Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Podporuje klavesnica SwiftKey prevod reči na text ?
Na stock klavesnici od HTC to mam,ale na SwitKey to nejak nevidim.
Na stock klavesnici od HTC to mam,ale na SwitKey to nejak nevidim.
Nastavenia - Spôsoby zadávania - Hlas
preco mi zerie locus baterku ked som ho používal cez vikend a potom uz 2x restartoval mobil? gps mam vypnute a ukoncit sa neda...
Toto iste mi robilo na Xperii T,pouzival som Runtastic na meranie behu a v spotrebe mi ukazovalo,ze appka aj GPS su stale zapnute.
Avsak u mna to ziaden vplyv na vydrz nemalo.
Avsak u mna to ziaden vplyv na vydrz nemalo.
nj ďalšia *** naprogramovaná aplikacia, ktorá sa zapne pri štarte systemu (tu ti poradím len root)
skus namiesto restartu mobil vypnut a zapnut (aby sa na 100% vypol GPS modul)
// teoreticky mozes este vymazať cache a dáta (alebo preinstalovat aplikaciu)
alebo sa pohrat s nastaveniami Locusu
skus namiesto restartu mobil vypnut a zapnut (aby sa na 100% vypol GPS modul)
// teoreticky mozes este vymazať cache a dáta (alebo preinstalovat aplikaciu)
alebo sa pohrat s nastaveniami Locusu
nepomohlo vypnutie, zase sa to spustilo, cache a data nechcem vymazat lebo to mam cele nastavene podla seba a neviem co to vsetko premaze... 
Existuje daka appka, ktora by vedela vytvorit nove prostredie v mobile pre druheho cloveka ? Napr ked poziciam mobil niekomu, zapnem tento rezim a hodi mu klasicku domacu obrazovku bez dalsich aplikaci naistalovanych, nezobrazovalo by prichadzajuce FB / viber spravy a neukazovalo ani fotky z mobilu ? Myslim ze take nieco malo LG ...
Mam note 2 / 4.4.2
Mam note 2 / 4.4.2
Áno, na G2-jke mám režim hosťa. Čudujem sa že niečo také nemá Note 2 a jeho Touchwiz. Možno nejaká alternatívna Rom-ka?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
existuju aj apky na to. skus vyhladat guest mode alebo take nieco
-
hojko
Site Admin
Lubenečko: Neni riesenim pouzit aplikaciu, ktorou zamknes trebars telefonny zoznam, sms spravy, Viber, WhatsApp, FB, Messenger a mail???
-
guess.whoo
Redeemer
vsak presne to som napisal. dokonca je tam apka ktora imituje tuto funkciu z G2ky
Zdravím, známy má Xperia E3, ja s androidom vôbec nepracujem, preto sa pýtam tu, ako môže prehrať flash? Pretože to osobe nejde, asi bude potrebné stiahnuť nejaký program, môžete mi poradiť?
-
kukiak
Addict
http://sony-xperia.mobi/eng/how-tos/232 ... itkat.html
pokial viem google ide aj vo windowse nie ?"xperia e3 flash player" ta nenapadlo hodit do googla ?
pokial viem google ide aj vo windowse nie ?"xperia e3 flash player" ta nenapadlo hodit do googla ?
ved chrome prehrava flash nie? mne aj Now Player
Nepozna niekto dobru apku na time lapse? Staci uplne jednoducha, zadne speci funckcie. Najlepsie daco co vie bezat na pozadi (vypnuty display)
-
hojko
Site Admin
Time lapse v akom style, myslis fotenie jedneho miesta a z toho naslednu tvorbu videa???
Pochybujem, ze nieco vie bezat so zhasnutim displejom, teda, nic take som nepostrehol.
ľudia, hľadám aplikáciu na android, kde by som si ukladal recepty
teda na telefone to asi budem len prezerať...
má to ale dosť podmienok - aplikáciu aj na PC (win), aby sa dali ukladať recepty a potom export do telefonu (či už cez net alebo cez kábel). takže stačí, aby vo wine išlo:
- možnosť pridávať svoje recepty. import nejakej databáze možno poteší, ale nie je to priorita.
- kategorizácia, vlastná. prípadne pridávanie tagov, aby sa v tom dalo aj vyhľadávať
- možnosť tlače
a zas v mobile aby to išlo vyhľadať, malo to rozumné GUI. a to všetko zadarmo
našiel som Recepty doma, ale trochu ma v PC aplikácii odradzujú reklamy a aj chyby :-/ nepoužíva niekto niečo podobné? prípadne aj nejaké anglicke programy. dik
má to ale dosť podmienok - aplikáciu aj na PC (win), aby sa dali ukladať recepty a potom export do telefonu (či už cez net alebo cez kábel). takže stačí, aby vo wine išlo:
- možnosť pridávať svoje recepty. import nejakej databáze možno poteší, ale nie je to priorita.
- kategorizácia, vlastná. prípadne pridávanie tagov, aby sa v tom dalo aj vyhľadávať
- možnosť tlače
a zas v mobile aby to išlo vyhľadať, malo to rozumné GUI. a to všetko zadarmo
našiel som Recepty doma, ale trochu ma v PC aplikácii odradzujú reklamy a aj chyby :-/ nepoužíva niekto niečo podobné? prípadne aj nejaké anglicke programy. dik
Curuj.. nedal by sa na tento účel použiť nejaký poznámkový soft? Napr. ako prvé ma napadol Evernote - soft určený na poznámky, ktorý si môžeš editovať v PC cez vlastnú aplikáciu, cez webové rozhranie a zároveň aj cez mobil. Nie je to určené primárne na recepty, ale môžeš si sám zvoliť, že si tam budeš dávať len recepty. Podpora vkladania obrázkov, zoznamov, tagov atď..
Prípadne to všetko by mal zvládnuť aj OneNote od Microsoftu..
Prípadne to všetko by mal zvládnuť aj OneNote od Microsoftu..