ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Aryan Angel napísal:viackrat to hovoril.. keby tak vseoebecne nenavidel madarov, asi by si nezobral za zenu madarku :)
Tak, ale asi sam vies co vsetko dokaze laska... :oops:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hehehe, zas ale pravda ze sa s nou aj rozviedol :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Aryan Angel napísal:hehehe, zas ale pravda ze sa s nou aj rozviedol :)
no ale zato sa rozviedol aj s dalsou svojou zenou, takze v tom to nebude
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

ETieNne napísal:Ako tu citam, tak niektori ludia, na cele s panom slotom, by ich najradsej "hnali na tankoch naspat do Madarska, nech si odcvalaju na tych svojich ponikoch" takze asi iba tolko...niektori ludia maju naozaj extremne nazory, resp. sovinisticke, vyhnali aj poslovacovali by ich od rana do vecera..aspon s cim sa stretavam ja bezne :?
KKS, ked uz nic ine, tam si chod precitat temu "Madari na zachrania!", ako sa maju Madari na Slovensku a ake nazory mozno napriek tomu pocut z radov predstavitelov SMK. Tu sa chytas nejakeho ozraleho vyroku Slotu (btw. ten vyrok znel inak), ako keby realita v ktorej zijeme a v ktorej ma madarska mensina nadstandardne prava oproti praxi EU krajin nebola viac. "Milujem", ked su Madari na Slovensku vykreslovani ako obete a pritom ich tu na ich mensinovych pravach nikto nekrati- prave naopak...

// A este k tomu sovinizmu, treba pozriet kusok do historie... Ked sa tvorila hranica, co bol tvrdy boj este cca rok po vzniku CSR, ostalo priblizne rovnake mnozstvo Slovakov v Madarsku ako Madarov na Slovensku. Pocet Madarov na Slovensku neklesol (naopak), pocet Slovakov v Madarsku je takmer nulovy (to bude asi madarskou tolerantnostou, nesivinizmom a nexenofobiou). Na tuto temu sa vedu rozne diskusie uz roky. Madari vnimaju rok 1918 ako krivdu a Chorvati, Srbi, Rumuni a Slovaci ako vitazstvo zapasu o prezitie. Na pocite krivdy a sudrznosti vsetkych Madarov je dodnes postavena oficialna politika madarskej vlady (vid. zakon o podpore zahranicnych Madarov etc.) a tiez madarskych nacionalistickych stran na Slovensku, v Rumunsku a Srbsku. Nacionalizmus a sovinizmus v modernej Europe by mal byt otazkou historie, ale napr. vdaka politike Madarskej republiky sa nachadza miesto pre obavy, ktore mozme nazvat ci uz sovinizmom alebo xenofobiou a ktore su zivnou podou pre takych politikov ako Slota. Tato otazka obavy pritom nadobuda na aktualnosti prave v case, kedy v ramci statov Schengenskej dohody tradicne hranice ubudaju na vyzname a do popredia sa dostavaju prirodzene hranice jednotlivych regionov.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja hovorim o tom, ze tito tu, ktori sa tu uz narodili, za to nemozu.. preto na nich netreba nadavat... mozno tak na tych ktori to sposobili...

Bohuzial... Historia je taka aka je...to je pravda... boj o hranice dopadol ako dopadol.. to sa uz neda zmenit...

ja viem, skombinoval som tam dva vyroky, jeden o tankoch, druhy o ponikoch, plus som si to presne nepamatal, len som zhruba pouzil to co povedal...

a povedal to aj za triezva... a povie to kedykolvek...

No vzhladom na to ze je ich dost, nejake tie prava by predsa mohli mat, pretoze ako hovorim, narodnost maju madarsku a myslim si ze menit ju nebudu...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

sundevil napísal:no ale zato sa rozviedol aj s dalsou svojou zenou, takze v tom to nebude
lebo mu ju futroval jeho synacik
Tomasito
VIP
VIP

ETieNne napísal:No vzhladom na to ze je ich dost, nejake tie prava by predsa mohli mat, pretoze ako hovorim, narodnost maju madarsku a myslim si ze menit ju nebudu...
Nejake prava? Citas vobec co pisem??? Ake prava tu chybaju madarskej mensine (trebars v porovnani s mensinami v EU)?! Kto chce po Madaroch zijucich na Slovensku, aby si menili narodnost na slovensku? BTW. mozem vediet, kolko mas rokov?

