Aky internet
Aky internet
čawte surne potrebujem poradiť aky internet by ste my odporučili ..... Download min 3 MB/s upload aspon 512 ..... a cena tak max 800 mesačne ..... A modem už mám aj pevnu linku..a dinamicku IP ... Byvam v Lučenci... Čo ešte by som mal napísať ??? Rozmyšlal som nad T-Comom Variantu TURBO 3... a chcem sa spítať či sa neoplati to CHELLO PLATINUM ... Za odpovede vam ďakujem
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
reklamuju to tak.. a inak hej.. dobre.. cena 149sk pre noveho zakaznika... a 666sk s dph za 10/1mbit... heh .. to si robia akciu pretoze sa uz chyta orange a aj ini provideri.. na to ze chello pro a extreme su za vyse 2K a maju rovnake (podobne) rychlosti ako platinum tak to je fakt divne... urcite to budu casom mozno aj ted obmedzovat a cena stupne... sak oni mozu pisat ze neobmedzene tak ako aj na robure.. ale na robure nemozes tahat torrenty teda resp. P2P az od polnoci do 8:00... ale nehadam sa pretoze si aj tak myslim ze komplet cele chello je jak datovo tak aj kompletne neobmedzene... ale proste to smrdi tou rychlostou a cenou... pretoze je fakt dobra a prijatelna...turtlak69 napísal:ako si dospel k zaveru, ze musis byt zakaznikom, ktoremu sa skoncila viazanost? to sa neda objednat aj pre novych zakaznikov?
btw prechadzam z chella light na spominane platinumkrasna cena tam je a aj rychlost. neni o com
je dobre ze viac providerov sa stretava na trhu a snazia sa ponuknut lepsie a vyhodnejsie internetove pripojenie
chello je sice vraj uplne neobmedzene, ale to len tak pekne znie. v skutocnosti obcas naozaj musia stahovacom trosku utiahnut kohutik. no to nie je moj pripad, takze pre mna je absolutne neobmedzene
a ta cena/rychlost je fatk super. dnes mi prisiel mail, ze prijali objednavku a zvysili rychlost a mam si restartnut modem. nie je to sice spominanych 10Mb, ale za 666sk je to aj tak asi najrychlejsie co je. vid screenshot