Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak kvoli funkciam to tiez asi nebude, kedze tie uz maju 2 roky stare androidy, takze nic ine velmi neostava
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ja som nikde nepovedal, že je škaredý. Dizajn sa mi páči. Vravím len, že foťák je vystúpený a preto by sa mohol poničiť. Neviem, možno to súdruhovia z Apple dobre vyriešili. A k obalu len toľko - všetky telefóny čo som doteraz mal aj mám, sú po mojom zaobchádzaní vždy ako nové (nikdy nenosím spolu s kľúčmi, alebo nebodaj mincami vo vačku)! Preto aj keď mám 5ku, tak mám k nej obal, aby sa mi elox neošúchal.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tak tuším aj na One X bol foťák trocha vystupeny a po roku nebol nejak viditeľné poskriabany.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

nenarazal som na teba jimmy. myslel som skor tych expertov, ktorym sa vzhlad nepaci tak si kupia puzdro :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

ked niekto používa iPhone už od prvej generacie, má celú domácnosť od iMacov, macbookov a ipodov zosynchornizovanú s iOS tak má prejist na android len preto že sa mu najnovšia generacia bez krytu nepáči ? to je čo za logika ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a aka je logika v tom, ze si clovek kupi za 700+€ vec, ktora sa mu nepaci a neponukne mu viac uzitku ako hociktory iny pristroj s Androidom alebo WP za polovicnu cenu?
proste ako si povedal, "mam iPhone a nic ine nechcem lebo nechcem a hotovo aj keby som mal jest suche rozky 2 mesiace"
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

guess.whoo: V podstate súhlas. Aj keď jukel uviedol pádny argument, ale - prečo potom nezostať pri 5s? Tomu nerozumiem. SW podpora tam bude ešte pekne dlho. :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

nechapem.. napadlo vas ze niekomu android proste nesedi a iOS ano ?
Co sa tyka kupovania iphone 6 a puzdra tak preco nie ? Puzdro moze z telefonu spravit uplne iny z vonku a vo vnutri mas stale rychly ios vacsi displej/rozlisenie ..
Ja ostavam pri ip5s pretoze mi sedi a nechcem vyslovene vacsi telefon/displej + este sa mi ani nepaci ip6 dizajn ;)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

lebo pristroje s inym systemom nemusia splnat poziadavky vsetkych uzivatelov?
napriklad, mam iphone 4S. po skoro troch rokoch od datumu jeho vyroby ide s najnovsim systemom tak ako chcem, rozbehnem na nom vsetky appky, ktore potrebujem. stale mi rovnako dobre ulahcuje pracu.
ktory tri roky stary android device mozes upgradovat na najnovsiu verziu (bez strachu, ze sa ti brickne)? idu ti na nom plynule vsetky appky? (ktory tri roky stary android device sparujes s android pocitacom a mozes na nom uskutocnovat hovory a posielat smsky?) ;)

ked vidis na fotke ovecky, ako potrebuju kazdy rok nove zariadenie, myslis ze je kazdy iUser rovnaky?

uz od 5tky mi vadi vacsia velkost. nevidim v tom zmysel. iba ak v konkurovani androidovym lopatam. vidim este celkom dobre na to, aby som musel pisat maily a smsky tacke. tiez vidim kto mi vola a vacsi display neurobi moje GPS presnejsim. tiez sa nezlepsi kvalita zvuku v sluchatkach. na hrajkanie a videa mam laptop. celkovo na pozeranie videa na obrazovke pod 10" nevidim zmysel.
jukel
Professional
Professional

jasné že nič iné nechcem ked všetky multimedia ako su fotky z iPhoto, hudba z iTunes, dokumenty iWorku si na androshite tažko spustím. Takže asi taka je v to logika že nebudem prechadzať na novy system ktory sa mi absolutne nepači ked vsetky problemy vyriešim nejakym krytom. A to že sa mi nepači na renderoch neznamena ze sa mi nezapači naživo
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

prave na to narazam. Podpora NFC by ma veru nepresvedcila o tom, aby som si kupil novsi model drahsi o niekolko stovak. Tiez ked uz si niekto kupil 5S tak mu "vyhovovala velkost a vacsi nepotrebujem" a zrazu spravili phablety a vsetci odrazu chcu novy iPhone.
Nemam problem priznat vyhody vsetkych OS, ma ich Android, ma ich iOS a aj WP a tiez ich zariadeni. Ale slepo si ist novy model len preto, ze je novy a este k tomu sa mi nepaci vzhlad (nevyhovuje mi - to iste) je proste mega primitivne

