Apka cez Android Diplomová práca

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
demon3night3
Novice
Novice

Apka cez Android Diplomová práca

Príspevok od používateľa demon3night3 »

ok uz mam :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Apka cez Android Diplomová práca

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

demon3night3 napísal:Zdravím vás, mám na vás otázku, aká aplikácia by vám vo vašom živote pomohla, alebo chýba, lebo idem robiť diplomovú prácu a môj pôvodný plán čo som ma mať, chce vyhlásiť iný profesor ako tému a keď chcem ostať u svojho mám si navrhnúť nejakú aplikáciu, ktorá by pomohla ľudom preto sa pýtam kde sa dá, ak máte nejaký nápad pre Android, pošlite mi to na adresu [email protected], skúste pls radšej ako email, aby sa nestalo, že prehliadnem nejaký dobrý nápad, lebo tento text dávam na viacej stránok :)
sprav appku pre studakov, ktora na zaklade ich zvolenych kriterii (odvetvie, narocnost ..) ponukne zoznam moznych Android aplikacii (strucny popis funkcionality, poziadavky ..), ktore by ludom v ich zivote pomohli, alebo chybaju, lebo idu robit diplomovu pracu a ich povodny plan, co mali mat, im chce profesor zmenit a ked chcu ostat u svojho, musia navrhnut nejaku aplikaciu, ktora by pomohla ludom. vysledky nech to periodicky posiela na mail, aby sa nestalo, ze prehliadnu nejaky dobry napad.
demon3night3 napísal::) Diky za napad, ale toto by mi neschvalily, lebo by bolo len par ludi, co by to pouzivalo, ja potrebujem nieco co budu fakt vyuzivat :)
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2014, 17:18)
kazdy by chcel vymysliet nieco, co by sa fakt vyuzivalo .. ;) keby to bolo tak jednoduche, tak by kazdy den niekto prisiel s mega napadom, co by zmenilo nase zivoty .. zvlast v dnesnej dobe, ked uz mas plnu prdel aplikacii na vsetko mozne

nikto to za teba nebude vymyslat a aj keby som nejaky napad mal, uskutocnil by som si to urcite sam.

takze googli, citaj, kukaj hotove apky a cakaj na inspiraciu ..
Napísať odpoveď