Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku znacku topanok mate/chcete mat???
tieto sa mi velmi pacili, ale odradila ma ta brusena koza
Ja si už dlhšiu dobu fičím na Pumách...
.
Za mňa jedna z top značiek topánok, kvalita viac než perfektná a tie topánky vydržia snáď všetko. Začínal som s modelom Benny, klasické plátené tenisky, ľahučké a nenormálne pohodlné. Takisto vzhľad sa mi veľmi páčil. Tie boty som si tak obľúbil, že prakticky už 7-mi rok nosím iba Pumy. Nakoľko model Benny sa pravdepodobne prestal vyrábať (na našom ani na CZ trhu už neboli dostať), tak som prešiel na model Suede, čo je ešte asi o triedu vyššie ako Benny. To už nie sú plátenky ale brúsená koža, pohodlie topánky 10/10, vzhľad 10/10, kvalita od 1 do 10 takých 15
. Na údržbu jednoduchšie ako plátenky, celkovo kožené boty sa podľa mňa udržujú ľahšie. Teraz deriem jedny už 3tí rok!!!! 3 roky každodenného nosenia a okrem toho, že sú trošku vydraté na päte a trošku ošúchané, tak tým botám nič nie je. Je to až neuveriteľné, keď si predstavím, koľko som s nimi prechodil a prakticky stále držia
. Teraz plánujem kúpiť ďalšie, takisto Pumy model Suede, jediné, čo zmením je farba... Buď pôjdem do čiernej alebo do červenej, ešte v tom nemám jasno
.
Minulý rok v lete som vyskúšal aj Etniesky, konkrétne model Santiago. Klasika skejtery, páčila sa mi kombinácia čiernej, bielej a oranžovej. Botičky sú veľmi pohodlné, sú kožené, ale nie brúsená koža, ale taká hladká, ktorá sa extrémne ľahko zašpiní... to mi vadí asi najviac, treba ich neustále čistiť. Ináč fajn boty
.
Za mňa jedna z top značiek topánok, kvalita viac než perfektná a tie topánky vydržia snáď všetko. Začínal som s modelom Benny, klasické plátené tenisky, ľahučké a nenormálne pohodlné. Takisto vzhľad sa mi veľmi páčil. Tie boty som si tak obľúbil, že prakticky už 7-mi rok nosím iba Pumy. Nakoľko model Benny sa pravdepodobne prestal vyrábať (na našom ani na CZ trhu už neboli dostať), tak som prešiel na model Suede, čo je ešte asi o triedu vyššie ako Benny. To už nie sú plátenky ale brúsená koža, pohodlie topánky 10/10, vzhľad 10/10, kvalita od 1 do 10 takých 15
Minulý rok v lete som vyskúšal aj Etniesky, konkrétne model Santiago. Klasika skejtery, páčila sa mi kombinácia čiernej, bielej a oranžovej. Botičky sú veľmi pohodlné, sú kožené, ale nie brúsená koža, ale taká hladká, ktorá sa extrémne ľahko zašpiní... to mi vadí asi najviac, treba ich neustále čistiť. Ináč fajn boty
Nedávno som sa rozhodol pre facelifotvanú klasiku. Prvé conversy a spokojnosť.
-
Waagbistritz69
King
v takom typickom juhoslovenskom sekáči som našiel adidas universal, jak nové, presne mojej veľkosti a za pár šupov
foto ilustračné
Takže nakoniec som sa rozhodol pre čierne a už sú doma... 10 minút som ich po vybalení z krabice len držal v ruke a obdivoval tú krásu. Keby je nejaká sieň slávy topánok, tak Puma Suede Classic + sú boty, ktoré v nej jednoznačne musia byť. Neuveriteľná kvalitka... Na Slovensku som čierne už ani nezohnal, v CZ ich mali iba v jednom eshope, cena 1400 Kč.bindo011 napísal:Teraz plánujem kúpiť ďalšie, takisto Pumy model Suede, jediné, čo zmením je farba... Buď pôjdem do čiernej alebo do červenej, ešte v tom nemám jasno.
8 rok s pumami môže začať
-
Waagbistritz69
King
asi prvé diadory, čo sa mi páčia.. trochen škoda toho semišu na päte
Kedze pomaly budem mat narodky, tak som si doprial nove boty, obe znacky New Balance.
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2016, 15:02)
Keďže mi dali v obchode odkiaľ som objednával New Balance 30% na ďaľší nákup, tak som si kúpil ešte takú tuctovku Nike Roshe Two za 59€
//autoeditácia príspevku (14 Okt 2016, 15:02)
Keďže mi dali v obchode odkiaľ som objednával New Balance 30% na ďaľší nákup, tak som si kúpil ešte takú tuctovku Nike Roshe Two za 59€
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
tieto by som chcel, Barker Uxbridge
- Prílohy
-
- bota.jpg (8.05 KiB) 4883 zobrazení
-
twardykamen
Medium Professional
Neda mi.To vsetci chodite len v teniskach?(cest vynimkam)
Pokiaľ možno tak áno. Nič lepšie a pohodlnejšie nie je.
"Slušným" topánkam sa vyhýbam ako sa len dá...
"Slušným" topánkam sa vyhýbam ako sa len dá...
Ja tiež preferujem tenisky. Prídu mi oveľa pohodlnejšie ako topánky, ktoré vyťahujem len pri formálnych príležitostiach. Taktiež pomerne dosť toho denne nachodím a som si istý, že nosenie vychádzkových tenisiek je aj oveľa zdravšie...twardykamen napísal:Neda mi.To vsetci chodite len v teniskach?(cest vynimkam)
Formálne oblečenie a topánky mi nijako extra nevadia a raz za čas ich nosenie privítam, ale príjemnejšie sa cítim v niečom neformálnom.
-
Waagbistritz69
King
Buď tenisky alebo martensky. Občas do záhrady alebo na venčenie psa niečo outdoorovejšie.
-
niker
Light Expert
Tento rok som si tretí krát spravil radosť. Z Footshopu.
Ahojte hladam zimne turisticke topanky ale podmienka je aby mali zapinanie na klipsne ako lyziarky alebo nieco na Salomon system, nejake typy?
Robím si zálusk na Jordan Academy Grove Green 
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2017, 21:30)
Tak Groove Greeny som v outletoch ešte nevychytal, ale obohatil som sa o nasledovné kúsky
Air Jordan 1 Black Red Lance Mountain - jedničky sú jedny z najpohodlnejších tenisiek, aké som mal, ale na basket sú strašné... Nechápem, ako v nich mohol Jordan hrávať
Jordan Trainer St Hyper Orange
Nike Air Max Tavas Coastal Blue
Nike Kobe 10 Green
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2017, 21:30)
Tak Groove Greeny som v outletoch ešte nevychytal, ale obohatil som sa o nasledovné kúsky
Air Jordan 1 Black Red Lance Mountain - jedničky sú jedny z najpohodlnejších tenisiek, aké som mal, ale na basket sú strašné... Nechápem, ako v nich mohol Jordan hrávať
Jordan Trainer St Hyper Orange
Nike Air Max Tavas Coastal Blue
Nike Kobe 10 Green
Nike air max 95 essential - kedysi som ich strasne chcel, ale vtedy sme nemali na take peniaze... 
-
Kok
Light Professional
Redliner - tak tie sú veľmi podarené. Odkiaľ si objednaval, prípadne kde si kupoval ak sa môžem spýtať