Hmm,je dokazane ze az 70% zien si vie predstavit sex s inou zenou.Pani skuste si predstavit .... nedokazem to napisat s inym muzom
A mna lesbicky vzrusuju
S@ndman napísal:Hmm,je dokazane ze az 70% zien si vie predstavit sex s inou zenou.Pani skuste si predstavit .... nedokazem to napisat s inym muzom
A mna lesbicky vzrusuju
Mozno je to pravda, ale kolko % z tych 70ˇ% to aj naozaj uskutocni, ak k tomu dojde? Mizive percento...
Moj nazor ohladom na lesbicky je taky isty ako na homosexualov. Maju pravo zit, nemozu za to aky sa narodili a maju pravo zit zivot bez diskriminacie okolia... Homosexuali tu stale boli, su a aj budu. Nikto nema pravo im vziat slobodu len preto, ze su inak orientovani.
mastermind napísal:retsko som rad ze sa mi snazis poradit a cenim si to. ale jediny kto urazil bol nevermind. panterova poznamka sa mi nezda proti pravidlam
Mozno tam nieje pouzita ziadna nadavka, ale evidentne bol vyprovokovany...
panter2005 napísal:Uz som sa mu ospravedlnil cez SS ale nedal si povedat... tak sme to ukoncili... ci este viac vyhrotili...
To je sice pekne ze si sa mu ospravedlnil, ale aj tak by si mal podla mna dostat 12 hodin...
K hadke: Panter, tak ta PM kde si sa mi ospravedlnil mi neprisla...boli len provokacie etc. tak skus poslat este raz alebo tu neklam ze si sa mi ospravedlnil lebo to neni pravda
K teme: mam vela vela kamosiel lesbiciek a vyhoda je v tom ze ja som rad s babami vonku ale nechcem tu moju podviest a ona sa o to boji a ked som s lesbickami tak sa nema coho bat...aspom sa na mna nepozeraju ako na sex-mashine ale na kamarada
tak ja poznam tiez par dievcat co to uz skusilo s inym dievcatom,...
ale popravde, pacilo sa im iba to ze boli an seba dve zeny nezne, a to dokazu aj xlapi, len im treba povedat, inak vraveli ze to sice skusili, nebolo to zle ale ze s xlapom to je lepsi,... tak su aj take pripady,...
prosim? da sa to viac tolerovat? len preto ze si nad nejakymi lesbickami doma dva krat denne honis? len preto? nedaj sa vysmiat
Ja si myslim ze verejnost viac toleruje lesbicky ako gayov. Zober si ked vidis 2 baby ako sa drzia za ruky, vobec ti to nepride divne... u chalanov to divne je...
Je to omnoho kulturnejsie, estetickejsie a "prirodzenejsie", ako gayovia a preto mi to neprekaza. Vlastne, ani gayovia, ale nikdy to nebude normalne, ako pri heterosexualnych paroch.
p4ra napísal:Je to omnoho kulturnejsie, estetickejsie a "prirodzenejsie", ako gayovia a preto mi to neprekaza. Vlastne, ani gayovia, ale nikdy to nebude normalne, ako pri heterosexualnych paroch.
preco si myslis ze je to kulturnejsie, estetickejsie a prirodzenejsie ako 2 gayovia? iba preto ze ta to ako chlapa vzrusuje?
svetsky zakon vs. Bozi zakon...potom ked pride nejaky vetrik a zmetie nejake malinke suostrovie nech sa ludia necuduju ...ja len tak..priklad. Preco ked niekoho zastrelim na ulici idem do vazenia?
odpoved: Porusil som zakon....
cize vysvetlenie: To ze ignorujeme dane zakony, neznamena ze za ne nenesieme nasledky ...a pozname ich..len ich ignorujeme ))...