ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nie, nie je.. ja som len cakal, ze moderator fora bude odpovedat k teme..ach ja idealista :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

miki24686 napísal:nie, nie je.. ja som len cakal, ze moderator fora bude odpovedat k teme..ach ja idealista :lol:
Ad. OT: Nie nadarmo som pisal o zrkadle (na margo tvojej charakteristiky vyssie). Ak si to doteraz nepochopil, daj si to niekomu vysvetlit, no najprv sa nauc zakladom kazdeho fora- pozorne si precitat prispevok, na ktory sa rozhodnes reagovat... That´s all
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

pochopil som to :) a aj to, ze na teba nema cenu nejako reagovat(do buducnosti) kludne si OT dalej :P

nevyhovaram sa, ak by si si ty pozorne precital moje prispevky, zistil by si, ze reagujem tak, lebo som si myslel, ze pises o Ficovi.. :roll:

edit/hmm.. oki spravil som chybu, ak by som si to vsimol ziadna diskusia by tu o tom nebola..ja teba z nicoho neobvinujem, lutujem tak tvoj ako aj moj cas, nie som si vedomy, ze by som porusil nejake pravidlo-ak mi ho napises, kludne mi za neho daj ban a kludne za to na mna zavolaj aj rychlu rotu... koncim s touto temou pretoze som obycajny primitiv, ktory trpi kktizmom :)
v pripade zaujmu SS...a v ziadnom pripade ta nechcem ye*at(asi stiahnem ten smajl lubim ta z prveho prispevku..)
Tomasito
VIP
VIP

miki24686 napísal:nevyhovaram sa, ak by si si ty pozorne precital moje prispevky, zistil by si, ze reagujem tak, lebo som si myslel, ze pises o Ficovi.. :roll:
DPC, co som telepat aby som vedel na co myslis?! Mozem vychadzat vylucne z toho co napises. A uz ma s tymi malichernymi vyhovorkami a hranym primitivizmom neser lebo ti popri opakovanom OT naparim basu aj za kktizmus :evil:

Kua, ty ma tu este budes ye*at za to, ze si si nieco zle precital. Uff...
slay
Addict
Addict

nooh

Príspevok od používateľa slay »

neviem
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Podla mna Fico nelize ziadnu smotanu , lebo ta zapadne orientovana vlada k nicomu neviedla a hlavne dzurinda...... Fico robi podla mna vybornu vladu akurat by som vygumoval zo slovenska smk a to niesom ziadny rasista , nie madarov ale smk .
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Joxxo napísal:Podla mna Fico nelize ziadnu smotanu , lebo ta zapadne orientovana vlada k nicomu neviedla a hlavne dzurinda...... Fico robi podla mna vybornu vladu akurat by som vygumoval zo slovenska smk a to niesom ziadny rasista , nie madarov ale smk .
s takymi to ludmi sa daju vyhrat aj volby. To chces povedat, ze za 8 mesiacov dosiahol komunista Fica so svojou komunistickou bandou hospodarsky rast? Ak ano tak treba navstivit psychiatra.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

keby som bol volic smeru tak sa pytam:
preco nie je znizena dph na potraviny a pod veci ktore smer slubil? preco je znizena na lieky za ktore mi plati poistovna - teda ja ich neplatim
preco je stale rovna dan? preco ludia co zarabaju viac nemaju milionarsku dan?
preco nie je zruseny kapitalizacny pilier dochodkoveho sporenia? alebo nie je aspon znizene % odvodov do neho
a takto mozem pokracovat dalej

ale ako nevolic smeru som rad, ze sa ziaden z tychto slubov (zatial) nenaplnil
Tomasito
VIP
VIP

Temy "ANTIFICO" a "Fico" spojene.
slay
Addict
Addict

jesus

neviem
abstraktt
Expert
Expert

Re: jesus

Príspevok od používateľa abstraktt »

slay napísal:tak ak si toto myslis,,, tak potom plati presne to co som povedal... kto do teraz nepochopil kto je fico, tak uz mus to nikto nevysvetli... vraj fico robi vybornu vladu... co je na nej vyborne??? akoze fakt nemam na teba slov... minuly rok od leta nic nerobili len sedeli ako vos pod chrastov a fico splietal co chceli sedlaci pocut a sedliaci boli radi ze tam hore maju najvacsieho sedlaka na svete... neschvalili dokopy nic... akurat tak prispevky pre senilnych dochodcov ktore sa pouzili na nakup barbiniek pre vnucata na vianoce... pokusaju sa pokazit aj dochodkovu reformu... lebo asi chcu aby bol aj unas odchod do dochodku ako v nemecku (67... to pisem pre smeracikov lebo ti iste ani ponatia nemaju...) ... ak niekto povie o nasich troch "kraloch" ze robia vybornu vladu tak but ma 3 roky alebo nevie naratat do 4 roch ... co je v podsate to iste... :?
tolko nenavisti a xenofobie som uz dlho nevidel

