Aky internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
jukel
Professional
Professional

Aky internet

Príspevok od používateľa jukel »

čawte surne potrebujem poradiť aky internet by ste my odporučili ..... Download min 3 MB/s upload aspon 512 ..... a cena tak max 800 mesačne ..... A modem už mám aj pevnu linku..a dinamicku IP ... Byvam v Lučenci... Čo ešte by som mal napísať ??? Rozmyšlal som nad T-Comom Variantu TURBO 3... a chcem sa spítať či sa neoplati to CHELLO PLATINUM ... Za odpovede vam ďakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

na chello platinum potrebujes.. (kablovku (mozno postaci aj UPC satelit.. to nwm.. ale aj to nieco stoji), a byt zakaznikom chella ktoremu uz skoncila viazanost zmluvy)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ako si dospel k zaveru, ze musis byt zakaznikom, ktoremu sa skoncila viazanost? to sa neda objednat aj pre novych zakaznikov?
btw prechadzam z chella light na spominane platinum :) krasna cena tam je a aj rychlost. neni o com :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

turtlak69 napísal:ako si dospel k zaveru, ze musis byt zakaznikom, ktoremu sa skoncila viazanost? to sa neda objednat aj pre novych zakaznikov?
btw prechadzam z chella light na spominane platinum :) krasna cena tam je a aj rychlost. neni o com :)
reklamuju to tak.. a inak hej.. dobre.. cena 149sk pre noveho zakaznika... a 666sk s dph za 10/1mbit... heh .. to si robia akciu pretoze sa uz chyta orange a aj ini provideri.. na to ze chello pro a extreme su za vyse 2K a maju rovnake (podobne) rychlosti ako platinum tak to je fakt divne... urcite to budu casom mozno aj ted obmedzovat a cena stupne... sak oni mozu pisat ze neobmedzene tak ako aj na robure.. ale na robure nemozes tahat torrenty teda resp. P2P az od polnoci do 8:00... ale nehadam sa pretoze si aj tak myslim ze komplet cele chello je jak datovo tak aj kompletne neobmedzene... ale proste to smrdi tou rychlostou a cenou... pretoze je fakt dobra a prijatelna...
je dobre ze viac providerov sa stretava na trhu a snazia sa ponuknut lepsie a vyhodnejsie internetove pripojenie
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

ajtak chello si dat nemozem pretoze do reklamy zabudly napisať že to je iba v 7 mestach na slovenksu.....takze mi uz iba zostava ten T-COm ...alebo mate nieco ine ??
turtlak69
Guru
Guru

chello je sice vraj uplne neobmedzene, ale to len tak pekne znie. v skutocnosti obcas naozaj musia stahovacom trosku utiahnut kohutik. no to nie je moj pripad, takze pre mna je absolutne neobmedzene :) a ta cena/rychlost je fatk super. dnes mi prisiel mail, ze prijali objednavku a zvysili rychlost a mam si restartnut modem. nie je to sice spominanych 10Mb, ale za 666sk je to aj tak asi najrychlejsie co je. vid screenshot
Prílohy
rychlost
rychlost
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

:cry: Aj ja chcem take...
turtlak69
Guru
Guru

napis im mail a spytaj sa, ci to planuju zaviest aj do tvojho mesta/sidliska :) nic za to nedas
Napísať odpoveď