PS: Zaujimave, ze co hovori napr. Duray (podpredseda SMK), Orban (ex_premier Madarskej republiky, predseda strany Fides) ta akosi vobec nezaujima, no opakovane sa tu chytas vyrokov vseobecne znameho hulvata Jana, ktore si ani sam nepamatas.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

canopus napísal:lebo mu ju futroval jeho synacik
toto sa tyka jeho najnovsej zeny :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

4 Tomasito : Nehovorim, ze maju mat vacsie prava.. prav maju dost.. to uznavam, nikde som netvrdil opak, hovoril som o tych, ktore im ich chcu zobrat... ani ja by som nechcel, aby tu boli madarske vysoke skoly, atd...

Orban, Duray... no ano tito pani su tiez znami svojimi vyrokmi, ale taki Duray je v SMK skor vynimka... a navyse bavime sa o Madaroch na Slovensku nie o Madarsku...

A co sa tyka tej narodnosti, no pocul som uz vela ludi, ktori hovorili, ze by z Madarov trebalo (bolo treba) spravit Slovakov :wink:

mam 21...

aby som nezabudol, aj tak ako som povedal SMK spravilo popri svojom mensinovom programe viac pre Slovensko ako SNS...
Tomasito
VIP
VIP

ETieNne,

1. Tvrdil si, ze "nejake tie prava by predsa mohli mat" a ja tvrdim ze maju- oproti praxi mensinovych prav v EU nadstandardne (vid. napr. madarska univerzita v Komarne).

2. Orbana som spomenul, pretoze SMK je o.i. blizkym politickym spojencom Fidesu, ktoreho je Orban predsedom + tato politika je koordinovana prave s oficialnou politikou Madarskej republiky (vid. vyssie). Pokial ide o Duraya, to je Madar zijuci v SR...

3. Aha, tak ty si pocul, ppci argument! :) Ja som zase pocul, ze piesen "Nem nem soha" patri medzi tvoje najoblubenejsie :roll:

Ad. 21 rokov... tomu sa len tazko veri... pri vsetkej ucte, tvoj prejav a schopnost poskytovat argumenty posobia na takych 12.

PS: SNS je tu 135 rokov a na tom, ze je momentalne v rukach ludi ako Slota maju nemaly podiel vyssie spominane skutocnosti.

That´s all
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

http://www.sme.sk/clanok.asp?cl=2775299

Fico: "Ak by tak malo dopadnúť povolebné usporiadanie, že by som mal sedieť s pánom Dzurindom vo vláde, tak hovorím teraz, nikdy. Radšej odídem z politiky preč!"
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zas sa prejavil Ficov charakter:
http://www.aktuality.sk/spravy/volby-20 ... -v-baranka
"tu ktosi musí zúfalo bojovať o partnerov do vlády po tom, čo jeho tvrdohlavý konkurent takisto rozhodil svoje siete". Rakúsky novinár ilustruje svoju tézu na tvrdeniach, že vo Ficovej rétorike niet ani stopy po agresivite, ktorú aplikoval po roky voči Dzurindovej vláde a že v nej niet už ani zmienky o zastavení neoliberálnych reforiem. Dokonca aj jednotnú daň, ktorej zavedením upozornil na seba Dzurindov kabinet, "chce Fico zásadne zachovať s menšími kozmetickými úpravami. Tak, ako by bol zabudol, čo kázal ešte pred niekoľkými dňami o rovnej dani, ktorá pomáha zvyšovať bohatým ich zisky na úkor chudobných," konštatuje autor príspevku na stránkach viedenského denníka Die Presse.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Tomasito napísal:ETieNne,

1. Tvrdil si, ze "nejake tie prava by predsa mohli mat" a ja tvrdim ze maju- oproti praxi mensinovych prav v EU nadstandardne (vid. napr. madarska univerzita v Komarne).

