je to vec každého ako si to vezme na srdce, nikoho nemožme za jeho individuály odsudzovať správame sa ku nim tak ako máme, nie podla nálady ale podla citov, čiže ja ostávam u tých lesbičiek
Aky mate nazor na lesbicky?
Jednoznačne znesiem radšej lesbičku ako 2och chlapov s vtákmi. Však nič nie je dokonalejšie ako 2 ženy vedla seba ktoré si skvele rozumejú a predsa je to sen každého chlapa mať 2 ženy pred očami.
je to vec každého ako si to vezme na srdce, nikoho nemožme za jeho individuály odsudzovať správame sa ku nim tak ako máme, nie podla nálady ale podla citov, čiže ja ostávam u tých lesbičiek
Podľa môjho osobného názoru, je spoločnosť predsa už len viac zvyknutá na pohľad dvoch žien, denne máš možnosť niekde na ulici vidieť ženy ako idú spolu "zavesené" jedna do druhej, poprípade mládeš nemá problém sa držať aj za ruky (a nikto z nich nemusí mať homosexuálne sklony), dokonca sa napr. na prívítanie medzi sebou pobozkajú. Muži takúto kamarátsku náklonnosť prejavujú inak napr. tľapkajú sa po pleciach (čo zas u žien veľmi nevidíte). Možno že aj z toho pramení nejaká tá väčšia tolerancia, ženy už bez problémov vnímame, že sa nejakým spôsobom medzi sebou viac dotýkajú. A tebe ako mužovi sa vo všeobecnosti ženy páčia, tak možno už nejaké to intímne dotýkanie sa ľahšie prelúskneš. U mužov nie sme zvyknutí na nejaké také dotyky na verejnosti, možno aj preto také intímne spojenie je pre mnohých silná káva. A okrem toho, niekde som čítala, že ženské telo samo o zebe pôsobí estetickejšie než mužské, tak si vyber... iné ma nič nenapadá...Fabo napísal:FX neviem, mne to je fuk, ja sa chcem pozerat na jednu zenu ktora sa chce pozerat na mna
Ale zaujimalo by ma preco zeny nepovazuju vseobecne za podobne atraktivnu predstavu dvoch chlapov spolu ako muzi dvoch zien...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to mozne.. 
Teraz ma napadlo, kdesi som tusim cital, ze muzska eroticka predstavivost je napojena na vizualne vnemy, zatialco zenska skor na dotyky a pod. (preto napr. muzi nepovazuju predohru za taku dolezitu ako zeny) - preto muza vzrusuje samotny pohlad na zenu (a je jedno ci je jedna, dve, tri, desat) a zenu pohlad na muze v podstate nie.
Teraz ma napadlo, kdesi som tusim cital, ze muzska eroticka predstavivost je napojena na vizualne vnemy, zatialco zenska skor na dotyky a pod. (preto napr. muzi nepovazuju predohru za taku dolezitu ako zeny) - preto muza vzrusuje samotny pohlad na zenu (a je jedno ci je jedna, dve, tri, desat) a zenu pohlad na muze v podstate nie.
-
axxis
Addict
tak to niekedy skus s partnerkou so satkou na ociachFabo napísal:Je to mozne..
Rad by som sa opytal dievcat, ci sa im pacia dvaja vtaci v posteli....respektive ci s aim zda by sexi a vzrusujuce ked vidia dvoch chlapov v akcii...lebo ked sa nam chlapom pacia dve zenske tak by to malo fungovat aj naopak, nie?
No a tiez som skor za lezbicky ako za gayov...sice ziadnu lezbu este nepoznam....snad niekedy
No a tiez som skor za lezbicky ako za gayov...sice ziadnu lezbu este nepoznam....snad niekedy
-
pryja
Darca
Lubo, ked mi dojde nieco taketo v poste, tak prva reakcia je - no fuuj a nie som zdaleka jedinaLub0$ napísal:Rad by som sa opytal dievcat, ci sa im pacia dvaja vtaci v posteli....respektive ci s aim zda by sexi a vzrusujuce ked vidia dvoch chlapov v akcii...lebo ked sa nam chlapom pacia dve zenske tak by to malo fungovat aj naopak, nie?![]()
//dufam, ze nedostanem basu
//audiotrack: tomu ver že dostaneš
-
Hotwire
Addict
wtf ako sry audio ale za co si jej kur*a dal basupryja napísal:Lubo, ked mi dojde nieco taketo v poste, tak prva reakcia je - no fuuj a nie som zdaleka jedinaNazivo si to nechcem ani predstavit
![]()
//dufam, ze nedostanem basu
//audiotrack: tomu ver že dostaneš![]()
snad mas nake vysvetlenie lebo doteraz si posobil ako seriozny moderator...
edit:nevedel som. ospravedlnujem sa ti
-
audiotrack
VIP
uverejnila vo svojom príspevku prílohu, v ktorej sa "zabávali" 6 (alebo kolko ich bolo) muži. Nakoľko bolo vidno všetky detaily a každého prirodzenie (vieš si asi predstaviť ich polohy vzhladom na charakter témy) tak sa takéto čosi nemôže tolerovať.SchYzo napísal:wtf ako sry audio ale za co si jej kur*a dal basu![]()
![]()
![]()
snad mas nake vysvetlenie lebo doteraz si posobil ako seriozny moderator...
a btw: ona vedela za čo, ostatných to zaujímať nemusí. Ver že basy sa len tak pre nič za nič nedávajú
Poznám jednu lesbičku, pracujem s ňou vo švajčiarsku ja v obsluhe ona v kuchyni...Priznala sa jednej známej , že je lesbička...A tak nejako došli reči aj ku mne..
Na prvý pohľad bolo jasné, že vo vzťahu hraje chlapa..Ostrihaná na krátko, pánsky strih, pánske purfémy ...Jednoducho chlap v ženskom tele..Ale zatiaľ je lesba..V pohode sa s ňou kecalo..
Čo ja viem ..podobne ako v téme o homosexuáloch, aj v tejto téme sa vyjadrím rovnako..nemám proti tomu nič,ale pripadá mi to , ako keby si príroda šla sama proti sebe..
(Inak začala si s jednou babou z podniku, kde som pracovala..No bola už vydatá, stretávali sa na izbe hneď podo mnou..Neskôr aj na byte tej heterosexuálky, až dokým nedostali obe na držku od jej manžela...Možno trochu mimo ..ale pre mňa to bol dosť divný zážitok..Hlavne tie jeho výstupy u nás v podniku..
Na prvý pohľad bolo jasné, že vo vzťahu hraje chlapa..Ostrihaná na krátko, pánsky strih, pánske purfémy ...Jednoducho chlap v ženskom tele..Ale zatiaľ je lesba..V pohode sa s ňou kecalo..
Čo ja viem ..podobne ako v téme o homosexuáloch, aj v tejto téme sa vyjadrím rovnako..nemám proti tomu nič,ale pripadá mi to , ako keby si príroda šla sama proti sebe..
(Inak začala si s jednou babou z podniku, kde som pracovala..No bola už vydatá, stretávali sa na izbe hneď podo mnou..Neskôr aj na byte tej heterosexuálky, až dokým nedostali obe na držku od jej manžela...Možno trochu mimo ..ale pre mňa to bol dosť divný zážitok..Hlavne tie jeho výstupy u nás v podniku..