ficova vlada ma chyby ale...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

abstraktt napísal:tolko nenavisti a xenofobie som uz dlho nevidel
ficova vlada ma chyby ale...
je to trosku bez diplomacie napisane, ale v podstate ma pravdu. povedz mi jedinu dobru vec, co ficova vlada urobila.
ja vidim len desiatky zbabranych veci a desiatky klamstiev.
abstraktt
Expert
Expert

enter00 napísal:je to trosku bez diplomacie napisane, ale v podstate ma pravdu. povedz mi jedinu dobru vec, co ficova vlada urobila.
ja vidim len desiatky zbabranych veci a desiatky klamstiev.
pravdu v pravicovom vnimani? :)

zmena servilnosti vo vztahu k USA? konecne straost o "proletariat" aj ked je to do velkej miery poza

mne vyhovvuje arogantny a nediplomaticky fico viac ako mlkvy nic nevravaiaci dzurinda

ako vravim mam voci ficovi velke vyhrady ale zmena atmosfery v krajine bola nutna
Tomasito
VIP
VIP

sundevil napísal:keby som bol volic smeru tak sa pytam:
preco nie je znizena dph na potraviny a pod veci ktore smer slubil? preco je znizena na lieky za ktore mi plati poistovna - teda ja ich neplatim
preco je stale rovna dan? preco ludia co zarabaju viac nemaju milionarsku dan?
preco nie je zruseny kapitalizacny pilier dochodkoveho sporenia? alebo nie je aspon znizene % odvodov do neho
a takto mozem pokracovat dalej

ale ako nevolic smeru som rad, ze sa ziaden z tychto slubov (zatial) nenaplnil
Nie som sice volic Smeru, no nakolko som sa vlade rozhodol dat sancu a na tu predchadzajucu mam tazke srdce, vyjadrim sa...

Od 1.1. 2007 prislo k viacerym zmenam, vratane znizenia tebou spominanej dane na lieky a zdravotne pomocky z 19 na 10% (Znizenie DPH sa zatial tyka len tejto oblasti). Tak isto sa zmenila minimalna vyska odvodov, ktora suvisi so zvysenim minimalnej mzdy. Od 1.1. 2007 tiez prislo k viacerym zmenam pri dani z prijmov fyzickej osoby. K 1.1. 2007 bolo tych zmien samozrejme viac... Nezabudaj vsak, ze programove vyhlasenie vlady je kompromis troch koalicnych stran, pricom sa tyka celeho volebneho obdobia. Takto by si totiz mohol povytahovat cokolvek z volebnych programov stran a bez ohladu na relevantnejsie programove vyhlasenie vlady na 4 roky sa po 3/4 roku pytat, preco tak este nie je. Pritom ci uz ako volic SDKU, alebo obcan SR si sa Dzurindovych dvojnasobnych platov nedockal ani po 8 rokoch jeho vladnutia. Nie je toto dvojity meter?

// BTW. nebudme naivni. V tomto smere si ziaden politicky subjekt nema co vycitat. Kazdy sa pred volbami snazi ziskat verejnu mienku co najviac na svoju stranu, pricom sa mnohokrat nevahaju uchylit aj k populizmu (myslim, ze spominane dvojnasobne platy su po tejto stranke absolutna spicka, pri ktorej su trpazlici aj sudruhovia z KSS). Druha vec je realna politika, v ramci realneho koalicneho vladnutia, t.j. po podpisani koalicnej zmluvy a po parlamentom schvalenom programovom vyhlaseni vlady.
slay
Addict
Addict

jeeeej

neviem
abstraktt
Expert
Expert

na prekvapenie sa nezhodneme: )

preco by nemal Fico chodit do Lybie,Ciny??
ja nie som za ziadnu servilnost komukolvek a to co predvadzal Miki bolo nechutne, amici maju v pazi nejake Slovensko, oni su prilis egoisticki aby sa zaujimali o ineho

btw, preco hadzes vsetkych do jedneho vreca a nazyvas komunistami?

Fico sa dostal do vlady v slobodnych volbach a co zas doyebe? Modra demagogia zda sa ucnkuje

a este mna fico krmi populistickymi recami za to ze suhlasim s nuiektorymi vecami co robi? ? ale no :lol: nie je zo mna taky blb

a kto nie je populista?dzurinda? :lol:
slay
Addict
Addict

neviem
abstraktt
Expert
Expert

chcel som diskutovat ale ako vidim s tebou sa neda, zial ty vidis len jednu cestu, tu svoju, ina pre teba neexistuje,ludia ktori maju iny nazor nie totozny s tebou oznacujes za vymletych,wtf??, tolko intolrancie som uz dlho nevidel,
rob zo sebou nieco chlape

Ano fico je populista ale o nic mensi od mikiho, lebo to co predvadza miki totozne so spravanim fica c minulosti
Smer mi nie je po chuti, ale v sucasnosti je to pre mna jedina mozna alternativa aj ked s velkym sebazaprenim
ano mikiho zasluhou je tu dnes ekonomika taka vykonna nie fica ani pociatka
nie vsetko je vsak o ekonomike
keby bola dzurindova vlada taka perfektna ako ju prezentujes nebola by dnes tam kde je a nie je to sposobene ficovym populizmom,skus sa zamysliet asi cim

skus menej citat tyzden popripade prave spektrum

a este nieco, snad necakas od fica ze sa prizna k poziivnym vysledkom dzurindu, nemyslis si ze by to bol jeho politicky koniec?