2. Orbana som spomenul, pretoze SMK je o.i. blizkym politickym spojencom Fidesu, ktoreho je Orban predsedom + tato politika je koordinovana prave s oficialnou politikou Madarskej republiky (vid. vyssie). Pokial ide o Duraya, to je Madar zijuci v SR...

3. Aha, tak ty si pocul, ppci argument! :) Ja som zase pocul, ze piesen "Nem nem soha" patri medzi tvoje najoblubenejsie :roll:

Ad. 21 rokov... tomu sa len tazko veri... pri vsetkej ucte, tvoj prejav a schopnost poskytovat argumenty posobia na takych 12.

PS: SNS je tu 135 rokov a na tom, ze je momentalne v rukach ludi ako Slota maju nemaly podiel vyssie spominane skutocnosti.

That´s all
1. Napisal, som ze pocul som vela ludi, teda pocul som to priamo od nich...

2. Urazaj si aj vekom kludne kolko chces :wink: ak ti to robi dobre, ja si nepotrebujem dokazovat nic :)

3. Ja som to myslel tak, ze maju prava.. nech ich maju... hovoril som o tych, ktori im ich chcu zobrat.. to som uz napisal, ze viem, ze ich maju...

4. Vidim, ze si jeden z tych, ktori trpia madarskou fobiou, no mal by som sa aj ja zacat bat, lebo o takych 20 rokov, po tom co bude SMK presadzovat svoju politiku, sa Slovensko stane sucastou Madarska :wink:
Tomasito
VIP
VIP

ETieNne, niekto mozno trpi madarskou fobiou, iny zase madarskou filiou, alebo dokonca ukazkovym stihomamom, ze Madarom na Slovensku niekto ide brat ich prava (skoda, ze si o5 zabudol dodat, o ake prava sa ma jednat). Ja akurat nemam rad, ked ktokolvek robi z madarskej mensiny obete, a to napriek historickym faktom, ci faktom zo sucasnej reality... Pritom jedinym "argumentom" v tvojom pripade je co si pocul. Ale kedze som sa o5 nedozvedel ziadne konkretne infos, nemam viac co dodat.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Tomasito

Zle sme sa pochopili, ja z nich nerobim obete, berme to tak, co sa tyka historie v tom mas pravdu.

Ja viem ze maju dost prav a nemozu sa stazovat.. nerobim z nich obete, ze niekto ich ide utlacat.

Len nemam rad ludi(nemyslim teba), ktori su vyslovene proti nim, ja nemam proti nim nic. Myslim proti tym, co v sucasnosti ziju na Slovensku, ale aj celkove. A pisal som o tych, co nenavidia madarov, len preto ze su Madari, len preto aky maju jazyk atd. alebo tak... proste kto da argumenty, tak toho pochopim, ok..

ty si ich dal... OK. uznavam, tvoje argumenty su logicke.

Na druhej strane politicke vedenie a obcania to je podla mna rozdiel, vid. napr. Slovensko. aj ked viem, bavime sa o politike nie o obcanoch :wink:

ale ja som hovoril aj o nich...

no a este ma zaujima tvoj postoj k SMK ...

// navyse toto je diskusia, takze si v nej mozem poopravit svoj nazor, ak ma presvedcis svojimi argumentami...

sorry za 2 prispevky za sebou, nechce mi to editovat :?

// Len si to pekne zvykni editovat, presne tak isto ako to zvyknu robit ostatni. PS: Moj postoj k politike SMK mas v teme "Madari nas zachrania!". Tomasito
Derek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Derek »

quasimoto napísal:heh Fico ma ake vzdelanie uzasne? Ved sam nepozna poriadne zakony, minule v TV nieco nevedel jeho odbornost prava ja fakt na urovni

VS a aj pravo vystuduju tisicky ludi rocne neviem co je na tom uzasne a myslim ze ludia co cu v ODM su velka vacsian vysokoskolaci tiez
A ake mas vzdelanie ty.
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

FICO JE OK !!!!! :P
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

fico je skor ko ako ok
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Linkman napísal:fico je skor ko ako ok
Fico je taky debil, ze keby boli MS v debilite tak je druhy. Lebo je debil.
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

Fico je clovek ktoreho si predstavujem ako premiera (nemyslim odbornu kompetentnost)
Napísať odpoveď