ano, prislo to s avastom a avg, s nodom to neprislo. Kaspersky som sakra citil. A Kde mas to ze nod scanuje podla pripony???????? To sa da nastavit clovece... A ja mam nastavene scanovat vsetky suboty vsetkych pripon.. Len pre tvoju informaciu, je to defaultne nastavenie. Pracujem s videom a grafikou, ale i pri beznom preklikavani sa som proste kasperak citil.. Uroven som mal samozrejme na maximum, tak isto aj kazdy iny antivirus a kaspersky je aj tak co sa tyka heurisitiky onicom takze u mna straca vyznam. Vacsina pc na ktorych som ho mal bola len 700mhz s 128MB ram a dost vela(25) malo len cca 300mhz 128MB ram.. Ale sam na svojom pc(amd athlon64 3800+, 2GB ram) som ho citil tak , ako som pisal na zaciatku, a to uz po nainstalovani a zatazeni systemu par programov spustenych na pozadi.. Inak kaspersky uznavam, detekcia je vyborna, presne tak vyborna ako heurisitka slaba. Ktory AV zachytil tolko virusov este pred tym ako ich pridali autori do vzoriek ako NOD32? Odpvoed je ziaden...mano82 napísal:len pre tvoju informaciu....kaspersky scanuje vsetko...t.j. archivy, obrazy diskov, velke subory....a nie podla pripony, ze *.jpg je obrazok, tam virus nebude, ale podla zdrojakov....a dalsia vec, ze robi realtime scan, takze full scan staci spravit raz za pol roka
a co robis na tych pc, zlozite matematicke vypocty? ked ti tak zere vykon...mam doma zalozny pc 800MHz duron, 128 RAM (-16MB video), winxp, kaspersky a kancelarska praca slape v pohode, v matlabe robim simulaciu cislicovych filtrov a spektralnu analyzu(a to su sakra zlozite vypocty) a vobec som nepocitil rozdiel pri vypnutom a zapnutom AV....mal by si si zvazit priority, ci ti stoji prevadzkovat 80pc s nebezpecnymi win98 pripojenymi na internet a s nodom, za to, ze mozes prist o dolezite data....ale to pochopis asi az ked o to prides...
A PS: ostatni, ktori mi nechcu odpisat nieco normalne ako tento clovek na ktoreho reagujem ale len flamovat, tak nech mi flamuju na PM. Nemusite tu robit bordel a pracu modom. Takze poprosim len zmysluplne..