Alternativny soft k Fineprint

Informácie o software, ankety...
4JOKE
Light Star
Light Star

Alternativny soft k Fineprint

Príspevok od používateľa 4JOKE »

Poznate nejaky dobry alternativny software k Fineprintu?
Totiz pri tlaceni 4 stran na 1 stran ako u fineprintu by som potreboval aj nejake casti proste vyrezat (chcelo by to nejaku funkciu crop) a teda fineprint tam nechava strasne vela miesta volneho a zbytocne potom moc zmensi text...
kupo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kupo »

daj Margins->none
naviem naco ti tam je crop... ved orezat si to mozes kludne ja pred tlacenim
4JOKE
Light Star
Light Star

kupo napísal:daj Margins->none
naviem naco ti tam je crop... ved orezat si to mozes kludne ja pred tlacenim
to margins mam none ale to mi je nanic...

...proste zober si ze mas webstranku z ktorej chces vytlacit len urcity text... vyberem si tlacenie so selection a chcem to vytlacit na jednu stranu 4x...
...problem je ze fineprint to vyriesi tak ako som to naznacil v prilohe, teda ak si vsimnes tak pod textom je zbytocne volne miesto, teda by sa to natu stranku zmestilo aj 8x, lenze ak fineprintu nastavim 8 kopii na jednu stranku tak to zbytocne zmensi pismo a pod kazdym zostane zase medzera... snad ma chapes co tym myslim...
Prílohy
fineprint
fineprint
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

tak si ten text do prdele skopíruj a vlož ho vo worde na jedu stranu ako chceš a vytlačíš jednu normálnu stranu :(
Prílohy
TEXT.JPG
4JOKE
Light Star
Light Star

mno ja som sa nepytal na riesenie ako to spravit, samozrejme ze sa to da upravit vo worde ale ak mam takto upravovat XYZ stran tak je to uplna blbost, a preto som sa pytal na nejaky software ktory vie inteligentnejsie rozdelit strany ako fineprint
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no neviem.. lebo ked to máš iba na vrchu stránky ten text a v hocijakom softe ked to chce vytisknúť že 4 strany na papier tak to spraví asi rovnako podla mna..
ale ak niečo bude tak rád by som to aj ja vedel
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

to zas nieje tolko roboty, to len prides: ctrl+c -> otvoris word -> ctrl+v enter ctrl+v enter ctrl+v enter ctrl+v -> a vytlacis.....
podla mna je to jednoduchsie aj rychlejsie ako naklikat si to v nejakom programe
4JOKE
Light Star
Light Star

kupo napísal:to zas nieje tolko roboty, to len prides: ctrl+c -> otvoris word -> ctrl+v enter ctrl+v enter ctrl+v enter ctrl+v -> a vytlacis.....
podla mna je to jednoduchsie aj rychlejsie ako naklikat si to v nejakom programe
rychlejsie to urcite nieje a pri viacerych stranach uz vazne nie... stlacis CTRL+P na tych stranach co chces, potom to mas pekne na kope v tom programe a bud si to jednoducho usporiadas, hromadne upravis (medzeri medzi stranami atd)... a tlacis...
Napísať odpoveď