2 all : spicka a cely predoch zosuchany a nezaskodilo by im aby sa kazdy vecer umyvali a natierali tym vcelim voskom ci cim sa to robi bo mne sa ta koza poraskala tam ako sa zohyna a tie spicky sa mi zodrali zo sobotnajsich uletov na disco alebo tak
derriL, lol, uz vidim tu halusku, ako si niekto kazdy vecer umyva tenisky a dokonca ich natiera vcelym voskom.
Treba sa naucit chodit- nezakopavat o kazdy 2. schod- a tendy po 2 mes. nebudu vyzerat jak po 2 rokoch
Tomasito napísal:derriL, lol, uz vidim tu halusku, ako si niekto kazdy vecer umyva tenisky a dokonca ich natiera vcelym voskom.
Treba sa naucit chodit- nezakopavat o kazdy 2. schod- a tendy po 2 mes. nebudu vyzerat jak po 2 rokoch
tak to zase ano nezakopavat, to sa lahko povie ale ked ma clovek kazdy tyzden v sebe 3 promile a beha po diskoteke tak to je o inom.
t0m4s3 napísal:Derill > mam ten isty typ ale najnovsi model - cierny jazyk, cierne snurky a trosku ine detaily. Su cele kozene, takze tiez by som rad vedel co sa na nich pokazilo, nech sa tomu vyvarujem.
ty ako sorry, nechcem zabrdat do "bitky" co tu uz raz bola ale take na nohy v zivote nezoberiem. Fakt to je otazka vkusu. pre mna and1 rulezz pre ineho ide nieco take.... kazdy ma pravo nechapat toho druheho,nie?
dair napísal:ty ako sorry, nechcem zabrdat do "bitky" co tu uz raz bola ale take na nohy v zivote nezoberiem. Fakt to je otazka vkusu. pre mna and1 rulezz pre ineho ide nieco take.... kazdy ma pravo nechapat toho druheho,nie?
na nohy si davaj co chces. Potreboval som nove tenisky, ktore su pohodlne (makka koza), nieco vydrzia a zaroven sa mi pacia. Tieto vsetky tri body splnuju a to ze sa tebe nepacia, tak to mi je naozaj na spicke kkta
dair napísal:ty ako sorry, nechcem zabrdat do "bitky" co tu uz raz bola ale take na nohy v zivote nezoberiem. Fakt to je otazka vkusu. pre mna and1 rulezz pre ineho ide nieco take.... kazdy ma pravo nechapat toho druheho,nie?
Beriem ze kazdy ma iny vkus, ALE vacsina ludi by si kupila monoho radsej take ako ma t0m4s3 a len mala cast by si zvolila take ako mas ty Dair.
t0m4s3 napísal:na nohy si davaj co chces. Potreboval som nove tenisky, ktore su pohodlne (makka koza), nieco vydrzia a zaroven sa mi pacia. Tieto vsetky tri body splnuju a to ze sa tebe nepacia, tak to mi je naozaj na spicke kkta
aky sme mily na vcas rana, co keby sme si si isiel na hajzel vymlatit meso ak ti tvoja nedala a potom premazal OT aj v tejto teme ked sa doma tak nudis....
ako ty ku mne tak ja reagujem na teba... fakt si cool
Tak dneska som kupil tie fajnove Conversy
Mali ich v optime v KE za 1990,- . Najvacsie + vidim v celo kozenej vystielke vnutornej strane patky ktora sa mi inak nehorazne derie.