antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
thong
Light Expert
Light Expert

antikoncepcia

Príspevok od používateľa thong »

cafte priatelka zacala uzivat HAK dneska bol 13. den co berie tabletky ale gynekolog jej povedal ze az po 14. dni mozme bez kondomu a teraz sa boji moze sa stat ze ostane tehotna ??
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ty si ju dal? to si nevedel deň vydržať,,,? no môže
qwerty-xyz

Re: antikoncepcia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

thong napísal:cafte priatelka zacala uzivat HAK dneska bol 13. den co berie tabletky ale gynekolog jej povedal ze az po 14. dni mozme bez kondomu a teraz sa boji moze sa stat ze ostane tehotna ??
:roll: tam je dva-tri dni nejaky bezpecnostny sklz no nie? myslim v pripade ze napr zabudne raz-dvakrat zobrat tabletku. Tym ze povedal ze az po 14 dnoch to povedal iba s vyssou percentualnou pravdepodobnostou. Priklad po 14 dnoch ti na 100 % neotehotnie a po 13 dnoch na 85% ze nie. :D Nic sa neboj,ale keby si sa nahodou bal stale radsej si to overte,lebo ked budes tatino skor nez chces byt tak to bude pruser. Keby nebolo tolko hodin tak volam gynekologovi a zistim ti presne.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Teoreticky môže.. to nikto nemôže zaručiť.. ale je to menšia šanca, ako keby ste to spravili piaty deň.. keď ti to robí na nervy, tak kúpte tehotenský test a spravte si ho.. Ono ide aj o to, ako to telo všetko vezme.. To, čo jej lekár povedal je všeobecne pre každé telo a v posledný deň, kedy by otehotnieť nemala.. Ale ak chceš vedieť, môže.. spravil by som ten test, nech máte pokoj.. pýtaj si taký, čo sa dá spraviť aj v ten, alebo na druhý deň, aby ti nedala iný.. :wink: veľa šťastia.. a na budúce používaj rozum na miesto kamaráta, čo tak hrdo vyťahuješ.. :D
2barborka2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 2barborka2 »

a aku bere antikoncepciu? lebo u väčšiny sa može hned v prvý týžden uplne bez problemov, ppochybujem žeby otehotnela!
Jirayima
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jirayima »

2barborka2 napísal:a aku bere antikoncepciu? lebo u väčšiny sa može hned v prvý týžden uplne bez problemov, ppochybujem žeby otehotnela!
no prave,mojej holke lekarka povedala ze po 7dnoch tak neviem :?
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

ak doktor povedal, ze az po 14. dni je antikoncepcia spolahliva, tak je pravdepodobnost, ze mohla priatelka otehotniet. ak zacala antik. pouzivat od prveho dna menstruacie co vo vacsine pripadov sa takto zacina brat, prave ma plodne dni. ale aj ked si kupi tehotensky test a urobi si ho teraz - bude negativny. tehotensky test nech si urobi az ked jej bude meskat menstruacia.
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

malo by to byt, tak ze ked zacne brat antikoncepciu ,tak zacne mat anovulacne cykly , cize by nemala otiehotniet.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Musíme si to trochu ujasniť. Ak antikoncepciu zoberie v prvý deň menštruácie, je chárnená asi od ďalšieho dňa.. Ak antikoncepciu začala brať mimo menštruácie, tak potom je to cca tie dva týždne.. S tým testom, tak to neviem, ako je... ale asi vieš, si dievča.. :wink:
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

vies, ja neviem ci sa moze antikoncepcia zobrat kedykolvek. ja viem o tom, ze spravne pouzivanie je zacat ju brat od prveho dna menstruacie. a radsej fakt pockat tych 14 dni ked to doktor povie. on vie preco to povedal.

