ujo googl ti urcite rad pomozetocs napísal:tieto chcem kupit ale netusim kde ich zohnat
Aku znacku topanok mate/chcete mat???
-
Stenky
Professional
tak som si uz objednal Grizzlies a Bucks z www.pickyourshoes.comStenky napísal:
Aby som tu tolko nepoucoval, ja sa chystam si z USA objednat Memphis GRIZZLIES a brat Milwaukee BUCKS. (lebo Toronto RAPTORS docasne nemaju)
Grizzlies: http://www.pickyourshoes.com/casual/adi ... zzlies.htm
Bucks: http://www.pickyourshoes.com/casual/adi ... _bucks.htm
Raptors: http://www.pickyourshoes.com/casual/adi ... aptors.htm
mali by mi dorazit kazdu chvilu z US&A.
oficialna sprava prepravcu (USPS) zatial znie ze tovar opustil US&A 24.8.07 z letiska v Los Angeles...
tak zatim cakam. potom hodim dake fotky popripade daky pokec a tak
A kolko ta stoji dovoz z usa?Stenky napísal:tak som si uz objednal Grizzlies a Bucks z www.pickyourshoes.com
mali by mi dorazit kazdu chvilu z US&A.
oficialna sprava prepravcu (USPS) zatial znie ze tovar opustil US&A 24.8.07 z letiska v Los Angeles...
tak zatim cakam. potom hodim dake fotky popripade daky pokec a tak
ludia... preletel som rychlo tuto diskusiu a musim povedat ze vacsina z vas fici na tom co je In a nie na tom co sa im paci BEZ OHLADU na znacku..
napr ze len a len Nike, adidas 4ever a tak..ja mam styl podobny teniskam Nike alebo sa mi paci ten novsi adidas Tie hnede s kremovou podrazkou a vystuz je zelenej farby s mariškou...
kedze viem ze adidas, nike a podobne celosvetovo reklamovane znacky su shity, tak viete mi odporucit vyrobcu ktory by sedel mojmu vkusu,aby bol kvalitny a mal prijatelne sumy ? Radsej by som dal 2,5 nejakej neznamej ale kvalitnej znacke ako Nike co sa rozletia za paru mesiacov.
Tie "skejterske" co su take mohutne tiez nemusim.
Najlepsie by bolo aby sa to dalo zohnat v Kosiciach, popripade na Sk nete.
dik
napr ze len a len Nike, adidas 4ever a tak..ja mam styl podobny teniskam Nike alebo sa mi paci ten novsi adidas Tie hnede s kremovou podrazkou a vystuz je zelenej farby s mariškou...
kedze viem ze adidas, nike a podobne celosvetovo reklamovane znacky su shity, tak viete mi odporucit vyrobcu ktory by sedel mojmu vkusu,aby bol kvalitny a mal prijatelne sumy ? Radsej by som dal 2,5 nejakej neznamej ale kvalitnej znacke ako Nike co sa rozletia za paru mesiacov.
dik
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus znacku Skechers...mam snou velmi dobre skusenosti maju kvalitnu obuv ktora dobre vydrzi a taktiez dobre vyzera...ja osm ich kupoval v madarsku a ze ci su v takom vybere aj tu unas ti neviem povedat ale v madarsku ich mali plno...hej_ne napísal:ludia... preletel som rychlo tuto diskusiu a musim povedat ze vacsina z vas fici na tom co je In a nie na tom co sa im paci BEZ OHLADU na znacku..
dik
-
den333
Professional
v madarsku to je normal vo velkych obchodnych centrach hlavne v budapesti je ich tam plno a v kazdom mas aspon 10 obchodov s topankami roznych druhov a znaciek...hej_ne napísal:dik za tipy.. este pridavajte...
no ale ako vidim tak ja velmi na Vychode, resp v Metropole PResov/Kosice ani toto nezozeniem, alebo ano ? Ozvite sa miestni obcania)
den333 a v madarsku myslis nrmalne kamenne obchody alebo trhovisko v nejakom meste?
-
pinacolada
Guru wannabe
dr.martens.kvalitna celokozena obuv s dlhorocnnou tradiciou.od sandalov,cez pracovnu obuv,sportovu obuv,elegantnu obuv,zimnu obuv az bo tazke bagandze.ale ceny su 2500 a vyssiehej_ne napísal:dik za tipy.. este pridavajte...
no ale ako vidim tak ja velmi na Vychode, resp v Metropole PResov/Kosice ani toto nezozeniem, alebo ano ? Ozvite sa miestni obcania)
den333 a v madarsku myslis nrmalne kamenne obchody alebo trhovisko v nejakom meste?
som len tak na rychlo preletel a sa mi skoro nic nepacilo... a ceny take... priemerne by som povedal.Drago napísal:Pozeral som si Coreshop.sk a ani za nic som tam nemohol najst biele Adia. Mozno pozeram zly shop, aj sa mi zda, ze je tam celkovo draho, vsetky znacky. Poradte daky dobry onlinovy skateshop pls
-
metallista
Medium Expert