//autoeditácia príspevku (11 Sep 2014, 18:30)
/nehadzem vsetkych do jedneho vreca, to som uz napisal
jackb
Redeemer
Redeemer

ok, to beriem. ako iuser suhlasim. ist pre novy model aj ked ho niekto povazuje za skaredy je konina.
jukel
Professional
Professional

iphone ma u operatora stojí asi 150e, každy rok mam možnosti si brat nový, pravidelne cestujem a miesto trepania zrkadlovky 90% fotiek robím mobilom. Nova generacia prišla s vylepšením fotoaparátom a kamerou, prečo ostávať na staršej generacii ked mam možnosť robit kvalitnejšie zábery/videá ?

nikde som nenapisal že je škaredy :roll:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja si myslim ze 6tka sa bude predavat velmi dobre, aj za hotove
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ok beriem, iPhone 5 a 6 ma dobry fotak, ale stale nie az taky dobry ako napr. lumie za zlomovu cenu. Tiez ak chces vlastnosti terajsich vlajkovych lodi musis ist do Plus verzie, ktora ma opti stabilizaciu (ktoru ma aj G2 - rok stary telefon)
OK mas vsetko Apple, pokial viem tak vsetky subory, ktore si spominal sa daju jednoducho prehodit na Droid.
Komunikácia medzi zariadeniami a celkova synchronizacia je najlepsie riesena u Windowsu, cize ani toto nie je dovod surovo sa drzat pri Apple
jackb
Redeemer
Redeemer

jukel napísal:iphone ma u operatora stojí asi 150e, každy rok mam možnosti si brat nový, pravidelne cestujem a miesto trepania zrkadlovky 90% fotiek robím mobilom. Nova generacia prišla s vylepšením fotoaparátom a kamerou, prečo ostávať na staršej generacii ked mam možnosť robit kvalitnejšie zábery/videá ?

nikde som nenapisal že je škaredy :roll:
rob si co len chces.
ja sa neupisujem operatorom, ja kupujem za hotove. robit fotky mobilom to je ako... lizat med cez pohar (pise, clovek ktory foti neznictelnym kompaktom. chlapec10 ci polox si musia po precitani faceplamom privodit otras mozgu)

guess.whoo: az take lahke to teda nie je, a je to naopak velmi limitovane http://www.hongkiat.com/blog/open-iwork ... s-android/
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Zase tie iste kecy dookola...

Ach chlapi nemate nic ine na praci ?

Mobil je kazdeho osobna preferencia, vas fakt stve ze si niekto moze dovolit kupovat novy iphone kazdy rok ? Inak nechapem preco tu zhadzujete ludi ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jackb - ale nakoniec to ide nie? :D
mna to nestve vobec, vsak sam som donedavna kupoval 2 vlajkove lode rocne a pohoda. len ako som pisal, pozastavujem sa nad tym, ze ludia su stale ochotni vyhodil trojnasobok hodnoty telefonu len preto, lebo je to iPhone a navyse je na trhu x modelov lepsich a lacnejsich.
Ked som kupoval tie telefony, vzdy to bolo preto, lebo priniesli nieco nove, jedinecne a prelomove. Ked ma omrzeli sli prec, ale nikdy som nekupoval nic co by sa mi ci uz po vizualnej stranke alebo technickej nepacilo co i len trosicku.
Viem, ze nie kazdy to vnima takto, ani to nikomu nevnucujem
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Ja som tiež nikdy nechápal prečo niekto zaplatí +-800€ za 2 jadrový 1,4GHz procesor 1GB RAM keď konkurencia má 4jadro s taktom 2,5GHz a 3GB RAM za 1/2 až 1/3 ceny a každého presviedča že iPhone je najlepší.

Za zymyslenie stoja marketingové názvy ako "Retina display" - dokonalejší než ľudské oko. Applacký názov pre displaj s rozlíšením viac ako 300PPI. Keď hovoríme o displayi tak Apple propaguje novopridaný landscape mód ako niečo svetoborné. (Zdroj: http://www.apple.com/iphone-6/display/ ).

Keby dával android každej maličkosti marketingové názvy, kto by bol viac "cool"?

Z môjho pohľadu 5s vs 6 to isté, len oblé hrany a väčší display.

K foťáku, pridávam neupravené foto z OnePlus One ( 300€ za 64GB ):
1.jpg
2.jpg
Nechcem sa nikoho dotknúť, som Androiďák. Ale moje tvrdenia sa asi nedajú ( aj tak ) ľahko vyvrátiť.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zas aj 5S robi krajsie fotky ako OPO, dokonca aj moja G2 robi krajsie foto ako OPO
Napísať odpoveď