Aku pouzivate vonavku?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Holubar: Mozem potvrdit, Fann je asi najdrahsia parfumeria s ktorou som sa stretol. Ja uz zo dva roky objednavam z parfums.sk, velka spokojnost. Raz mi volali, ze tovar nie je skladom, ze bola chyba v systeme na stranke a ze mi to mozu odoslat az na dalsi den, ze ci mam este zaujem. Proste parada, navyse to posielaju kurierom a za postovne sa nic neplati.
-
Clean_Up
Professional
Dik za tip.hojko napísal:objednavam z parfums.sk
no.. ja napriklad pouzivam uz niekolko rokov vonavku od Armaniho, black code. Kupujem ju vyhradne vo Fannku. Ta vona je prijemna, a dlho mi vydrzi. Raz som si objednal z internetu, flasticka uplne identicka, obal tiez, dokonca aj vona- len bola o nieco slabsia a ani zdaleka nevydrzala tolko ako ta z fannka. Netvrdim, ze to nebol original, len proste podla mna sa vyraba niekolko druhov originalov. Tak isto ked som si kupil tuto vonu v anglicku tak vonala zas o nieco silnejsie ako ta kupena u nas.. Tazko povedat v com je problem, ale tak ja som verny fannku. Maju vernostne karty, teraz som dostal k meninam aj 2 kupony, jeden 15 eurovy a jeden 6..
carloshc - Kupovat vyhradne vo Fannku, to sa mas cim chvalit, tak schvalne si porovnaj ceny inych shopov.
Fann.sk - 75ml za 96,93 eur
hej.sk - 75ml za 62,36 eur
mojparfem.sk - 125ml za 73,33 eur
svetvoni.sk - 125ml za 69 eur, 75ml za 52eur
parfums.sk - 75ml za 48 eur
Ako vidis, tak vsetky parfumerie su lacnejsie od Fannka, dokonca Fann ma 2x taku vysoku cenu ako parfums.sk. U mojparfem.sk a svetvoni.sk kupis 125ml balenie, teda 2x vacsie ako je 75ml balenie Fannka s o tretinu nizsou cenou. Este stale budes kupovat vyhradne vo Fannku a pocuvat reci predavacov, ze oni maju vyhradne zastupenie na tu alebo tu znacku na Slovensku a tie ostatne lacne mozu byt len napodobeniny? Kto chce, nech si spravi na to svoj nazor, ale kupovat vo Fannku je proti zdravemu rozumu.
Fann.sk - 75ml za 96,93 eur
hej.sk - 75ml za 62,36 eur
mojparfem.sk - 125ml za 73,33 eur
svetvoni.sk - 125ml za 69 eur, 75ml za 52eur
parfums.sk - 75ml za 48 eur
Ako vidis, tak vsetky parfumerie su lacnejsie od Fannka, dokonca Fann ma 2x taku vysoku cenu ako parfums.sk. U mojparfem.sk a svetvoni.sk kupis 125ml balenie, teda 2x vacsie ako je 75ml balenie Fannka s o tretinu nizsou cenou. Este stale budes kupovat vyhradne vo Fannku a pocuvat reci predavacov, ze oni maju vyhradne zastupenie na tu alebo tu znacku na Slovensku a tie ostatne lacne mozu byt len napodobeniny? Kto chce, nech si spravi na to svoj nazor, ale kupovat vo Fannku je proti zdravemu rozumu.
ja sa tym nechvalim, ved predsa tu vobec nejde o to. Ja viem ze na internete sa daju vonavky kupit lacnejsie, ale vravim ti ze ta ista vona kupovana vo fannku a z internetu mi pocas dna nevydrzala rovnako dlho. Tym netvrdim ze to nie su originaly, su.. Ale podla mna su originaly a originaly 
Inak existuju aj panske parfemy? Lebo je velky rozdiel medzi parfemom a toaletnou vodou.. Na pansky parfem som vsak zatial este nenatrafil
Inak existuju aj panske parfemy? Lebo je velky rozdiel medzi parfemom a toaletnou vodou.. Na pansky parfem som vsak zatial este nenatrafil
-
Clean_Up
Professional
Nosím voňavku v aute a mám ju tam stále. Môžem ju tam nechať aj teraz cez zimu? Nezamrzne, alebo nepraskne cez noc keď sú mrazy? Dik
//Máte niekto skúsenosti s touto voňavkou? http://www.parfums.sk/versace/versace-e ... etna-voda/
Sú tam na ňu velmi dobré ohlasy, ale tak kupovať na slepo moc nechcem.
//Máte niekto skúsenosti s touto voňavkou? http://www.parfums.sk/versace/versace-e ... etna-voda/
Sú tam na ňu velmi dobré ohlasy, ale tak kupovať na slepo moc nechcem.
-
Holubar
Darca
Vcera som sa zastavil v kosickej Optime vo Marionnaud Parfumerie, pozrel som tu Versace aj Hugo Boss No 6, Versace 100 ml, cena 69 eur, na parfums.sk 34.
Nedalo mi a povedal som predavacke, ze to viem zohnat za polovicnu cenu, ze ci mi vie povedat, v com je rozdiel a ze ci ma skusenost aj s vonavkami z internetovych obchodov. Vraj ano a ze narazila aj na originaly, ale aj na napodobeniny. Odpoved vsak viac menej vahava a nijako sa nebila, ze iba u nich sa da kupit kvalita a ze ta cena zodpoveda...
Nedalo mi a povedal som predavacke, ze to viem zohnat za polovicnu cenu, ze ci mi vie povedat, v com je rozdiel a ze ci ma skusenost aj s vonavkami z internetovych obchodov. Vraj ano a ze narazila aj na originaly, ale aj na napodobeniny. Odpoved vsak viac menej vahava a nijako sa nebila, ze iba u nich sa da kupit kvalita a ze ta cena zodpoveda...
-
Clean_Up
Professional
Ako ináč. Prehnané ceny v nákupných centrách sú jasné. Vysoké nájomné a všetky tie náklady sa musia na niečom odzrkadliť. Osobne sa nebojím o to, že by som z Parfums.sk kúpil nejakú napodobeninu, alebo druhotriedny tovar. Na tvoju otázku nevedela argumentovať preto, lebo sama si objednáva z Parfums.sk
http://www.parfums.sk/sk/freetext/iba-originalny-tovar/
http://www.parfums.sk/sk/freetext/iba-originalny-tovar/
vie niekto poradit niejaku sviezu citrusovu vonu ? nieco kvalitnejsie co vydrzi dlho s vonou, popripade ake mate skusenosti so znackou Davidoff a Giorgio armany, Chanel?? alebo konkretne Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme, momentalne mam , calvin klein eternity, 2xmexx, hugo boss, bruno banany, tie poddruhy z hlavy newiem, dik za rady