Počujte,potrebujem pomôcť..Ide o to,že som chorý..a beriem aj antibiotiká,poslednú tabletku doberiem v stredu ráno..a v nedeľu mám prvý ligový zápas..a nerád by som ho vynechal..lebo sme zatiaľ druhý..a máme veľmi blízko k postúpeniu do prvej ligy..som nahrávač(pre volejbalistov a basketbalistov..všetci vieme,aká je to osoba dôležitá..o to viac,keď nieje k dispozícii iný..

) No..a tak ešte teraz sa necítim celkom dobre..ešte kašlem,zahlienená priedušnica..dnes som sa bol kúpať na plavárni a bolo mi celkom dobre..aj záťaž som celkom dobre zvládal..Ale je v tom problém..(okrem toho,že ma mamina nechce pustiť..)navrhla mi jedno riešenie..že budem ležať..celé dni..a až v ten deň,teda v nedeľu budem môcť ísť..je to technicky nemožné,aby som po totálnom kľude šlapal na plných 100% to sa technicky nedá..na zápase by som v takom prípade skapal..jediné východisko som videl v tom,že by som vysadil antibiotiká a začal pomaly trénovať...
Čo by ste mi poradili?..najlepšie by boli športovci,kt. toho už niečo zažili..viem,že si tým škodím(vlastne neviem..ale chcel by som aj vedieť,ako)..ale chcel by som aj vedieť,ako by to bolo technicky možné..Ďakujem za rady..
//edit..kur*a ľudia,to ma necháte v sračkách?..