Americas Army Online
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
presne tak hra je to dobra ale strasne zabugovana - ten prvy trening som presiel aspon desatkrat - achievementy mi uznalo aj nejake body tam uz mam ale druhy trening este stale nemam otvoreny a to som presiel na expert mal som nieco cez jednu minutu potom som to opakvoal s este lepsim casom a vypisalo failed
na servery to trva celu vecnost kym sa pripoji potom zase cakat kym misia zacne... potrebuje to patche patche a patche ale celkovo sa mi to pozdava a graficky je to pekne - tiez mi vadie tie cierne pruhy omg ved toto nieje port z konzoly tak preco to nevedia normalne spravit na 4:3.....
-
webmasterr
Medium Professional
matu hru stiahnutu cez steam alebo normalne? lebo ja mam steamovu verziu ..ale mne sa napr. trening ani nespusti..proste sa sekne hra a koniec, to iste ked chcem skusit multiplayer...
nechce sa mi velmi tahat celu hru znovu, ale ked to robi iba ta steamova verzia tak budem musiet
//hmm tak potom nvm...ale co som len tak preletel aa forum tak tam ma vela ludi rozne problemy s tou hrou...najlepsie asi bude pockat kym to poriadne opatchuju
nechce sa mi velmi tahat celu hru znovu, ale ked to robi iba ta steamova verzia tak budem musiet
//hmm tak potom nvm...ale co som len tak preletel aa forum tak tam ma vela ludi rozne problemy s tou hrou...najlepsie asi bude pockat kym to poriadne opatchuju
tak dnesny patch u mna 80% problemov vyriesil, treningy su zatial bez problemov pripajanie sa zrychlilo celkovo to reaguje na vsetko rychlejsie len este stale to ma problem pripojit sa na servery a ta hra je pre mna moc neprehladna - vobec nevidim nepriatela je to cele neprehladne nwm dam tomu este jednu sancu a potom asi dovidenia btw mam to cez steam stiahnute
-
webmasterr
Medium Professional
hh dobre ze si spomenul ten patch lebo som dnes este nebol na steame, ale ani ten patch mi nepomohol
, proste ci uz sa chcem pripojit na server (multiplayer) alebo spustit trening...sa hra v momente po stlaceni tlacitka sekne....a uz sa nepohne, tak idem skusit este stiahnut normal verziu a ked ani to nepomoze tak mf
)
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
tu najdes vsetko:mARILYN mANSON napísal:odkila si to možem stiahnuť ak nemam steam,možem hrať aj staršiu verziu aj novšiu?
Kód: Vybrať všetko
http://www.americasarmy.com/ouu ...plzz ... neviete mi poradit ako optimalizovat vykon ? medzi nastavenim urovne detailov high-low je len rozdiel par fps...a snaha zvysenia vykonu cez prepisanie hodnot rozlisenia v configu na 640x480 (co fungovalo) malo absolutne minimalny vplyv na vykon. = PLAVANICE SEKANICE, Sempron 2800+, 8600GT 256mb, 1gb DDR (okej sunka,ale na low a na 640 <<???)
No s takym PC to mozes byt stastny ze si to spustil.. U3 game engine nie je bohvieco.DJ [SK] napísal:ouu ...plzz ... neviete mi poradit ako optimalizovat vykon ? medzi nastavenim urovne detailov high-low je len rozdiel par fps...a snaha zvysenia vykonu cez prepisanie hodnot rozlisenia v configu na 640x480 (co fungovalo) malo absolutne minimalny vplyv na vykon. = PLAVANICE SEKANICE, Sempron 2800+, 8600GT 256mb, 1gb DDR (okej sunka,ale na low a na 640 <<???)
Ja som to stiahol zo Steamu 1MB/s v pohode.DAMON88 napísal:plz ako dlho sa vam to stahovalo ?? ja som si stiahol z lamiek ten stahovac alebo co to je a to trvaa a trvaa a neviem ani ako to bude dlho trvat moja bezna rychlost ked stahujem z rapidu je 300kb/s mam t-com T4
-
webmasterr
Medium Professional
no tak som si stiahol aj normal verziu, a uz mi ide trening, ale tak ako tu niekto pisal, spravim prvy v poho, druhy, a ked chcem ist na treti tak mi napise ze nemam ani prvy ani druhy, pritom sa to tvarilo ze to uklada ....
a multiplayer mi nejak blbne stale
?? jak si to chces stiahnut zo steamu ked nemas steam?
..sak registracia na steam je zadara...a hry ktore su zadarmo nanom mozes hrat
ale ked nemas steam tak si stiahni hru normalne cez deploy client :
http://www.bigdownload.com/games/americ ... oy-client/
nvm co bolo na lamkach ale cez toto mi to islo mojou full rychlostou t-com t2 tj cca 250-280kB/s, stiahnute za nieco cez 3 hodky + patch
a multiplayer mi nejak blbne stale
?? jak si to chces stiahnut zo steamu ked nemas steam?
ale ked nemas steam tak si stiahni hru normalne cez deploy client :
http://www.bigdownload.com/games/americ ... oy-client/
nvm co bolo na lamkach ale cez toto mi to islo mojou full rychlostou t-com t2 tj cca 250-280kB/s, stiahnute za nieco cez 3 hodky + patch