Antifa

Diskusie na politické témy...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Risko napísal:qwerty vypadni na ulicu mlatit sfetovanych AFA fetakov :D
:wink: ne ne ne a ne, ja chccem serioznu holku, a byt s nou zavrety na izbe pri romantickej rozpravke typu stardust ........ :cry: Mam v riti vsetkych afakov a aj druhu stranu, len pisem ako sa veci maju z mojho skromneho pohladu....
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

qwerty-xyz napísal::wink: ne ne ne a ne, ja chccem serioznu holku, a byt s nou zavrety na izbe pri romantickej rozpravke typu stardust
To si co za OT ubohost zas zapotil? Jezisi...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

a ked si uz taky slovak tak sa nauc pisat slovensky.V izbe a nie na Izbe po vychodnarsky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak náckovia to zrušili, rošambo sa nekoná.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Teraz bolo v 112 ze pravicovi "bojovnici" ktory su proti alkoholu a fetu , sfetovany a opity dobili obycajnu grupu drednatych chalanov (neopitych!).Tomu sa hovori anti-antifa alebo slovenska pospolitost v akcii :D.
hughito
Redeemer
Redeemer

Však samozrejme, kto má dredy je AFA člen a feťák. To je rétorika náckov.

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 21:38 )
R.I.P. :(

Kód: Vybrať všetko

Včera ráno, v pondelok 16. novembra, bol pri vchode svojho domu zastrelený 26-ročný Ivan Chutorskoj. Toto meno nebolo všeobecne známe, avšak bol jedným z pilierov ruského antifašizmu a ľavicového aktivizmu. Predovšetkým bol známy ako jeden z neformálnych vedúcich osobností mladého antifašistického hnutia a ako jeden zo zakladateľov R.A.S.H. (Red and anarchist skinheads) v Rusku - komunity antifašistických skinheadov, ktorá zastáva ľavicové názory. Väčšine jeho priateľov je jasné, že za jeho vraždou stoja neonacisti.

Ivanove údaje, fotky a adresa, rovnako ako informácie o iných antifašistoch sa niekoľkokrát objavili na neonacistických weboch, vyzývajúc na ich likvidáciu.
Toto bol už štvrtý pokus o Ivanovu vraždu, nanešťastie úspešný. Po prvýkrát naňho neonacisti zaútočili v roku 2005. Tento incident bol natočený kamerou a objavil sa v dokumentárnom programe „Ordinary Antifascism“. Neskôr si Ivana útočníci počkali v bráne jeho domu, bodli ho do krku skrutkovačom a niekoľkokrát udreli do hlavy bejzbalovou palicou - Ivan však akoby zázrakom prežil. Tretí útok sa odohral v januári 2009, Ivana počas pouličnej bitky bodli do žalúdka - toto zranenie sa mu stalo takmer osudným, no opäť prežil. Keď všetko ostatné zlyhalo, neonacisti sa uchýlili k strelným zbraniam.

Ivan bol zodpovedný človek s obrovským srdcom, ktorý bol vždy pripravený pomôcť svojim priateľom. Bol príkladom nezlomnej vôle a odvahy, ktorý ostal verný svojim ideálom až do úplného konca. Zaradenie Ivana do jednej zo skupín by mohlo zavádzať - bol rešpektovaný a uznávaný každým v scéne, všetci ho brali za svojho. Ivan považoval sám seba za R.A.S.H. Skinheada, čo však nebránilo apolitickým a patriotickým Moscow Trojan Skins aby ho brali za jedného z nich. Anarchisti zase samozrejme radili Ivana medzi seba - je pravda, že Ivan zastával antiautoritárske a sociálne postoje a bol vždy pripravený poskytnúť ochranu anarchistickým akciám. Nežil však pre aktivizmus, žil pre ulice a pre punk-rock.

Vinníci budú potrestaní - urobíme pre to všetko, čo budeme môcť. Našou úlohou je pokračovať v aktivitách, ktoré Ivan začal.

