AMD FX-8320 - málo FPS
Re: AMD FX-8320 - málo FPS
pred casom som meral wattmetrom spotrebu mojho Fx8320 @ 4,6 a presnu hodnotu si dnes uz nepamatam ale viac ako 200w to urcite nebolo. Pokial ma clovek kvalitnu dosku,slusny zdroj a poriadne chladenie tak nie je problem. Pocitac som testoval ze som ho synteticky vytazil vsetky CPU core plus Gpu core na 100 percent NONSTOP 24hodin a sledoval stabilitu a teploty pri cca 25 stupnoch okolia. Pocitac po 24 hodinach bezal bezproblemov,ani raz sa nerestartol,ziadnu chybovu hlasku nevyhodilo,teploty boli CPU a GPU nizke -ale to nie je az take podtstane lebo to suvisi s chladenim a airflow. Skratka nie je s tym ziaden problem,samozrejme je jasne ze pokial chce clovek taktovat tak musi aj mat dobry chladic.
Ale uznavam ze Intel je technologicky viacej vpredu, to je jasne.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
To je pekné ale nepleť hlavu ľudom s tým posratým FX. Intel bude mať na rovnakej frekvencii oveľa nižšiu spotrebu, zahrievanie a hlavne oveľa vyšší výkon. To že tebe výkon stačí a máš dobré chladenie nikoho netrápi
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
..a bude to o rokMichalkoOo napísal: Intel bude mať na rovnakej frekvencii oveľa nižšiu spotrebu, zahrievanie a hlavne oveľa vyšší výkon.