Aky antivir ?

Informácie o software, ankety...

Ktorý antivírus používate a je najlepší

AVG
2
3%
Avira
3
4%
NOD32
26
34%
Panda
0
Žiadne hlasovania
Norton
1
1%
Kaspersky
8
10%
Avast
17
22%
BitDefender
6
8%
McAfee VirusScan
0
Žiadne hlasovania
Microsoft Security Essentials
6
8%
Ashampoo Anti-Virus
0
Žiadne hlasovania
Iný
8
10%

Celkom hlasov: 77

Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pufo Callo »

mano82 napísal:len pre tvoju informaciu....kaspersky scanuje vsetko...t.j. archivy, obrazy diskov, velke subory....a nie podla pripony, ze *.jpg je obrazok, tam virus nebude, ale podla zdrojakov....a dalsia vec, ze robi realtime scan, takze full scan staci spravit raz za pol roka
a co robis na tych pc, zlozite matematicke vypocty? ked ti tak zere vykon...mam doma zalozny pc 800MHz duron, 128 RAM (-16MB video), winxp, kaspersky a kancelarska praca slape v pohode, v matlabe robim simulaciu cislicovych filtrov a spektralnu analyzu(a to su sakra zlozite vypocty) a vobec som nepocitil rozdiel pri vypnutom a zapnutom AV....mal by si si zvazit priority, ci ti stoji prevadzkovat 80pc s nebezpecnymi win98 pripojenymi na internet a s nodom, za to, ze mozes prist o dolezite data....ale to pochopis asi az ked o to prides...
ano, prislo to s avastom a avg, s nodom to neprislo. Kaspersky som sakra citil. A Kde mas to ze nod scanuje podla pripony???????? To sa da nastavit clovece... A ja mam nastavene scanovat vsetky suboty vsetkych pripon.. Len pre tvoju informaciu, je to defaultne nastavenie. Pracujem s videom a grafikou, ale i pri beznom preklikavani sa som proste kasperak citil.. Uroven som mal samozrejme na maximum, tak isto aj kazdy iny antivirus a kaspersky je aj tak co sa tyka heurisitiky onicom takze u mna straca vyznam. Vacsina pc na ktorych som ho mal bola len 700mhz s 128MB ram a dost vela(25) malo len cca 300mhz 128MB ram.. Ale sam na svojom pc(amd athlon64 3800+, 2GB ram) som ho citil tak , ako som pisal na zaciatku, a to uz po nainstalovani a zatazeni systemu par programov spustenych na pozadi.. Inak kaspersky uznavam, detekcia je vyborna, presne tak vyborna ako heurisitka slaba. Ktory AV zachytil tolko virusov este pred tym ako ich pridali autori do vzoriek ako NOD32? Odpvoed je ziaden...

A PS: ostatni, ktori mi nechcu odpisat nieco normalne ako tento clovek na ktoreho reagujem ale len flamovat, tak nech mi flamuju na PM. Nemusite tu robit bordel a pracu modom. Takze poprosim len zmysluplne..
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

Pufo Callo napísal:Ktory AV zachytil tolko virusov este pred tym ako ich pridali autori do vzoriek ako NOD32? Odpvoed je ziaden...
A PS: ostatni, ktori mi nechcu odpisat nieco normalne ako tento clovek na ktoreho reagujem ale len flamovat, tak nech mi flamuju na PM. Nemusite tu robit bordel a pracu modom. Takze poprosim len zmysluplne..
to PS: jediny kto tu robis flame si ty, pretoze zatvaras oci pred argumentami a slepo veris tomu svojmu.

Ktory AV zachytil tolko virov? ja mam panda platinum internet security 2006 s true prevent a ta mi odchytila vsetky nove virusy ktore este neboli v databaze. vyskocilo mi okienko ze nebezpecny kod. bodka. Blaster ani nic podobne nemalo sancu.

Co sa tyka tvojho odporucania pouzivat dalsi software okrem nodu: pre koncoveho zakaznika je najlepsie kupit si jeden software ktory sa bude starat o vsetko. a nie pouzivat 2 - 3 programy od roznych firiem. teda ja dam radsej 4000Sk na rok za pandu IS s tym ze je to AV + FW + antispyware + web filter + antispam + TRUEprevent ako 2000SK na rok za NOD a je to len AV + antispam. Jednoducho je lepsie ked riesenie bezi na spolocnom jadre ako 3 osobitne aplikacie.

par stran do zadu si spominal 80PC... to si z nas robis asi srandu. ked mam tolko pc, nainstalujem si tam nejake enterprise solution s admin panelom s tym ze na desktopoch budu bezat len nejake klientske aplikacie. a ver tomu ze to pojde aj na tych 800kach aj na tych 300kach.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PS: presne to co si pisal robite vy. AVG&nod. stale mlcite, chceli ste to podlozit. Inak nod bude mat tiez FW onedlho
mastermind
VIP
VIP

Pufo Callo napísal:PS: presne to co si pisal robite vy. AVG&nod. stale mlcite, chceli ste to podlozit. Inak nod bude mat tiez FW onedlho
najlepsi dokaz su podla mojho nazoru skusenosti uzivatelov. a tie su myslim jasne. naozaj zacinam mat pocit ze s tebou nema zmysel diskutovat, pretoze na akykolvek argument povies iba, preco nic nepoviete ha? alebo "s tebou sa o tom nebudem bavit". tak bud diskutujeme alebo kaslime na to.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kaslime nato. vy mate svoj nazor a ja svoj. end.
mastermind
VIP
VIP

