Americas Army Online

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

irewall vie byt niekedy dobre zakerny.stahujem aa 2.8.5

//autoeditácia príspevku ( 24 May 2009, 12:20 )
nejde mi AA neviete preco
Prílohy
AA.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mARILYN mANSON: Vsak ti to pise, mas problem si to prelozit??? Bud ti nejde net alebo je vypadok serveru zo strany AA (server s overovanim uctov).
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

preložit to viem ale nie vyriešit
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

AA3 je zabugovana sracka, presiel som cely trening na expert a hen co to vyhodnotilo.
Prílohy
frknaa.png
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

presne tak hra je to dobra ale strasne zabugovana - ten prvy trening som presiel aspon desatkrat - achievementy mi uznalo aj nejake body tam uz mam ale druhy trening este stale nemam otvoreny a to som presiel na expert mal som nieco cez jednu minutu potom som to opakvoal s este lepsim casom a vypisalo failed :roll: na servery to trva celu vecnost kym sa pripoji potom zase cakat kym misia zacne... potrebuje to patche patche a patche ale celkovo sa mi to pozdava a graficky je to pekne - tiez mi vadie tie cierne pruhy omg ved toto nieje port z konzoly tak preco to nevedia normalne spravit na 4:3.....
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

vidím že niesom sám..trening robím do nekonečna a stále nič..druhý je furt lock...na servery tiež pripája dve hodiny..no uvidíme

//autoeditácia príspevku ( 20 Jun 2009, 11:30 )
btw neviete ako sa dá zapnúť Anti-aliasing?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

matu hru stiahnutu cez steam alebo normalne? lebo ja mam steamovu verziu ..ale mne sa napr. trening ani nespusti..proste sa sekne hra a koniec, to iste ked chcem skusit multiplayer...

nechce sa mi velmi tahat celu hru znovu, ale ked to robi iba ta steamova verzia tak budem musiet :/

//hmm tak potom nvm...ale co som len tak preletel aa forum tak tam ma vela ludi rozne problemy s tou hrou...najlepsie asi bude pockat kym to poriadne opatchuju :)
Opak
Addict
Addict

ja mam steam verziu..spustim prvy trening,prejdem na experta,idem do druheho-prejdem,trening sa vypne a nič..všetko stále locknuté...potom idem zahrat mutiplayer..zahram par map..nejake expi atd...doplnili sa mi staty na vojaka..pozrem za chvilu a nič..všetko čisté :?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

tak dnesny patch u mna 80% problemov vyriesil, treningy su zatial bez problemov pripajanie sa zrychlilo celkovo to reaguje na vsetko rychlejsie len este stale to ma problem pripojit sa na servery a ta hra je pre mna moc neprehladna - vobec nevidim nepriatela je to cele neprehladne nwm dam tomu este jednu sancu a potom asi dovidenia btw mam to cez steam stiahnute
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

hh dobre ze si spomenul ten patch lebo som dnes este nebol na steame, ale ani ten patch mi nepomohol :( , proste ci uz sa chcem pripojit na server (multiplayer) alebo spustit trening...sa hra v momente po stlaceni tlacitka sekne....a uz sa nepohne, tak idem skusit este stiahnut normal verziu a ked ani to nepomoze tak mf :))
Opak
Addict
Addict

no po tom patchi som sa dostal až do tretieho tréningu..zostrelil som 71/72 objectov aj napriek tomu mám všetko failed..ďalej sa nepohnem..dvakrát som sa skusil napojit na server,dvakrát ma odtial vykoplo..dalej som uz nemal nervy :lol:
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

odkila si to možem stiahnuť ak nemam steam,možem hrať aj staršiu verziu aj novšiu?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

mARILYN mANSON napísal:odkila si to možem stiahnuť ak nemam steam,možem hrať aj staršiu verziu aj novšiu?
tu najdes vsetko:

Kód: Vybrať všetko

http://www.americasarmy.com/
DJ [SK]
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa DJ [SK] »

ouu ...plzz ... neviete mi poradit ako optimalizovat vykon ? medzi nastavenim urovne detailov high-low je len rozdiel par fps...a snaha zvysenia vykonu cez prepisanie hodnot rozlisenia v configu na 640x480 (co fungovalo) malo absolutne minimalny vplyv na vykon. = PLAVANICE SEKANICE, Sempron 2800+, 8600GT 256mb, 1gb DDR (okej sunka,ale na low a na 640 <<???)
Slayter
Addict
Addict

DJ [SK] napísal:ouu ...plzz ... neviete mi poradit ako optimalizovat vykon ? medzi nastavenim urovne detailov high-low je len rozdiel par fps...a snaha zvysenia vykonu cez prepisanie hodnot rozlisenia v configu na 640x480 (co fungovalo) malo absolutne minimalny vplyv na vykon. = PLAVANICE SEKANICE, Sempron 2800+, 8600GT 256mb, 1gb DDR (okej sunka,ale na low a na 640 <<???)
No s takym PC to mozes byt stastny ze si to spustil.. U3 game engine nie je bohvieco.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

plz ako dlho sa vam to stahovalo ?? ja som si stiahol z lamiek ten stahovac alebo co to je a to trvaa a trvaa a neviem ani ako to bude dlho trvat moja bezna rychlost ked stahujem z rapidu je 300kb/s mam t-com T4
Slayter
Addict
Addict

DAMON88 napísal:plz ako dlho sa vam to stahovalo ?? ja som si stiahol z lamiek ten stahovac alebo co to je a to trvaa a trvaa a neviem ani ako to bude dlho trvat moja bezna rychlost ked stahujem z rapidu je 300kb/s mam t-com T4
Ja som to stiahol zo Steamu 1MB/s v pohode.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

Slayter napísal:Ja som to stiahol zo Steamu 1MB/s v pohode.
ked to stiahnem zo steamu a nemam steam mozem to hrat aj tak ??
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

no tak som si stiahol aj normal verziu, a uz mi ide trening, ale tak ako tu niekto pisal, spravim prvy v poho, druhy, a ked chcem ist na treti tak mi napise ze nemam ani prvy ani druhy, pritom sa to tvarilo ze to uklada ....
a multiplayer mi nejak blbne stale :/

?? jak si to chces stiahnut zo steamu ked nemas steam? :D ..sak registracia na steam je zadara...a hry ktore su zadarmo nanom mozes hrat :)

ale ked nemas steam tak si stiahni hru normalne cez deploy client :

http://www.bigdownload.com/games/americ ... oy-client/

nvm co bolo na lamkach ale cez toto mi to islo mojou full rychlostou t-com t2 tj cca 250-280kB/s, stiahnute za nieco cez 3 hodky + patch
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

jeden velky bug :roll:

posledny patch sposobil ze hra nezamrzne v 9z10 pripadov ale len v 8z10 ... este takych 10 patchov a mozno aj trening sa bude dat prejst :evil:
Napísať odpoveď