant je za vonavku :/ .. a este k tej versace, je to vyborna vona , jednoznacne odporucam :)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Versace MAN bude nasledovat po terajsej Hugo boss no. 6
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vo vela parfumériách medzi najpredávanejšie partia: Hugo Boss No.6 a Versace Eau Fraiche Man. :)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

o vonavku sa sice nejedna, ale pouzivam axe (cokoladovu), niekde zopar prispevkou vyssie mozete najst aj jej foto :)..
Alebo este nivea 4men je v pohode.. su to sice deodoranty ale myslim ze pre mna zatial postacujuce :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Vcera som sa zastavil v kosickej Optime vo Marionnaud Parfumerie, pozrel som tu Versace aj Hugo Boss No 6, Versace 100 ml, cena 69 eur, na parfums.sk 34.

Nedalo mi a povedal som predavacke, ze to viem zohnat za polovicnu cenu, ze ci mi vie povedat, v com je rozdiel a ze ci ma skusenost aj s vonavkami z internetovych obchodov. Vraj ano a ze narazila aj na originaly, ale aj na napodobeniny. Odpoved vsak viac menej vahava a nijako sa nebila, ze iba u nich sa da kupit kvalita a ze ta cena zodpoveda...
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ako ináč. Prehnané ceny v nákupných centrách sú jasné. Vysoké nájomné a všetky tie náklady sa musia na niečom odzrkadliť. Osobne sa nebojím o to, že by som z Parfums.sk kúpil nejakú napodobeninu, alebo druhotriedny tovar. Na tvoju otázku nevedela argumentovať preto, lebo sama si objednáva z Parfums.sk :D

http://www.parfums.sk/sk/freetext/iba-originalny-tovar/
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa samson010 »

vie niekto poradit niejaku sviezu citrusovu vonu ? nieco kvalitnejsie co vydrzi dlho s vonou, popripade ake mate skusenosti so znackou Davidoff a Giorgio armany, Chanel?? alebo konkretne Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme, momentalne mam , calvin klein eternity, 2xmexx, hugo boss, bruno banany, tie poddruhy z hlavy newiem, dik za rady
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

samson010: Ak citrusovu, tak Elegance od LaCoste vonia pekne citrusovo, taka svieza a decentna vona, mne sa pacila, foter z nej az taky nadseny nebol, lebo ma rad sladsie vone, ale aj tak ju s prehladom za par mesiacov vyspliechal (mal 125ml). Na svetvoni.sk je v cene 44 eur za 125ml.
Napísať odpoveď