aký prehrávač .mp3 v linuxe?
aký prehrávač .mp3 v linuxe?
Zdravím.........potrebujem nejaký prehrávač v linuxe na .mp3 prípadne flac aby mal aj nejakú knižnicu na hudbu(aby som nemusel hľadať pri každom zapnutí prehrávača súbory).........fakt neviem ktorý je najlepší......Poraďte pls[/quote]
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Také sú tie noob-friendly distribúcie, stáva sa. Buď tomu rozumieš a nastavíš čo treba a za 3 sekundy už je to ok, ale keď to nevieš tak máš smolu.Shrekzv napísal:odporucam XMMS....mal som amarok ale pri zvyseni hlasitosti chrcala hudba....inac s ami pacil...ale toto bolo nanic...XMMS maximalna spokojnost....
Amarok používam dlhé roky, no prolem samozrejme.
-
Mek
Addict
Kedysi som pouzival XMMS a pacil sa mi, no ani za svet som nemohol najst balicek pre kubuntu, tak som ho musel skompilovat rucne a zdal sa mi okripleny o mnozstvo funkcii, tak neviem
a v kubuntu je amarok, ale pri nom sa mi nepaci, ze nie je schopny nacitat do playlistu mojich zhruba 4000 mp3 suborov - normalne sa zasekne a nic sa neda robit
a v kubuntu je amarok, ale pri nom sa mi nepaci, ze nie je schopny nacitat do playlistu mojich zhruba 4000 mp3 suborov - normalne sa zasekne a nic sa neda robit
Kedysi davno mi chrono pisal, ze audacious vychadza z xmms. Ono je to aj priamo na strankach projektu: http://audacious-media-player.org/ A ten v repozitaroch urcite mas. Je skutocne celkom dobry. / nechcem povedat, ze vybornyMek napísal:Kedysi som pouzival XMMS a pacil sa mi, no ani za svet som nemohol najst balicek pre kubuntu, tak som ho musel skompilovat rucne a zdal sa mi okripleny o mnozstvo funkcii, tak neviem![]()
p.s.: A tu su uz prichystane balicky pre tvoju distribuciu: http://www.pvv.ntnu.no/~knuta/xmms/ Skor tam bol asi problem so zavislostami, ako samotnym balickom. Ty musis vediet
-
Deafboy
Darca
banshee
V pohode je aj Banshee, ale počkal by som ako sa bude uberať jeho vývoj, lebo teraz má dosť bugov. Je to ale niečo ako vylepšený rhythmbox a vzhľad aj pluginy sa mi páčia. Má plugin pre last.fm, dokonca ponúka podobnú hudbu na last.fm pri počúvaní lokálnych mp3. Má ale trochu vadnú knižnicu, pretože (aspoň mne) zoraďuje nelogicky hudbu (akoby nepoznal abecedu, napr. č edšte pred a a podobne)