Foto mojho dodám neskor.
Akvárium
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ca som mal cca 70 litrove akvarium, lenze potom som odisiel na vysku a uz sa o neho nemal kto starat. Za asi 2 roky som rybicky nikdy nenakrmil, ale vsetko fungovalo spravne
Stvoril som vlastny ekosystem
No po asi 5-6 rokoch zivota mi zdochol "prisavnik" a na stenach zacali rast riasy, zrejme to bolo nasledkom toho, ze posledne rybicky zdochli a tak som akvarium vyprazdnil a vycistil.
Mojim snom je, ze ho raz dam do obyvacky a bude tam sluzit ako zaujimavy zdroj svetla a pekny doplnok.
Mojim snom je, ze ho raz dam do obyvacky a bude tam sluzit ako zaujimavy zdroj svetla a pekny doplnok.
-
Shamway
Professional
Jimmy: pekna Guramka... ja mam take iste
V mojom akvarku sa dari maximalne slimakov ktorych tam mam ako nasranych
Obcas vycistim vodu, rano zapnem svetlo+filter krmenie a rybky sa nestazuju... Osadenstvo 2x Gurama
2x Tetra citronova
1x Tetra krvava
1x Tetra cervena
1x Acyptrus
1x Labeo (abo dak dajak sa ten slak vola)
Foto nebude, lebo treaz je fest zasrane, ked vycistim cvaknem
V mojom akvarku sa dari maximalne slimakov ktorych tam mam ako nasranych
2x Tetra citronova
1x Tetra krvava
1x Tetra cervena
1x Acyptrus
1x Labeo (abo dak dajak sa ten slak vola)
Foto nebude, lebo treaz je fest zasrane, ked vycistim cvaknem
O akvarium som prišiel, keď sme sa sťahovali. Niekde sa zapatrošil pohár s rybičkami a odvtedy som ich nevidel. Akvarko by malo byť teraz niekde na povale zalahnute prachom.
Pokiaľ ide o slimáky, tak tých som mal aj ja hojne. Raz som dokonca vybral rybky, prevaril štrk, dal čistú vodu a o mesiac tam boli zas
Pokiaľ ide o slimáky, tak tých som mal aj ja hojne. Raz som dokonca vybral rybky, prevaril štrk, dal čistú vodu a o mesiac tam boli zas
-
lollo
Professional
heheh co sa tyka akvaria mal som doma jedno 70l tam boli iba astronotus ocelatus(sa mi vidi ze to je cichlida pavia):) 3 kusky a mali okolo 12 az 15 cm
) krmenie zive lucne koniky asi zo 100:)
a potom co som mal druhe akvarko tak to bolo 40l a tam som mal vacsinou gubky a neskor bojovnice
ktore sa mi vytreli
) co bolo velmi pekne nikdy som to este nevidel
..potom akvarko skoncilo pre potkany
mal som ich asi rok...potom to mama vyhodila resp pustila na slobodu co ma nahnevalo:( lebo nemam ani fotky
//autoeditácia príspevku ( 07 Mar 2009, 19:07 )
robil to moj profak v skole a mal naaadherne gubky ozaj velmi pekne ich mal velky krasny chvost a pekne sfarbene
a potom co som mal druhe akvarko tak to bolo 40l a tam som mal vacsinou gubky a neskor bojovnice
//autoeditácia príspevku ( 07 Mar 2009, 19:07 )
ak mas dve akvarka a bavi ta chovat gubky mozes slachtitGajdy napísal:tak na tie slimaky je original rybka inac ja som ja uz mam asi 4 akvarku cim dalej tim vatcie mal som tam hocico vatcinov to podochlo lebo som sa oto nestaral ale teraz ma to dako chytilo a skoncil som pri gubkach a tie sa kotia a kotia inac chcel by som vyskusat chovat krevety
robil to moj profak v skole a mal naaadherne gubky ozaj velmi pekne ich mal velky krasny chvost a pekne sfarbene
-
GIGABYTE
King
Takže náhodou som natrafil na túto tému.. Pred nedávnom som založil akvárium (100L), predtým som si ale nechal poradiť od skúsených ľudí (dlhoročných akvaristov), akvárium je už skoro druhý týždeň v zábehu, ešte to nechám bez rýb 2-4 týždne.. Dno je tvorené z jemného štrku a z neakého hrubého.. Nasadené živé rastlinky, osvetlenie 18W, je to trošku málo, ale vyzerá to tak, že rastlinkám sa darí.. Svietenie 12h denne, hnojím Bivojom od Rataja, samozrejmosťou je ohrievač s termostatom a filtrácia ktorá beží 24h v kuse. V poslednej dobe mám problém so slimákmi, ktorých som priniesol pravdepodobne s rastlinkami, pokúšal som sa proti nim dať mrkvu, no nezabralo takže som ich začal pomaly ručne vyzbieravať, osadenstvo bude pravdepodobne tvoriť:
4-6x Black Molly
4-6x Platy
10x Tetra neónová
1x párik bojovníc
No ale najskôr budem brať tie platy a black molly, pretože mi bolo povedané aby som to nebral naraz, potom pravdepodobne zoberiem Tetry neónové a keď zarastie akvárium bojovnice.
4-6x Black Molly
4-6x Platy
10x Tetra neónová
1x párik bojovníc
No ale najskôr budem brať tie platy a black molly, pretože mi bolo povedané aby som to nebral naraz, potom pravdepodobne zoberiem Tetry neónové a keď zarastie akvárium bojovnice.