skenner napísal:v osemdierkovych moze byt dost problem zo zaciatku ket dlho chodis tak otlaky ale to je dan za kanady.. ale to sa rozchodi a potom v tom mozes behat cele dni .. a behat.. no da sa.. asi tak jak vvo vojenskych kanadach.. a v tych trojdierkovych to jak keby si chodil v normalnych topankach k obleku .. ale te posledne.. to mas jak botas cisto uplne perfektne makke pohodlne.. te su namakane brutalne... a ocelovy spic.. podrazka daco jak vybram ale je to elasticke.. a rozpadnut sa to nerozpadne 10000%.. je to rucne site.. vsetko co je site je kvalitka.. vsetko co je lepene je shit na hovna..(hned jak nasetrim ich berem.. a mam v riti setkych co tvrdia ze to je nackovska znacka.. su fajneeee)
tie posledné sú fajn, keby nemali hrubú podrážku, tak sú ako normal botasky a určite sa v nich aj pohodlne chodí ako píšeš, veď ani najlacnejšie nie sú a aj sa mi celkom páčia.
Mam quiksilver El Rollo. Jedna vec, vlastne 2 veci, na margo tych, kt. nadavaju na skejtacke topanky.
1. Nezamienajte si prosim vas skejtacke a tzv. reperske topanky, je medzi nimi podstatny rozdiel (aj kulturami, aj obuvou)
2. Kazdy kto ich este neskusil na ne nadava. Az ten co sa na ne odhodla nakoniec TAKMER vzdy zisti ake strasne pohodlne take topanky su, takze ak ste neskusali, tak sa neozyvajte. peace
ZHNiLa_KaCHNa napísal:2 roky? sa ti este nerozpadli? nemyslis ze je na case skusit aj nieco novsie? nieco nevyslapane? nieco menej smradlave?
no a? existujú aj spreje do topánok (botasiek), + botasky (keby si nevedel), sa dajú bežne prať. .
k téme: mám botasky značky NIKE (tuším po zľave stáli 1 490,-.). kupoval som ich v decembri roku 2004. a chodím v nich dennodenne až doteraz. nesťažujem sa, aj keď musím povedať, že sa mi už "prepadli" . ale ináč sú úplne v pohode. do budúcna neplánujem niečo špeciálne, ale boty za 350 Sk od číňana to isto nebudú .
btw/kde na nete sa dá kúpiť niečo kvalitné? ... alebo by som poprosil nejaké tipy akože od vás že odkiaľ vy kupujete boty. ďakujem vopred
Reli.c napísal:no a? existujú aj spreje do topánok (botasiek), + botasky (keby si nevedel), sa dajú bežne prať. .
No ako prat sa daju, ale dost zelezi na tom ako a ake botasky chces prat ked nejake kozene tak jedine rucne, aj to potom moze koza ztvrdnut ... platene v pohode aj v pracke ale bez odstredovania ... ale istota je aj tak rucne prat ... a jj boty v pohodke vydrzia 2 roky, ked sa jedna o kvalitne veci a hlavne ked ich udrziavas ...teraz mam rok osirisy a su v pohode, len by sa hodili nove snurky, druhe boty mam power, rok a pol som v nich len chodil, a dalsi rok a pol na skate + na telesnej v skole a este sa nerozpadli, aj ked uz su v zlom stave ...
Aby som nebol uplne ot. Rozhodol som sa kupit si toto leto nejake vans alebo fallen ... jednoznacne cierno-biele , napriklad tieto vans : http://skate.vans.com/SHOES/dd66/4.jpg alebo tieto fallen http://www.fallenfootwear.com/footwear/ ... ot-02.html a toto mam teraz http://image.bizrate.com/resize?sq=160& ... &mid=22763 , len som si tam dal biele snurky a inac som ich zaviazal