anonymny web
anonymny web
existuje moznost zriadit si anonymne webhosting aj s domenou?samozrejme plateny..
aby som nemusel zadavat meno a adresu a ine veci..
najlepsie s koncovkou .co.uk
aby som nemusel zadavat meno a adresu a ine veci..
najlepsie s koncovkou .co.uk
Domenu si mozes kupit napr na www.forpsi.com a hosting na www.exohosting.sk
Fakturačnú adresu si môžeš kľudne vymyslieť. Oni len vystavia faktúru a pošlú Ti ju emailom, nebudú si to overovať cez poštu alebo políciu.
Problém by som akurát videl vo forme úhrady za služby, pretože nech rozmýšľam ako rozmýšľam, stále budú vidieť Tvoje meno.. tj. napr. názov účtu pri platbe bankovým prevodom, Tvoje meno pri priamom vklade v banke (teta pri okienku si opýta Tvoj občiansky preukaz).. a možno paypal a spol. môže byť anonymné.
Problém by som akurát videl vo forme úhrady za služby, pretože nech rozmýšľam ako rozmýšľam, stále budú vidieť Tvoje meno.. tj. napr. názov účtu pri platbe bankovým prevodom, Tvoje meno pri priamom vklade v banke (teta pri okienku si opýta Tvoj občiansky preukaz).. a možno paypal a spol. môže byť anonymné.
miesto nieje nikdy unlimited,je iba "unlimited"Stullko napísal:uz som si regol aj s unlimited miestom.. meno a adresu som dal predchadzajucu kde som byval v UK..
kludne to mozes zaplatit aj postovou poukazkou ale aj pri prevode nikto nepozera od koho to prislo...brm napísal:Fakturačnú adresu si môžeš kľudne vymyslieť. Oni len vystavia faktúru a pošlú Ti ju emailom, nebudú si to overovať cez poštu alebo políciu.
warezman.. vidíš.. to ma nenapadlo.. poštová poukážka (pre platbu v rámci SR je to myslím U)
No možno pri prevode peňazí nikto nepozerá na odosielateľa, ale môže pozrieť a tým pádom už nie je anonymný.
Všetko samozrejme závisí od toho, pred kým sa autor tejto témy chce skrývať.
Či pred poskytovateľom netu alebo pred ostatnými usermi, ktorý si vedia jeho údaje získať napr. cez údaje k doméne.. 
No možno pri prevode peňazí nikto nepozerá na odosielateľa, ale môže pozrieť a tým pádom už nie je anonymný.
Všetko samozrejme závisí od toho, pred kým sa autor tejto témy chce skrývať.