aky si mam kupi procesor do pocitacu?
aky si mam kupi procesor do pocitacu?
chcel by som hrat hry ako COD 6 a rozne ine
Re: aky si mam kupi procesor do pocitacu?
ostatok zostavy ? rozpočet ?
mam 1,85 Ghz 521 ram amd athlon processor 3000+
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:04)
do tych 100 eu + grafika moja nvidia geforce 6600
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:04)
do tych 100 eu + grafika moja nvidia geforce 6600
na to zabudni aby si hral cod 6,na tej grafike nepustis ani cod 4 ani takmer san andreas.
by si musel kupit grafiku bud bazarovu za niejakych 60€ a cpu za 40€
cpu tipujem ze to bude doska AM2 no este napis aku mas dosku.aj ram je mala.neviem ci sa to oplati upgradnut vobec ten pc.
cpu
Kód: Vybrať všetko
http://pccko-resellerweb.systemb2b.com/procesory/amd-athlon-64-x2-5000-socket-am2-65w-bulk-ado5000iaa5do/p-c6000356-
acid
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ziadny, predaj a nasetri na novu zostavu
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:34)
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:34)
to by musel kupovat aj ramku a predpokladam ze aj zdroj.Jozo211 napísal:na to zabudni aby si hral cod 6,na tej grafike nepustis ani cod 4 ani takmer san andreas.
cputipujem ze to bude doska AM2 no este napis aku mas dosku.aj ram je mala.neviem ci sa to oplati upgradnut vobec ten pc.Kód: Vybrať všetko
http://pccko-resellerweb.systemb2b.com/procesory/amd-athlon-64-x2-5000-socket-am2-65w-bulk-ado5000iaa5do/p-c6000356
blbe je ze ja hram COD 6 uz pol roka seka trochu vpoho ale teraz to seka uz prilis
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:37)
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:37)
tu stranku mi radis?Jozo211 napísal:na to zabudni aby si hral cod 6,na tej grafike nepustis ani cod 4 ani takmer san andreas.
cputipujem ze to bude doska AM2 no este napis aku mas dosku.aj ram je mala.neviem ci sa to oplati upgradnut vobec ten pc.Kód: Vybrať všetko
http://pccko-resellerweb.systemb2b.com/procesory/amd-athlon-64-x2-5000-socket-am2-65w-bulk-ado5000iaa5do/p-c6000356
-
acid
Light Star
neoplati podla mna, teda urcite nie na polroka dopredu.neviem ci sa to oplati upgradnut vobec ten pc
vylad si configblbe je ze ja hram COD 6 uz pol roka seka trochu vpoho ale teraz to seka uz prilis
ale ja som dement v kompoch ....co myslis ze config
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:46)
si myslim ze asi by sa mi oplatilo kupovat celykomp bo toto stoji za hovno
-
acid
Light Star
config - konfiguracny subor hry, ale v cod6 to ide tazsie kedze tam neni konzola a musis to menit v cfg, no kedze do toho nerozumies nechaj vsetko tak. pripadne stiahni nejaky fps config na nete, pomoze ti google. Poviem to takto: do tej zostavy co mas nejestvuje procesor ktory by ti tuto hru rozbehal v pozeratelnych detailoch bez lagov, so slusnym fps kedze ostatne komponenty mas slabe, a celkova cena ktora by ta vysla za upgrade by sa rovnala cenam novych, vykonnejsich zostav. Jednoducho: bud si stiahni ten config a hraj dalej s lagmi, alebo kup novy pc - predaj tento, cenu ti poradime kolko by si mal pytat pripadne, a nasetri na novy.prdyvalac napísal:ale ja som dement v kompoch ....co myslis ze config
//autoeditácia príspevku (15 Dec 2010, 17:56)
tak tak, aj ja som ti to pisal, citaj moj predchadzajuci prispevok.si myslim ze asi by sa mi oplatilo kupovat celykomp bo toto stoji za hovno
aj.. fajn dik... ale COD mam uz nainstalovane na compe tomto tak si myslim ze ak si kupim novy tak hra mi nepojde na druhom kope ked ju budem instalovat bo hra si zaameta len jeden comp na druhy uz nepojde.... to by som si musel kupit dalsi krat COD za 35 eurooo a to je skoda penazkov.....
-
acid
Light Star
cosi, vidim ze sa fakt nevyznasprdyvalac napísal:aj.. fajn dik... ale COD mam uz nainstalovane na compe tomto tak si myslim ze ak si kupim novy tak hra mi nepojde na druhom kope ked ju budem instalovat bo hra si zaameta len jeden comp na druhy uz nepojde.... to by som si musel kupit dalsi krat COD za 35 eurooo a to je skoda penazkov.....
-
acid
Light Star
nj jasne, len jak hovorim tento pc co mas je uz dost zastaraly na dnesnu dobu, kupis daleko lepsiu zostavu za smiesne peniaze.
okis fest dik sporim mam 200 eur nasporenych ale tak na ten lepsi komp neviec kolko many by to bol ? 400 ? 500? cii.... ja nemam pojem o kompoch a to asi viers 
a preco si nekupis konzolu? xbox360 alebo PS3...na hry je to lacnejsie a nemusis riesis konfiguraciu pc...mas istotu ze hra ti pojde dobre
ja viem ale nemam skusenosti zo ziadnou ..ale no diks za typ mozno sa dam na nieco
ja som tiez donedavna nemal, kupil som xbox360 a mam vystarane na daku dobu...na pracu mam notebook a na hry konzolu
takto ma to stalo 250€ + som zohnal dake bazarove hry, keby som chcel zostavu ekvivalentne vykonnu ku xbox tak by ma to stalo minimalne 500€
mozes si napr zohnat aj bazarovy flashnuty xbox a vyjde ta to ovela menej
takto ma to stalo 250€ + som zohnal dake bazarove hry, keby som chcel zostavu ekvivalentne vykonnu ku xbox tak by ma to stalo minimalne 500€
mozes si napr zohnat aj bazarovy flashnuty xbox a vyjde ta to ovela menej
sak ale nevihoda ze si na xboxe budem musiet kupovat tie hry podstivo ci??
nova revizia xbox slim sa este problematicky flashuje (vymena mechaniky) ale starsie revizie ktore najdes v bazare nieje problem flasnut (vacsina ich uz ma) takze by si mal o starost menej
potom ti staci hry stahovat a napalovat na dvojvrstvove dvd, akurat ze menozes hrat potom po nete, ale aj za to sa plati ked chces hravat po nete
potom ti staci hry stahovat a napalovat na dvojvrstvove dvd, akurat ze menozes hrat potom po nete, ale aj za to sa plati ked chces hravat po nete
-
acid
Light Star
ked nemas druhy pc, a vobec sa do toho nerozumies tak konzolu neber. dobru zostavu kupis aj za 500-