Pufo Callo napísal:kaslime nato. vy mate svoj nazor a ja svoj. end.
najprv tu vyzyvas na diskusiu. tych co chcu diskutovat posles slusne do prdele. a nakoniec povies kaslime na to? diskusia nie je len o neustalom opakovani svojho nazoru ale aj o pocuvani inych nazorov.
a bud si viem svoj nazor odovodnit a aj si ho obhajit alebo svoj nazor radsej neprezentujem... kasli na to, len pre buducnost si rozmysli ci chces diskutovat alebo len tarat.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

podla mna tarate vy podla vas ja kam toto vedie neviem. Dokonca isty clovek tu napisal, ze to porovnanie AVG&Nod myslel zo srandy. Tak potom kto tu tara???
mastermind
VIP
VIP

Pufo Callo napísal:podla mna tarate vy podla vas ja kam toto vedie neviem. Dokonca isty clovek tu napisal, ze to porovnanie AVG&Nod myslel zo srandy. Tak potom kto tu tara???
super a ako to suvisi s tym co som napisal. pisal som o tom ze ked diskutujeme tak diskutujeme a nie odpovedme na nieco uplne ine ako sa nas pytaju. tak ako teraz. hovorim o tom aby sme sa bavili k veci a ty napises nieco take? kasli na to. koniec. vecer to tu budem musiet premazat
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Moj verdikt k nodu: Vyborny antivirus, ktory zerie na to , aky je, velmi malo ram a vykonu procesora a nespomaluje beh okien. V akomkolvek teste obstal lepsie ako avg. Sam som avg uz nejaky ten rok neskusal, tak neviem ako to je teraz. Ak sa dokaze, ze naozaj v majovom teste AVG po prvykrat poriadne uspeje, tak sa vam ospraveldnujem :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Pufo Callo napísal:podla mna tarate vy podla vas ja kam toto vedie neviem. Dokonca isty clovek tu napisal, ze to porovnanie AVG&Nod myslel zo srandy. Tak potom kto tu tara???
tak to som povedal ja. Narazal som na AVGfree vzhladom na to co si tu pisal. To co tu pisal Pedro je vcelku vpoho a teda verim ze vyvojari sa pochlapili a ten novy je dost dobry. Ja si ale stojim za K 6.0 lebo ten mi vyhovuje a nebudem riesit ziadny iny a tvrdenia typu "ved si na to das dalsi anti spy, trojan" atd ma rozhodne nepresvedcuju skusit nieco ine...
(a veci ako "chrani dobre" ak teda uz v nom nejaky vir nemas..." toboz nie)
Zalezi na USEROVI ako niekto povyse povedal a ja tiez pouzivam ochranu ktorej verim na zaklade skusenosti a vysledkov...
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tak som skusil avg 7 najnovsiu verziu. Test detekcie som nepreviedol. Celkovy dojem je rovnaky ako po vydani a vyskusani prvej verzie 7ky. O to vsak u AV vobec nejde- ide len o to co dokaze. Takze sa chystam skusat a potom napisem vysledok. Kaspersky 6 sa mi zda pocas testovania pomaly- nedostatocne vyuzitie vykonu pc.. Detekcia je zo vsetkych AV naj(zname virusy). Avast vyskusam po avg.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

NOD32 pouzivam uz 3 rok a jednoznacne najlepsi
whiteronie
Expert
Expert

Príspevok od používateľa whiteronie »

ja osobne som už vyskušal pomaly všetky a momentálne mám avast a som spokojný, nemám problém už asi pri ňom aj ostanem
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AppleBred »

No skusal som AVG 2 dni... na prvy pohlad sa mi zdal dost fajn, ale ked som skusal test eicar tak nic nechytil ... kludne ma nechal subor ulozit.
To nie je zrovna znamka kvality
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

AppleBred napísal:No skusal som AVG 2 dni... na prvy pohlad sa mi zdal dost fajn, ale ked som skusal test eicar tak nic nechytil ... kludne ma nechal subor ulozit.
To nie je zrovna znamka kvality
zaujimave, to iste som skusal a vsetko chytil-takze neviem ako si to skusal ale isto zaujimavo.
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pufo Callo napísal:zaujimave, to iste som skusal a vsetko chytil-takze neviem ako si to skusal ale isto zaujimavo.
Presne tak ako je popisane na webe.
dal som stiahnut... stiahlo a ulozilo na HDD
Rezident mam samozrejme zapnuty a mam zapnute testovanie vsetkych suborov (nielen vybratych)
Ak vies kde je chyba tak povedz, lebo ma to fakt zaujima.
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hned to vyskusam. Vsetky ti ulozilo na disk?? Tak mne mozno tie posledne dva ale vsetky urcite nie
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hej vsetky 4 ulozilo ... uplne bez problemov
Neche sa mi verit, ze by bol ten antivir az taky slaby ...
Jedine, co ma napada, je ze to nedetekuje, lebo spozna, ze je to falosny virus (predsa len ten test je s 2003)

BTW: testujes to tu ? http://www.eicar.org/anti_virus_test_file.htm
Pufo Callo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tam. avg mi naozaj zachytil len prvy.. nod vsetky styri prve:) ale spat k avg.. pri testovani ich nasiel(pred otvorenim som ich otestoval).. co je dost blbe kedze to ma testovat samo pri tahani.. chcelo by to nieco ako IMON v node
AppleBred
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ved prave ... No cakal som od neho podstatne viac
Asi sa budem musiet vratit spat k NODu
Alebo neporadis iny antivirak ?
ale nieco co nezatazuje system tak strasne ako norton alebo kaspersky
Napísať odpoveď