No konecne sa to tu trochu prebudilo. Uz som myslel ze vsetci ostatný ten Warcraft hravate.
to Šu-Do: Ten PB vazne nieje az taka pecka i ked to vobec nieje zle. No ale LOST
Theking napísal: btw oplati sa pozriet toto, je to nadhera
Nerozumiem, čo je na tom nadherne. Nerozumiem lebo to nehravam ale pozrel som to 4x aby som zachytil kazdy nepatrny detail boja.
Kces nadheru
na http://www.youtube.com/watch?v=pAt3nGW0hRM
lekoklatik napísal:Nerozumiem, čo je na tom nadherne. Nerozumiem lebo to nehravam ale pozrel som to 4x aby som zachytil kazdy nepatrny detail boja.
Kces nadheru
na http://www.youtube.com/watch?v=pAt3nGW0hRM
a ja zase nechapem tomuto...o com to akoze ma byt a co to ma spolocne s touto temou?
Ja tomu moc nerozumiem no ale v poriadku. Asi mas pravdu ze je to fakt pecka ked to niekto len tak hodi na youtube ale pre mna to bude aj tak nezmyselne. Kazdopadne krasa je ked si zahras Splinter Cell Multiplayer. To je zazitok Skus a uvidis, alebo najdi na youtube.
lekoklatik napísal:Ja tomu moc nerozumiem no ale v poriadku. Asi mas pravdu ze je to fakt pecka ked to niekto len tak hodi na youtube ale pre mna to bude aj tak nezmyselne. Kazdopadne krasa je ked si zahras Splinter Cell Multiplayer. To je zazitok Skus a uvidis, alebo najdi na youtube.
ja radsej Call of Duty alebo Counter-Strike alebo WoW alebo Warcraft
ja vsetky hry od blizzardu zboznujem....WOW mozno nema dej ale w3 som presiel cele a najlepsie na tom su tie filmy ktore su v kvalite skvelej na taku dobu v ktorej bol w3 vyrobeny...
warcraft ani ja nemusim je to total onicom jak pre male deti...
a ked sa bavite o prison break tak lepsi serial na svete neni!!!
uz sa tesim na 3. seriu
Nedavno som pozeral nejaky program kde diskutovali o najhranejsich hrach na svete. Na 2. mieste sa umiestnil World of Warcraft. No tak som sa zacal rehlit. Je to strasne. Ako moze ta hra naraz pohltit tolko ludstva. Toto si v ziadnom pripade nezasluzi. Hlavne meno by mal niest METAL GEAR SOLID (len tak mimochodom) Je to fakt neludske. Co na tom vsetci vidia. Dokonca i herne su zapratane len Warcraftom. No ale najviac ma nastval plagat '' Kona sa turnaj Warcraf Dot-a silnych klanov'' (nieco v tomto zneni) ktory bol nalepeny na bozskom MORE THAN FEST-e. Momentalne pome dole. Tak som ho strhol. Moja nenavist voci tejto hre previsila maximum. Este ze je tu nas Anti-Warcraft klan vdaka Danny Vin-ymu.
Na dalsie miesta sa ma nepitajte bo nemam ani sajn no ani Splinetr Cell ani Metal Gear tam nespomenuli.