bukelo napísal:tenisove (na tenis), polotrekingove na bike, lahke trekingove (na bezne chodenie) a trekingove sandale (na leto), na doma slapky (ako papuce)..treba obrazkovu dokumentaciu?
sorry Tomasko a to tieto tenisky nosíš aj bežne von? Nie že by sa mi nepáčili len v takých by som ja asi nevybehol do mesta, nevedel by som aké nohavice si k nim dať
pinco napísal:sorry Tomasko a to tieto tenisky nosíš aj bežne von? Nie že by sa mi nepáčili len v takých by som ja asi nevybehol do mesta, nevedel by som aké nohavice si k nim dať
Si zrejme trosku prispaty alebo necitas prispevky vyssie. Z Tomasko-m sme sa bavili o tenisovych topankach, ktore ako vsetci dobre vieme, sa nezvyknu moc nosit po von, len tak, max na kurt a naspat domov, aj to v aute. A dovod? Ani v lyziarkach nechodis po meste, a ani v plutvach.
A k tomu co sa ku nim hodi? No urcite modro cierne sortky a tricko barsjake (biele, modre, oranzove,....)
no ja mam len nike a adidasky, raz som mal sprandy ale to bola hroza
teraz naposledy sa mi stalo, ze mi uplne potrhali NIKE tenisky... najskor jedna (dal som si ju opravit) a potom druha... takze myslim ze adidas su naj
_
tieto sa mi potrhali a to v nich len do posilovne chodil a ani som v nich nebehal :
AKo aj ta recnovanka za mojich cias sa pospevovala: Kazdy kkt kazdy fas, nosi znacku adidas ...ale tak kedysi boli adidi naozaj good, no dnes sa o nich povedat neda.
pinco napísal:sorry Tomasko a to tieto tenisky nosíš aj bežne von? Nie že by sa mi nepáčili len v takých by som ja asi nevybehol do mesta, nevedel by som aké nohavice si k nim dať
oni na nohe vyzeraju lepsie... ovela... a normal rifle a tak... ale cez leto hravam na antuke tak ich nosim iba na tenis pretoze by som ich musel prat po kazdom treningu
ADIDAS?? Ja mam s toto znackou tenisek dost zle skusenosti. Mal som Adidas Campus ST a moc nevidrzali............adidasky to su smejdy............zato Quiksilver shoes su dost kvalitna zalezitost
bukelo napísal:Si zrejme trosku prispaty alebo necitas prispevky vyssie. Z Tomasko-m sme sa bavili o tenisovych topankach, ktore ako vsetci dobre vieme, sa nezvyknu moc nosit po von, len tak, max na kurt a naspat domov, aj to v aute. A dovod? Ani v lyziarkach nechodis po meste, a ani v plutvach.
A k tomu co sa ku nim hodi? No urcite modro cierne sortky a tricko barsjake (biele, modre, oranzove,....)
ok veď som sa len pýtal a napokon tomasko mi odpovedal, tak je to v poriadku
Chcel som sa spýtať, máte niekto skusenosti s topánkami značky LANDO?
no ja mám Nikeee... a sú podla úplne že fajne, ale ty vole... sa čudujem, to ako sa ti stalo masino???... a inak sa mi ete ľúbia boty typu jak máš ty... pinco..
gemini napísal:no ja mám Nikeee... a sú podla úplne že fajne, ale ty vole... sa čudujem, to ako sa ti stalo masino???... a inak sa mi ete ľúbia boty typu jak máš ty... pinco..
nic som nerobil...len som v nich chodil a zacali sa trhat... najskor na pate a potom ten bok..nechapem preco... a pritom su to na behanie tenisky. haluz co?