antikoncepcia
antikoncepcia
cafte priatelka zacala uzivat HAK dneska bol 13. den co berie tabletky ale gynekolog jej povedal ze az po 14. dni mozme bez kondomu a teraz sa boji moze sa stat ze ostane tehotna ??
-
qwerty-xyz
Re: antikoncepcia
thong napísal:cafte priatelka zacala uzivat HAK dneska bol 13. den co berie tabletky ale gynekolog jej povedal ze az po 14. dni mozme bez kondomu a teraz sa boji moze sa stat ze ostane tehotna ??
-
Začiatok Konca
Professional
Teoreticky môže.. to nikto nemôže zaručiť.. ale je to menšia šanca, ako keby ste to spravili piaty deň.. keď ti to robí na nervy, tak kúpte tehotenský test a spravte si ho.. Ono ide aj o to, ako to telo všetko vezme.. To, čo jej lekár povedal je všeobecne pre každé telo a v posledný deň, kedy by otehotnieť nemala.. Ale ak chceš vedieť, môže.. spravil by som ten test, nech máte pokoj.. pýtaj si taký, čo sa dá spraviť aj v ten, alebo na druhý deň, aby ti nedala iný..
veľa šťastia.. a na budúce používaj rozum na miesto kamaráta, čo tak hrdo vyťahuješ.. 
-
2barborka2
Novice
ak doktor povedal, ze az po 14. dni je antikoncepcia spolahliva, tak je pravdepodobnost, ze mohla priatelka otehotniet. ak zacala antik. pouzivat od prveho dna menstruacie co vo vacsine pripadov sa takto zacina brat, prave ma plodne dni. ale aj ked si kupi tehotensky test a urobi si ho teraz - bude negativny. tehotensky test nech si urobi az ked jej bude meskat menstruacia.
-
Začiatok Konca
Professional
vies, ja neviem ci sa moze antikoncepcia zobrat kedykolvek. ja viem o tom, ze spravne pouzivanie je zacat ju brat od prveho dna menstruacie. a radsej fakt pockat tych 14 dni ked to doktor povie. on vie preco to povedal.
ale na jeho mieste by som sa stopercentne na hormonalnu antikoncepciu nespoliehala nikdy. je to fajn, ze sa chrani, ale este jednu antikoncepciu by som predsa len odporucila trebars jemu kondom. to uz je da sa povedať 100 percentna ochrana
ale na jeho mieste by som sa stopercentne na hormonalnu antikoncepciu nespoliehala nikdy. je to fajn, ze sa chrani, ale este jednu antikoncepciu by som predsa len odporucila trebars jemu kondom. to uz je da sa povedať 100 percentna ochrana
no takze podla mojich info...mozes uz po siedmych dnoch....a malo by to byt v pohode....a na otazku ci moze byt tehotna? tak moze a to aj keby si ju posexoval na 21 den...bo vies dnes nemas nikdy istotu...ale nervy si s tym nerob
byt oteckom je vraj sranda....zazil som uz take stresy ze uz som vyberal krstneho otca...a nakoniec sa vsetko vvyriesilo
takze klídek...bola by to velka smola keby bola v tom
môzem vediet ako ste "to" vyriesili?Ricardo napísal:no takze podla mojich info...mozes uz po siedmych dnoch....a malo by to byt v pohode....a na otazku ci moze byt tehotna? tak moze a to aj keby si ju posexoval na 21 den...bo vies dnes nemas nikdy istotu...ale nervy si s tym nerobbyt oteckom je vraj sranda....zazil som uz take stresy ze uz som vyberal krstneho otca...a nakoniec sa vsetko vvyriesilo
takze klídek...bola by to velka smola keby bola v tom
A chudak baba sa z toho zblazniJelko4 napísal:ked ste si neboli isty tak co ste si nekupili escapele?jedna tabletka stoji tusim okolo 700Sk ale mas istotu
S liekmi nie je sranda, najprv by si bolo dobre precitat pribalovy letak k HK, ci sa s tym moze uzivat aj nieco ine na tejto baze.
jasne mozesLisa napísal:môzem vediet ako ste "to" vyriesili?
//autoeditácia príspevku ( 01 Nov 2008, 22:08 )
nooo na toto mi tiez neda reagovat bo nemam s tym az take dobre skusenosti..teda nastastie ja ano ale napr. kamarat nie....jeho holke to nezabralo, no a moja kamoska to uzila 3 hodiny po sexe...a teraz jej rastie bruško...roztrhol sa im kondom. Takze netreba tomu az tak verit skor sa treba vyvarovat celej tejto situacií...radsej pouzívajte kondom...Jelko4 napísal:ked ste si neboli isty tak co ste si nekupili escapele?jedna tabletka stoji tusim okolo 700Sk ale mas istotu
len na taku kvalitnejsiu si priprav 50-60 eciekdebo3000 napísal:Daju sa kupit tabletky aj bez suhlasu od rodicov? Lebo frajerka ma dost konzervativnych rodicov a vsetky kamosky ktorych som sa pytal hovorili ze mali potvrdenie od rodicov. A frajerka ma 16 (za mesiac 17)
peniaze su to posledne co ma trapi, hlavne ked za posledny mesiac a pol som uz minul 50 eur na escapelle...takze radsej jej kupim normalnu antikoncepciukoki250cross napísal:len na taku kvalitnejsiu si priprav 50-60 eciek