i-cube napísal:stat pri páse a nieco niekam ukladat
a podobne stereotypne roboty
Keď študuješ tak môžeš mať plány,sny čo by si chcel robiť /tak ako ja/ale keď skončíš školu a na výške sa dlho neohreješ /tak ako ja/ tak vezmeš aj tú prácu na linke a budeš robiť tú "strašnú" stereotypnú robotu len aby si si pár korun zarobil /tak ako ja/ a po čase možno zistíš že a/tá práca nie je taká hrozna b/mal si sa radšej učiť a teraz by si bol ing
este ma napadlo: videli ste tu uputavku na discovery channel, typci tam lovia krabov. tak presne to by som nechcel robit inak lovec aljasskych krabov je oficialne najnebezpecnejsie zamestnanie na svete
nikdy by som nechcel byt Patolog a ani umyvac okien na vyskovych budovach (pozrem dole a som posraty ) a ziadnu robotu kde sedis za pasom a 8 hodin vkuse to iste
Ako sa prosim vas vola to povolanie, v ktorom stojite pred hotelom a odparkuvavate ludom auta? Mozte pripadne aj anglicky nazov, ak viete. Pripadne ak niekto mate tak aj nejake skusenosti by ste mohli poslat..
A k tomu co by som nechcel byt.., tak napr cirksant... maju to tazke..
j.mihi napísal:Ako sa prosim vas vola to povolanie, v ktorom stojite pred hotelom a odparkuvavate ludom auta? Mozte pripadne aj anglicky nazov, ak viete.
Anglicky vallet, nazov danej sluzby od toho vallet parking. Podla mna by to bola fajn brigada, ale bal by som sa co ked nieco oskriem a podobne, to by boli asi ine plaky pri klientele hotelov s touto sluzbou...
Nikdy by som nerobil v práci, v ktorej sa robí pri vysokých výškach. Napríklad umývač okien vysokých budov, pilot, a dosť by som sa bál mať aj kanceláriu umiestnenú vyššie ako na 20 poschodí
.:M4jco:. napísal:Nikdy by som nerobil v práci, v ktorej sa robí pri vysokých výškach. Napríklad umývač okien vysokých budov, pilot, a dosť by som sa bál mať aj kanceláriu umiestnenú vyššie ako na 20 poschodí
[OT]umyvaci okien su horolezci takze vysky im nerobia problem, a kancelaria tak vysoko, my mame kancelariu na 13tom a je to relativne nizko chcel by som este vyssie [/OT]