Finančná podpora Ivanovej rodine je možná tu - 
http://www.avtonom.org/index.php?nid=2250
Prílohy
ivan.jpg
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Je mi z toho zle, ze sa media cenzuruju a nedaju to do eteru (aspon som si to nejak nevsimol).
JE celkom zvlastne, kolko krvi uz pretieklo a nikoho to nejak netrapi. Je to smutne, legislativny system je strasne podivny v dnesnej dobe. :?
hughito
Redeemer
Redeemer

Lub0$ napísal:Je mi z toho zle, ze sa media cenzuruju a nedaju to do eteru (aspon som si to nejak nevsimol).
JE celkom zvlastne, kolko krvi uz pretieklo a nikoho to nejak netrapi. Je to smutne, legislativny system je strasne podivny v dnesnej dobe. :?
Takéto veci nikoho nezaujímajú, že sa ľudia vraždia kvôli ich antifašistickému zmýšľaniu, čo by mala byť samozrejmosť.
Navyše v Rusku sa to deje dosť často, je to veľmi smutné.

Možno by nebolo na škodu skúsiť to poslať do nejakých televíznych novín.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Preco by si media mali vsimat smrt nejakeho lavicoveho "extremistu" ked si nevsimaju smrt obycajnych ludi zabitych ciganmi"? Ludia zomeraju a pozornost sa venuje tym ktori zapadaju do vyhradenej politiky medii, preto ma aj celkom prekvapuje ze sa nevenovali hore spominanemu pripadu.

Okrem toho zase jak s istotou sa hovori ze vrazdu spachali neonacisti. Aby tieto politikce zavery neskoncili rovnako ako v priade Tupeho.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Preco by si media mali vsimat smrt nejakeho lavicoveho "extremistu" ked si nevsimaju smrt obycajnych ludi zabitych ciganmi"? Ludia zomeraju a pozornost sa venuje tym ktori zapadaju do vyhradenej politiky medii, preto ma aj celkom prekvapuje ze sa nevenovali hore spominanemu pripadu.

Okrem toho zase jak s istotou sa hovori ze vrazdu spachali neonacisti. Aby tieto politikce zavery neskoncili rovnako ako v priade Tupeho.
Smrť obyčajných ľudí, ktorých zabijú cigáni zostáva nepovšimnutá ? A to máš odkiaľ ?

Kauzu Tupý sem neťahajme, ale v tomto prípade je jasné, kto Ivana zabil, veď nebuď naivný.
Máš tam preložený článok, ten človek bol viackrát napadnutý ľuďmi z pravicového spektra, v Rusku sa toto viac-menej bežne deje.
Oveľa viac mŕtvych je ale na strane prisťahovalcov, tam tie čísla nie sú vôbec pekné.
Určite si aj ty videl tie slávne videá, ako 12 bombermanov rozkopáva prisťahovaleckého predajca zeleniny, alebo ak chcem pokročiť ďalej, video z únosu dvoch Tadžikov ( nie som si istý ), načo následne jedného zastrelili a jednému urezali hlavu. Samozrejme, tí chudáci si ešte predtým museli vykopať vlastný hrob.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Lub0$ napísal:Je mi z toho zle, ze sa media cenzuruju a nedaju to do eteru (aspon som si to nejak nevsimol).
nedávajú to do éteru z jedného dôvodu (aspoň podľa mňa), kebyže to dávajú do éteru tak by z toho vznikali pochody, či už antifašistické alebo neonacistické, stále by sa tieto dve strany hádali že jedným nadŕžajú a druhým krivdia

hore som ešte prečítal že sfetovaný a opitý nacisti, ale nehádž všetkých do jedného vreca mám kamarátov ktorý si v živote nezapálili a ku chlastu si ani nepričuchli a o drogách ani nehovorím

