a aky komp by sa mi asi tak hodil najlepsie na hry ako COD team fortress2 ?ako napr. aky ram by sa hodil A.T.Dalej
ale trosku tak cenovo dostupne ze aky by mi isiel tak do 500 eur ....
aky si mam kupi procesor do pocitacu?
Re: aky si mam kupi procesor do pocitacu?
dovolim si oponovat...ako v com sa ma rozumiet na konzole? vlozis cd a ides...acid napísal:ked nemas druhy pc, a vobec sa do toho nerozumies tak konzolu neber. dobru zostavu kupis aj za 500-
prdyvalac: daj si radsej zlozit daky pc pocitacovej firme, ako by si mal nieco pokazit
H*vno počítačovej firme, tá ho akurát tak dobre od*be. Napíš pekne do nákupnej poradne, zaplatíš alze 20€ za zloženie zostavy a môžeš sa hrať koľko chceš. Za 500€ sa dá poskladať veľmi slušná zostava, kde ti pôjdu aj novšie hry ako COD. Vlastne všetky hry.
Sapo a co som napisal ja??? ze si to ma dal zlozit ludom co sa do toho vyznaju, ty si len napisal uz konkretnu firmu...tak isto musi zaplatit alze za zlozenie ako vsade inde
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Kedze pise ze nema pojem o PC, je najidealnejsou volbou pre neho hracia konzola, uz len z principu ze ovladanie je intuitivne a jednoduche. Lacna alternativa k pc. Zabava bude taka ista a mozno aj lepsia vdaka splitscreenu. Za tie prachy co ma nasetrene si kupi tak polovicu kompu alebo celu konzolu.
Sapo, podobne reci ma urazaju. Xkrat som zakaznikom robil ponuky na zostavy, kedy si ich konfiguracie odnasali na schvalenie kamaratom a znamym a vracali sa s usmevom na tvari objednat to. Tak nehadz vsetky PC predajne do jedneho vreca, su dokonca aj take, kde ta upozornia na nevyhodnu volbu komponentu. Vzdy je to o ludoch.
Niekomu napriklad Alza nemusi vyhovovat - riesit reklamaciu u internetoveho obchodu (zvlast ked si mimo BA) a riesit RMA u predajne s vlastnym servisom, je riadny rozdiel.
Niekomu napriklad Alza nemusi vyhovovat - riesit reklamaciu u internetoveho obchodu (zvlast ked si mimo BA) a riesit RMA u predajne s vlastnym servisom, je riadny rozdiel.
Nenarážam na všetky PC predajne a ak som Ťa tým urazil, tak mi to prepáč. Ja mám zas iné skúsenosti s jednou PC firmou (nebudem menovať). Kamarátovi mali zložiť herný PC, a zložili mu kancelársku sr*čku vtedy asi za 30-40 tisíc, už si to nepamätám. Mal tam na tú dobu takmer High-Endový procák, bol to AMD Athlon 2.8GHz a dali mu tam grafiku do kancelárie nV GF FX5200 a tomu sa hovorí herný PC za dajme tomu 30 litrov. To bola chyba, že on tam išiel sám a vôbec sa nevyznal a tak pekne ho oklamali.

pre teba by bola asi lepsia konzola. jednak z financneho hladiska a aj preto ze pc okrem hrania vyuzivas len na browsovanie a na to ti staci aj ten co mas teraz.