Android aplikacie
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android aplikacie
Broken Sword - stara adventura z PC, stoji 3E ale zabava na dlhe hodiny. vysiel uz aj 2. diel
Ecka zoznam vsetkych ecok v potravinach, v cestine a free
InstaPicFrame - nastroj na kolaze z fotiek
Streamzoo - alternativa instagramu
Ecka zoznam vsetkych ecok v potravinach, v cestine a free
InstaPicFrame - nastroj na kolaze z fotiek
Streamzoo - alternativa instagramu
-
tomexx
King
PowerAMP - Najgenialnejsi hudobny prehravac s maximalne detailnymi moznostami nastavenia, pri vytiahnuti sluchadiel prestane hrat, pri zasunuti opat spusti prehravanie tam kde skoncil. Celopasmovy ekvalizer, hodnotenie skladieb, manazment playlistov a albumov, vyhladavanie, styri moznosti randomovani skladieb (random vsetkych piesni, random albumov, random v ramci albumu, a kombinovany random albumov a random v ramci albumu /mňam
/) A nakoniec ceresnicka na torte: ponuka vlastny lock screen s ovladanim hudby a uplne ma dostal tym, ze dokaze prebit aj firemnou politikou vynuteny zaheslovany lock screen.
A to najdolezitejsie:Ovela vyssia kvalita zvuku cez sluchatka (a-jays two) oproti viacerym defaultnym prehravacom.Je to moja jedina kupena aplikacia a kupu vobec nelutujem,nema konkurenciu !ODPORUCAM!tomexx napísal:PowerAMP - Najgenialnejsi hudobny prehravac s maximalne detailnymi moznostami nastavenia, pri vytiahnuti sluchadiel prestane hrat, pri zasunuti opat spusti prehravanie tam kde skoncil. Celopasmovy ekvalizer, hodnotenie skladieb, manazment playlistov a albumov, vyhladavanie, styri moznosti randomovani skladieb (random vsetkych piesni, random albumov, random v ramci albumu, a kombinovany random albumov a random v ramci albumu /mňam/) A nakoniec ceresnicka na torte: ponuka vlastny lock screen s ovladanim hudby a uplne ma dostal tym, ze dokaze prebit aj firemnou politikou vynuteny zaheslovany lock screen.
-
Mek
Addict
Ja som nedavno objavil SoundHound. Dokaze identifikovat skladby na zaklade par sekund z nich, a dokonca to nemusi byt ani refren. Proste supa, u mna to malo uspech cca 80% na roznych skladbach a to nepocuvam ziadny mainstream. Identifikoval som skladby, ktore lezali na disku neidentifikova(tel)ne uz asi 10 rokov. To vsetko zadarmo, odporucam.
To isté je SHAZAM.
Je to velké plus hlavne niekde v podniku, kde hrá hudba a nechce sa vám ísť k jukeboxu. 
Poweramp
Sam pouzivam Folder music player free a s tymto programkom som nemal nikdy ziadne problemy. VYskusajte
https://play.google.com/store/apps/deta ... lderplayer
U mna pohorel pri audioknihe kde urobil zle poradie skladieb.valki250 napísal: A to najdolezitejsie:Ovela vyssia kvalita zvuku cez sluchatka (a-jays two) oproti viacerym defaultnym prehravacom.Je to moja jedina kupena aplikacia a kupu vobec nelutujem,nema konkurenciu !ODPORUCAM!
Sam pouzivam Folder music player free a s tymto programkom som nemal nikdy ziadne problemy. VYskusajte
https://play.google.com/store/apps/deta ... lderplayer
čaute ma niekto tuto hru Pou https://play.google.com/store/apps/deta ... .app&hl=sk ?
riadna namotavka : ))
Odporučam ak ste niekto mali už tamagotchi tak na takyto štyl to je
Odporučam ak ste niekto mali už tamagotchi tak na takyto štyl to je
hej, mne sa už aj posral 
odporucam Mobbles
odporucam Mobbles
aky si level ?
...
hmm ten Mobbles vyzera zaujimavo ...
hmm ten Mobbles vyzera zaujimavo ...
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam tiez pou-a, level 14 
mobblesom sa venujem viac ako pouovi, sice teraz to uz hram pomenej, nejak nevydali do sveta ziadneho noveho mobblesa uz emsiac, tak na tom mrdam, zatial mam vsetkych 55 ci kolko ich je
guess.whoo- ja som level 19
CheZteR- dufam že sa nenamotam aj na Mobbles
... kolko hlada natom radary mobblesa? .. lebo hlada mi to dosť už a ešte mi nenašlo zatial mam len jedneho ...
CheZteR- dufam že sa nenamotam aj na Mobbles
musis mat povolene najdenie polohy podla siete a samozrejme zapnute gps a aj wifi resp 3g, najde ho okamzite, no moze tam byt, aj nemusi
dikk už to ide 
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2013, 20:07)
CheZteR ? ako ziskam dalšieho mobblesa lebo som to GPS vyhlada moju polohu ,, a okolo na mape su moblessi ,, a ked ich chcem zobrať tak piše žu su daleko odomna
???
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2013, 20:07)
CheZteR ? ako ziskam dalšieho mobblesa lebo som to GPS vyhlada moju polohu ,, a okolo na mape su moblessi ,, a ked ich chcem zobrať tak piše žu su daleko odomna
musis tam ist fyzicky 
v tom je caro tej hry
.. ako keby si chytal pokemonov...musis ist fyzicky k nemu..ist si ponho a chytit ho 
v tom je caro tej hry
čooo .. a internet mam po ceste ako zo sebou zobrať
?
3G 
ved v tom je caro tej hry, o tom je ta hra cela, chodis realne po ulici a chytas si mobblesov
o nich sa potom staras, vyvojari pracuju az aj na battle systeme
ved v tom je caro tej hry, o tom je ta hra cela, chodis realne po ulici a chytas si mobblesov
nepoznaš niečo na telekom ? aby som mal zadarmo internet , nechcem aby mi to stahovalo kredit ..
slovak ako repa vsetko keby bolo zadarmo 
nie tak som to nemyslel ...a už som našiel na stranke telekomu.. internet do mobilu , hmm vie tu niekto ako deaktivujem službu easy time aktivoval som si ju davnejšie a nikde nieje deaktivacia.., a teraz ked si chcem aktivovat net tak stouto službou to nejde...