a ešte dnes som sa pobavil keď som na stanici v TT videl ako afák nevedel ani o svete :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Oplati sa takato tema vobec rozoberat, vsetko su to ludia ktori len chcu niekam patrit a je im jedno za co dana skupina "bojuje" avsi tzv neonacisti, preboha vykrikuju na ulici ha il hitler a podobne koniny pri tom hitler ich chcel vsetkych dojedneho vyhladit lebo mu zavadzali v planoch...Ti ludia nemaju sajnu o co ide...A Antifa???co to preboha je, ved nic nerobia a proti akemu fasizmu chcu bojovat ??ved uz ziadny nie je a tych par chuliganov na uliciach to su proste spratkovia co robia problemy nie fastisti...a ta uzasna antifa robi rovnaky bordel ako oni..kludne by sa mohli volat skupina Cislo 1 a skupina cislo 2 a rovnako by sa mlatili..to je moj nazor.(viem ze nedodrziavam diakritiku,ciarky a niektore male velke pismena ale prosim o zlutovanie som na PDA a klavesnicka na displeji je ostara)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

blitzkrieg napísal:nedávajú to do éteru z jedného dôvodu (aspoň podľa mňa), kebyže to dávajú do éteru tak by z toho vznikali pochody, či už antifašistické alebo neonacistické, stále by sa tieto dve strany hádali že jedným nadŕžajú a druhým krivdia

hore som ešte prečítal že sfetovaný a opitý nacisti, ale nehádž všetkých do jedného vreca mám kamarátov ktorý si v živote nezapálili a ku chlastu si ani nepričuchli a o drogách ani nehovorím

a ešte dnes som sa pobavil keď som na stanici v TT videl ako afák nevedel ani o svete :)
Si s naivitou myslis, ze ked to nedali do sprav tak o tom nikto nebude vediet? Myslim si, ze toto je dostatocny dovod na XY pochodov zo strany lavice. Ja pevne verim, ze to len tak neskonci...ale toto uz je moc...nikdy som este nevidel clanok, kde sa pisalo o zavrazdenom nackovi...co je dost to je dost...pohar uz davno pretiekol a holt...vlada s tym nic nerobi.
Myslim si osobne, ze pre lavicu, ci pravicu, netreba ziadne media aby sa to dozvedeli....lavica uz vobec nie...typujem to na nejaky pamatny pochod na ktorom sa neodvazi ukazat ani jeden nacek.
Tu ide o to, ze to neukazu sirokej verejnosti. Serie ma ten system, kde su media tak cenzurovane, ze ti do nich nepustia takmer nic...iba hovadiny o prasaje chripke....no na realitu zabudaju.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tu je krásne vidieť pravá tvár náckov, ktorí sa dnes skrývajú za rôzne masky nacionalistov, patriotov a vlastencov.

HNUS. :x

Jan Fuksa: K malé Natálce, která byla letos v dubnu popálena při rasově motivovaném útoku žhářů ve Vítkově, sice dorazí Ježíšek s tou pravou nadílkou ve čtvrtek, ale dárky ze všech koutů republiky už dostává od minulého týdne – a to s každodenní pravidelností.
Tomáš Skyba dal bych jí pod stromeček plechovku zyklonu
Jiří Ševčík tak to je moc.. z tech dvou prvnich vet sem se malem pochcal :-D
Jan Bareš já hezkou flaštičku benzinku a sirky, když jsou ty vánoce:)
Iva Sleipnir aby se zní všichni neposrali. Mnohem víc než tahle ty věci potřebují slušné děti v dětských domovech a nebo lidi co nemají peníze a nemají kde bydlet.
Iva Sleipnir tady jen vidíš jak jsou lidi zmagořelí. Před rokem s námi šli na Janov a ted tady podporujou stejnou lůzu
Jan Fuksa To nebudou Ti samí,Ti kteří posílají i sebemenší dárečky nějaké barevné holce si nezaslouží žít v bílé společnosti,jednoho dne je vyselektujeme.
Iva Sleipnir ale ona je ted spíš flekatá... :-)
Jan Fuksa To je jedno,běloch,který se sníží k něčemu takovému je pro mě na horší úrovni než všichni cikáni světa.
Tomáš Marný Začnou se upalovat jen aby žili tka dobře jako tito..
Iva Sleipnir pujčim jim zápalky
Tomáš Marný mě jen zajímá,jak je možné,že utrpěla takové zranění,ale ostatní ani šrám..?
Iva Sleipnir zajímá uvaha
Tomáš Marný Codělali v cizím objektu..?