ale na jeho mieste by som sa stopercentne na hormonalnu antikoncepciu nespoliehala nikdy. je to fajn, ze sa chrani, ale este jednu antikoncepciu by som predsa len odporucila trebars jemu kondom. to uz je da sa povedať 100 percentna ochrana :)
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

no takze podla mojich info...mozes uz po siedmych dnoch....a malo by to byt v pohode....a na otazku ci moze byt tehotna? tak moze a to aj keby si ju posexoval na 21 den...bo vies dnes nemas nikdy istotu...ale nervy si s tym nerob :-D byt oteckom je vraj sranda....zazil som uz take stresy ze uz som vyberal krstneho otca...a nakoniec sa vsetko vvyriesilo :-) takze klídek...bola by to velka smola keby bola v tom
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Jedneho info, druhej info... Doslo vam ze pri roznych tabletkach to moze byt ine a netusite ake pozila dana dama?
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Ricardo napísal:no takze podla mojich info...mozes uz po siedmych dnoch....a malo by to byt v pohode....a na otazku ci moze byt tehotna? tak moze a to aj keby si ju posexoval na 21 den...bo vies dnes nemas nikdy istotu...ale nervy si s tym nerob :-D byt oteckom je vraj sranda....zazil som uz take stresy ze uz som vyberal krstneho otca...a nakoniec sa vsetko vvyriesilo :-) takze klídek...bola by to velka smola keby bola v tom
môzem vediet ako ste "to" vyriesili? :)
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

ked ste si neboli isty tak co ste si nekupili escapele?jedna tabletka stoji tusim okolo 700Sk ale mas istotu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jelko4 napísal:ked ste si neboli isty tak co ste si nekupili escapele?jedna tabletka stoji tusim okolo 700Sk ale mas istotu
A chudak baba sa z toho zblazni :) Najpv HK a potom tabletka co hormony rozhodi asi najviac ako sa da :lol:
S liekmi nie je sranda, najprv by si bolo dobre precitat pribalovy letak k HK, ci sa s tym moze uzivat aj nieco ine na tejto baze.
Ricardo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Ricardo »

Lisa napísal:môzem vediet ako ste "to" vyriesili? :)
jasne mozes :) ale da sa povedat ze sa to vyriesilo samo. Najkrajsie bolo na tom ze dva tehotenske testy ukazali ze je tehotna...a doktorka to nakoniec cele vyvratila...vsetko bolo v poriadku...boli to fakt stresy.... nikomu neprajem :(

//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:08 )
Jelko4 napísal:ked ste si neboli isty tak co ste si nekupili escapele?jedna tabletka stoji tusim okolo 700Sk ale mas istotu
nooo na toto mi tiez neda reagovat bo nemam s tym az take dobre skusenosti..teda nastastie ja ano ale napr. kamarat nie....jeho holke to nezabralo, no a moja kamoska to uzila 3 hodiny po sexe...a teraz jej rastie bruško...roztrhol sa im kondom. Takze netreba tomu az tak verit skor sa treba vyvarovat celej tejto situacií...radsej pouzívajte kondom... :wink:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ricardo napísal:...radsej pouzívajte kondom... :wink:
Tabletky sú úplne v pohode, mám s nimi nejednu skúsenosť :P a ak to baba berie pravidelne tak je to úúúúplne v pohode.
Jasné nie je to 100% ale to je štatistické a nikto ti to nesľúbi lebo by z toho boli súdy.
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

Daju sa kupit tabletky aj bez suhlasu od rodicov? Lebo frajerka ma dost konzervativnych rodicov a vsetky kamosky ktorych som sa pytal hovorili ze mali potvrdenie od rodicov. A frajerka ma 16 (za mesiac 17)
ccimo
Star
Star

Príspevok od používateľa ccimo »

debo3000 napísal:Daju sa kupit tabletky aj bez suhlasu od rodicov? Lebo frajerka ma dost konzervativnych rodicov a vsetky kamosky ktorych som sa pytal hovorili ze mali potvrdenie od rodicov. A frajerka ma 16 (za mesiac 17)
len na taku kvalitnejsiu si priprav 50-60 eciek :cry:
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

koki250cross napísal:len na taku kvalitnejsiu si priprav 50-60 eciek :cry:
peniaze su to posledne co ma trapi, hlavne ked za posledny mesiac a pol som uz minul 50 eur na escapelle...takze radsej jej kupim normalnu antikoncepciu
Napísať odpoveď