anonymny web

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Stullko
Expert
Expert

anonymny web

Príspevok od používateľa Stullko »

existuje moznost zriadit si anonymne webhosting aj s domenou?samozrejme plateny..
aby som nemusel zadavat meno a adresu a ine veci..
najlepsie s koncovkou .co.uk
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hmm pri registracii si vymislis meno,priezvisko adresu.... :) a nikomu to vadit nebude :P
Stullko
Expert
Expert

hmm len niektore potrebuju aby sa zhodovali udaje s kreditkou..adresa aj meno.. alebo vies o nejakej kde nie? len .co.uk
ehm123
King
King

Domenu si mozes kupit napr na www.forpsi.com a hosting na www.exohosting.sk
Stullko
Expert
Expert

vsade fakturacna adresa..
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Fakturačnú adresu si môžeš kľudne vymyslieť. Oni len vystavia faktúru a pošlú Ti ju emailom, nebudú si to overovať cez poštu alebo políciu.

Problém by som akurát videl vo forme úhrady za služby, pretože nech rozmýšľam ako rozmýšľam, stále budú vidieť Tvoje meno.. tj. napr. názov účtu pri platbe bankovým prevodom, Tvoje meno pri priamom vklade v banke (teta pri okienku si opýta Tvoj občiansky preukaz).. a možno paypal a spol. môže byť anonymné. :roll:
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

paypal ti takisto nepomoze, zadavas tam cislo kreditky a ta kreditka je tiez registrovana k nejakemu uctu, banke,atd,atd...
Stullko
Expert
Expert

uz som si regol aj s unlimited miestom.. meno a adresu som dal predchadzajucu kde som byval v UK.. :D
ehm123
King
King

Stullko napísal:uz som si regol aj s unlimited miestom.. meno a adresu som dal predchadzajucu kde som byval v UK.. :D
miesto nieje nikdy unlimited,je iba "unlimited" ;) pretoze disky niesu nafukovacie.
brm napísal:Fakturačnú adresu si môžeš kľudne vymyslieť. Oni len vystavia faktúru a pošlú Ti ju emailom, nebudú si to overovať cez poštu alebo políciu.

Problém by som akurát videl vo forme úhrady za služby, pretože nech rozmýšľam ako rozmýšľam, stále budú vidieť Tvoje meno.. tj. napr. názov účtu pri platbe bankovým prevodom, Tvoje meno pri priamom vklade v banke (teta pri okienku si opýta Tvoj občiansky preukaz).. a možno paypal a spol. môže byť anonymné. :roll:
kludne to mozes zaplatit aj postovou poukazkou ale aj pri prevode nikto nepozera od koho to prislo...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

warezman.. vidíš.. to ma nenapadlo.. poštová poukážka (pre platbu v rámci SR je to myslím U)

No možno pri prevode peňazí nikto nepozerá na odosielateľa, ale môže pozrieť a tým pádom už nie je anonymný. ;)

Všetko samozrejme závisí od toho, pred kým sa autor tejto témy chce skrývať. ;) Či pred poskytovateľom netu alebo pred ostatnými usermi, ktorý si vedia jeho údaje získať napr. cez údaje k doméne.. :)
Napísať odpoveď