Anti-santa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ades »

suhlasim s frederick123-om a jimino-m. ked male decko vidi jeziska v jaslickach sotva pochopi, ze mu moze priniest darceky a uz vobec to nepochopi, ked vidi napriklad v kostole postavu dospeleho jezisa. skor mu bude blizsie, ked uvidi mileho dedka s vrecom plnym hraciek.
Frco napísal:No co si ja pamatam tak rozdavat darceky zacal pred par sto rokmi nejaky prezleceny knaz. Takze aj ked som bol vychovavany ze darceky nosi jezisko, teraz sa radsej priklanam k tomu santovi. Ved jezisko a darceky? WTF? To nikdy asi nerobil podla biblie tak nechapem ze o co ide ludom.......
WTF? tu nejde vobec o suvis s bibliou. ide o tradicie a zvyky, ktore tu boli starocia, aj ked je pravda, ze stromcek a darceky tu az tak dlho nie su. santa je vyplodom severskych krajin, ktore k tomu maju nejaky dovod a taktiez vychadza z ich zvykov a tradicii. to ze si ho amici vzali za svojho a vnutili zvysku sveta je zase ina vec, ale nemali by sme zabudat na nase povodne obycaje a k tym patri aj to, ze darceky jednoznacne nosi jezisko.
btw: ty si pamatas ako sa pred par sto rokmi zacali rozdavat darceky? :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

neviem ci tu niekto uz pisal ale ked vsetci tak anti santa tak preco maju teraz hojkovske smajliky santovu capicu ako napr. tento :) ?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jackb napísal:suhasim! z roboty v Irsku mam plne zuby Santu. tu v strede Europy nema co hladat! skoda ze tato kampan nema vacsie rozmery...
njn, to hovori vacsina ludi a potom ti ludia co pracuju v zahranici podonasaju domov rozne vianocne ozdoby ako Rudolfov, Santov a podobne ptakoviny :)
v Amerike to tiez nie je najveselsie, tam uz su vianoce temer mrtve a uz si nezelaju Happy Xmas, ale Happy Holidays :) ja uz to neriesim..vianoce uz pre mna nie su tym cim boli ked som bol decko, zacnu pre mna byt vianocami az ked budem mat svoje vlastne decka a spravim si vianoce ake budem chciet! darceky donesie jezisko a ziaden santa a cela santovska kampan mi bude moct byt upc, odpojim antenu z televizora, odpojim pocitac a budem manzelke pomahat varit na stedru veceru, deckam zatial pustim na devedecku perinbabu a podobne veci bez prihluplych reklam kde deti hladaju santovi okuliare na nete..tento rok sme zo siestich clenov rodiny boli na vianoce traja a buduci rok budem mat vianoce najskor sam, takze je to skor depka ako nejake uzitie si..
Napísať odpoveď