Apka cez Android Diplomová práca
-
demon3night3
Novice
Apka cez Android Diplomová práca
ok uz mam 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Apka cez Android Diplomová práca
sprav appku pre studakov, ktora na zaklade ich zvolenych kriterii (odvetvie, narocnost ..) ponukne zoznam moznych Android aplikacii (strucny popis funkcionality, poziadavky ..), ktore by ludom v ich zivote pomohli, alebo chybaju, lebo idu robit diplomovu pracu a ich povodny plan, co mali mat, im chce profesor zmenit a ked chcu ostat u svojho, musia navrhnut nejaku aplikaciu, ktora by pomohla ludom. vysledky nech to periodicky posiela na mail, aby sa nestalo, ze prehliadnu nejaky dobry napad.demon3night3 napísal:Zdravím vás, mám na vás otázku, aká aplikácia by vám vo vašom živote pomohla, alebo chýba, lebo idem robiť diplomovú prácu a môj pôvodný plán čo som ma mať, chce vyhlásiť iný profesor ako tému a keď chcem ostať u svojho mám si navrhnúť nejakú aplikáciu, ktorá by pomohla ľudom preto sa pýtam kde sa dá, ak máte nejaký nápad pre Android, pošlite mi to na adresu [email protected], skúste pls radšej ako email, aby sa nestalo, že prehliadnem nejaký dobrý nápad, lebo tento text dávam na viacej stránok
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2014, 17:18)demon3night3 napísal:Diky za napad, ale toto by mi neschvalily, lebo by bolo len par ludi, co by to pouzivalo, ja potrebujem nieco co budu fakt vyuzivat
kazdy by chcel vymysliet nieco, co by sa fakt vyuzivalo ..
nikto to za teba nebude vymyslat a aj keby som nejaky napad mal, uskutocnil by som si to urcite sam.
takze googli, citaj, kukaj hotove apky a cakaj na inspiraciu ..