aky NET si mam kupit ???
aky NET si mam kupit ???
teraz mam net 2 mbit/s , aky by ste mi odporucili??? aby bol dobry pomer cena/rychlost ... som v trnave
Co by som ja dal za hocico ine (keby bolo dostupne) ako tento po***y a predrazeny flarion
Som vrcholne nespokojny ako aj s hotlinom!!!
Vsetko bezalo mesiac ako tak ale teraz aj ked je pekne pocasie tak ma modem 2 -3 palicky ale signal tu je paradny vsak som mal doteraz 4 a mimo spicky aj 2200KBitov ale teraz je horko tazko 200KBit
Transmit qualita ukazuje 0 tzn ze uplne na **** !! Bud s tym nieco robia a nechceju sa samozrejme priznat alebo to robia zamerne aby im neodchadzali data- normalne zacinam verit aj tejto moznosti! Takze doporucujem vsetko ostatne okrem flarionu 
Vsetko bezalo mesiac ako tak ale teraz aj ked je pekne pocasie tak ma modem 2 -3 palicky ale signal tu je paradny vsak som mal doteraz 4 a mimo spicky aj 2200KBitov ale teraz je horko tazko 200KBit
Blue_L napísal:Co by som ja dal za hocico ine (keby bolo dostupne) ako tento po***y a predrazeny flarionSom vrcholne nespokojny ako aj s hotlinom!!!
Vsetko bezalo mesiac ako tak ale teraz aj ked je pekne pocasie tak ma modem 2 -3 palicky ale signal tu je paradny vsak som mal doteraz 4 a mimo spicky aj 2200KBitov ale teraz je horko tazko 200KBitTransmit qualita ukazuje 0 tzn ze uplne na **** !! Bud s tym nieco robia a nechceju sa samozrejme priznat alebo to robia zamerne aby im neodchadzali data- normalne zacinam verit aj tejto moznosti! Takze doporucujem vsetko ostatne okrem flarionu
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=446415#446415