alza dost zlepsila svoje sluzby za posledne obdobie, ma to prepracovanejsie, a teraz sa zameriava na zahranicny trh- hlavne Madarsko,GB a GER. Co sa tyka dorucovania- zalezi od toho, kam to chces dorucit, alebo si len nechat na osobny odber-na pobocke, alebo centrale. Na pobocke to mas bud ten isty den-ked to maju na sklade, alebo do druheho dna. Nikdy som s tym nemal problem. Kurier- to iste, vzdy zavola rano, ze ci budem v dany cas na adrese dorucenia. Ani s reklamaciou som nikdy nemal problem, vsetko rychlo, bez problemov- ale asi to bude tym, ze ked sa nejaky problem vyskytol, tak som to riesil cez znamych, ktori su v alze na poziciach, co dokazu tieto veci ovplyvnit

Ale co hovorili, tak tieto procesy sa u nich zlepsili, ale to mas tak, ze 1000 ludi-1000 nazorov, vzdy sa niekto bude stazovat, bude nespokojny atd...aj ked mas dobre sluzby, dobry tovar, dobre ceny- vzdy si niekto nieco najde- ci uz od pocitu, ze dlho cakal na vydaj, alebo v rade na kavu.. Len pred jednym by som vyvaroval a to mam priamo od nich, kaslat na rozne pripoistenia- neni to tak ruzove, len chudaci zamestnanci to musia ponukat ku kazdej objednavke- aj ked za tu mizernu "proviziu" co za to dostanu im to nestoji ,tak musia- kontrola z hora, inak pruser...Ale ako hovorim, alza sa dost zlepsila v sluzach a oproti konkurencii je to vysoky standard