Poznate nejaky dobry alternativny software k Fineprintu?
Totiz pri tlaceni 4 stran na 1 stran ako u fineprintu by som potreboval aj nejake casti proste vyrezat (chcelo by to nejaku funkciu crop) a teda fineprint tam nechava strasne vela miesta volneho a zbytocne potom moc zmensi text...
Alternativny soft k Fineprint
to margins mam none ale to mi je nanic...kupo napísal:daj Margins->none
naviem naco ti tam je crop... ved orezat si to mozes kludne ja pred tlacenim
...proste zober si ze mas webstranku z ktorej chces vytlacit len urcity text... vyberem si tlacenie so selection a chcem to vytlacit na jednu stranu 4x...
...problem je ze fineprint to vyriesi tak ako som to naznacil v prilohe, teda ak si vsimnes tak pod textom je zbytocne volne miesto, teda by sa to natu stranku zmestilo aj 8x, lenze ak fineprintu nastavim 8 kopii na jednu stranku tak to zbytocne zmensi pismo a pod kazdym zostane zase medzera... snad ma chapes co tym myslim...
rychlejsie to urcite nieje a pri viacerych stranach uz vazne nie... stlacis CTRL+P na tych stranach co chces, potom to mas pekne na kope v tom programe a bud si to jednoducho usporiadas, hromadne upravis (medzeri medzi stranami atd)... a tlacis...kupo napísal:to zas nieje tolko roboty, to len prides: ctrl+c -> otvoris word -> ctrl+v enter ctrl+v enter ctrl+v enter ctrl+v -> a vytlacis.....
podla mna je to jednoduchsie aj rychlejsie ako naklikat si to v nejakom programe