aky NET si mam kupit ???

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

aky NET si mam kupit ???

Príspevok od používateľa low-rider »

teraz mam net 2 mbit/s , aky by ste mi odporucili??? aby bol dobry pomer cena/rychlost ... som v trnave
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

podla mna chello ako mám ja som spokojný cena=rýchlosť
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

to si radsej necham moj...ja mam 2mbit za 6 kil a chello taky ponuka okolo litra...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mas problemy s odozvou? Alebo FUP? Pretoze 2mbit za 6kil je velmi slusna ponuka.
Blue_L
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blue_L »

Co by som ja dal za hocico ine (keby bolo dostupne) ako tento po***y a predrazeny flarion :( Som vrcholne nespokojny ako aj s hotlinom!!!
Vsetko bezalo mesiac ako tak ale teraz aj ked je pekne pocasie tak ma modem 2 -3 palicky ale signal tu je paradny vsak som mal doteraz 4 a mimo spicky aj 2200KBitov ale teraz je horko tazko 200KBit :( Transmit qualita ukazuje 0 tzn ze uplne na **** !! Bud s tym nieco robia a nechceju sa samozrejme priznat alebo to robia zamerne aby im neodchadzali data- normalne zacinam verit aj tejto moznosti! Takze doporucujem vsetko ostatne okrem flarionu :idea:
radogr
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa radogr »

Blue_L napísal:Co by som ja dal za hocico ine (keby bolo dostupne) ako tento po***y a predrazeny flarion :( Som vrcholne nespokojny ako aj s hotlinom!!!
Vsetko bezalo mesiac ako tak ale teraz aj ked je pekne pocasie tak ma modem 2 -3 palicky ale signal tu je paradny vsak som mal doteraz 4 a mimo spicky aj 2200KBitov ale teraz je horko tazko 200KBit :( Transmit qualita ukazuje 0 tzn ze uplne na **** !! Bud s tym nieco robia a nechceju sa samozrejme priznat alebo to robia zamerne aby im neodchadzali data- normalne zacinam verit aj tejto moznosti! Takze doporucujem vsetko ostatne okrem flarionu :idea:

Kód: Vybrať všetko

http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=446415#446415
Napísať odpoveď