PS: "cinu som nespominal ale neprekvapuje ma ze si mi ju tam vlozil.. predseda smeru ma tiez tendencie vkladat ludom do ust slova ktore nepovedali"

zaskoroval si, vyrok mesiaca,nerozmumiem, ako moze byt clovek taky zaslepany :lol:
McDollar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa McDollar »

POiNTER napísal:Tak poprve vobec som neragoval konkretne na toto...podruhe...neviem ktory z nasich politikov vie vsetky zakony naspamat....potretie nemam proste rad ked si niekto zaklada svoju volebnu kampan len na kritizovani druhych....preto nemam rad nemusim ani Fica ani SDKU ani ziadnu podobnu stranu ktora sa do vlady dostala len na zaklade kritizovania.
S tym nesuhlasim.Ked uz hovoris o kritizovani, tak napr. primator Ivan Harman(poslanec za SDKÚ-KDH-SMK)zo Ziliny sa dostal na svoju primatorsku stolicku len vdaka kritike na slotovu adresu.Ziadne rozumne argumenty nemal,nic nespomenul co by v Ziline zmenil,postavil, popripade zreformoval,cisto len kidal.Nepriniesol ziadne alternativy na odlzenie mesta.A mohol by som aj pokracovat...este k tym nebankovym subjektom.Predsa stat ma chranit obcana,a to,ze skrachovali tieto spolocnosti je polovicnym vinnikom aj stat.Pretoze napr v CR vlada spolou s vybormi podnikli patricne kroky zamedzeniu podnikania tychto zlodejov.A ludia si stihli svoje peniaze v cas vybrat.U nas iba dristali a nic nepodnili.Samozrejme,ze poslanci si stihli rychlo vybrat pre skrachvanim lebo im to bolo dopredu avizovane. Takze privrzenci pravice ste uplne mimo. :wink:
Tomasito
VIP
VIP

slay, hm, uz ta niekedy napadlo, ze nie kazdy, kto sa rozhodol dat sancu tejto vlade, nemusi byt zakonite laviciar, ci podla teba komunista? Preco myslis, ze ked Dzurinda urobil pre Slovensko tak vela, skoncil ako skoncil a jeho osobne preferencie doveryhodnosti, ako i preferencie SDKU nadalej klesaju? Mal X rokov na to, aby ludom vysvetloval kroky ktore urobil, aby dovodil a argumentoval... v skutocnosti absolutne podcenil komunikaciu s volicom a arogantne si dokola opakoval tych svojich par fraz o populizme Fica. Tato konfrontacna politika sa mu hold vypomstila, a to i v ramci koalicie, v ktorej fungoval. Ludia mali jednoducho dost nestabilnej vlady, kde na seba koalicni partneri neustale kydali, dokonca povystupovali z koalicie. Ludia boli nasledne krmeni kadejakymi kauzami, ktore sa uz ku koncu nedali prehliadat ani provladnymi mediami (beznu cenzuru v STV potvrdila i Rada STV, Markiza bola v rukach Ruskovej zeny este dlho potom, ako ANO podpisalo s SDKU koalicnu zmluvu). Ludia tiez boli otravovani podozreniami z kupovania poslancov, ktore doveryhodnosti byvalej vlade tiez nepridali, nehovoriac o koketovani s Meciarom, pricom prave na antimeciarizme z velkej casti Dzurinda postavil svoju kampat v 98. Podla vysledkov volieb a preferencii sa od neho odklonilo mnoho vlastnych volicov. Nemyslis, ze to mohlo byt aj preto, ze sa citili byt podvedeni? Dalo by sa pokracovat dalej, vratane ceny, ktora bola zaplatena ze tolko omielane reformy- ceny, ktoru budu splacat este deti nasich deti... Chces vycitat Ficovi a Smeru, ze tuto slabost byvalej vlady vyuzili? Ver alebo nie, ked sa pod. prilezitost naskytne Dzurindovi, vyuzije ju rovnako a opat sa nebude vahat uchylit k populizmu, ktory uz sam neraz pouzil- k populizmu, ktory tu tak kritizujes. BTW. kolko rokov si mal v 98? Uz si nepamatas, akou politikou sa v tom case Dzurinda dostal k moci? Spominaj...
Napísať odpoveď