Obergruppenfuhrer Böhse Onkel Do pi*i furt melou vo tý cikánský štětce. Já bych jí nadělil k vánocům nádhernej balíček z antraxem aby se jí líp dejchalo
Obergruppenfuhrer Böhse Onkel Zhebni pi*****!!!
Obergruppenfuhrer Böhse Onkel Dobré ráno dobrý den další cikán popraven. :-D
Obergruppenfuhrer Böhse Onkel Jednou v roce na vánoce táta molovov popadne a z romského ghetta ozývaj se tóny záhadné :-D 
Celý článok :arrow: http://www.antifa.cz/280-mzdomova-neona ... akove.html

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2010, 0:41)
Chcel by som upovedomiť na nový projekt českej AFY, ktorý by síce mal patriť skôr do vtipov, ale tak dám to sem.

Keď si chcete vylepšiť náladu, kliknite sem. :wink:

http://hahaha.antifa.cz
Frikso
Darca
Darca

Re: ANTIFA

Príspevok od používateľa Frikso »

Hlavnou náplňou antify je čmárať po stenách, vlakoch a najmä zmodernizovaných staniciach medzi BA - NMnV slovo antifa a kresliť okno. Bingo! paráda! Hneď sa nám tu žije lepšie.
Na opačnej strane spektra o to lepšie. 2 týždne dozadu známemu drátovali zuby - cestou z kamarátovej oslavy stretol 4 vyholených. Bola to "férovka"..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nechaopem podstate tomuto prisevku.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Ja nechápem existencii tejto organizácie, ktorá na jednej starane hlása odpor proti extrémizmu a na druhej strana je vlastne ľavicovou odnožou tiež extrémistického hnutia, ktoré sa snaží maskovať tým, že vraj pomáha ľuďom, i keď som ich vživote nič riadne nevidel robiť okrem pokrykovania, že kto je rasista, xenofob a extrémista. Ich celá existancia sa odvíja od toho aby poukazovali na to, čo kto urobil a kto je čo zač. Mali by sa pozrieť kto sú zač oni.
Fungovanie systémom kto neští s nami ští proti nám je úplná definícia tejto organizácie.
satan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa satan »

ze organizacia :lol: a robi sa toho dost, len to nie je medializovane, neboj sa ty nic :wink:
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

*
Poznam mnoho nackov, ktori hulia. To by vam mohlo stacit :D :D. Bol som afak ale vykaslal som sa na to, mam vlastny nazor a seriem na nejake vase afacke alebo nackovske sracky..som vlastenec a som na to hrdy! Nechapem nackov ktori uznavaju Hitlera, neonacizmus, nacizmus..predsa nasi vojaci proti tomu bojovali a zomreli v bojoch...proste Slovak ci Slovan by nemal byt nacek, pokial je, tak zradil vlastny narod, vlastnu krv...neznasam tie ich hlavy je*** ked sa hraju na frajerov, ma 60 kg a 190 cm a mysli si, ze ked je nacek ze je frajer..
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Hlavnou náplňou antify je čmárať po stenách, vlakoch a najmä zmodernizovaných staniciach medzi BA - NMnV slovo antifa a kresliť okno. Bingo! paráda! Hneď sa nám tu žije lepšie.
Na opačnej strane spektra o to lepšie. 2 týždne dozadu známemu drátovali zuby - cestou z kamarátovej oslavy stretol 4 vyholených. Bola to "férovka"..
Keď prestaneš s PIKOM tak môžeš niečo písať. To že sa niekto nazve ANTIfašistom a robi blbosti neznamená že ty normálny ANTIfašisti by mu niečo nepovedali kebyže ho vidia. Vieš prečo sa nám žije zle? Kvoli politikom a ich populizmu + národnostných hádkach.
Napísať odpoveď