Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
Re: Apple iphone 6 / 6 plus / iWatch
S tým OPO si sa neviem či chcel pochváliť, ale moc si sa nepochlapil, také fotky som robil niekedy aj s S3kou...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
cinske telefony maju tuto nevyhodu oproti ostatnym. maju rychly procak, vela ram, vela pamate, ale tie fotaky su slabe aj ked su 13mpx. To iste moje ZOPO ZP980 a to iste aj toto OPO.
Ani jeden sa nechytal na LG,Samsung,Apple,Nokiu ci dokonca ani na HTC
paragon, keby siel iOS8 svizne na HW 3 rokoch od predstavenia, aky zmysel ma kupovat super-truper hardware?
to je rovnake ako u PC vs. Mac. na starom MacBook Pro bezi OSX 10.9 ako hodinky = svoju robotu robim stale plnohodnotne. nevidim zmysel v kupovanim noveho zeleza, ked je stare stale dostatocujuce. iba vymenu disku za ssd je vec, nad ktorou uvazujem.
guess.whoo: no malo by ist, ale len dve aplikacie z troch. ale tak zlozito, ze by som sa na to vykaslal uz pri potrebe mat na to zvlast browser
to je rovnake ako u PC vs. Mac. na starom MacBook Pro bezi OSX 10.9 ako hodinky = svoju robotu robim stale plnohodnotne. nevidim zmysel v kupovanim noveho zeleza, ked je stare stale dostatocujuce. iba vymenu disku za ssd je vec, nad ktorou uvazujem.
guess.whoo: no malo by ist, ale len dve aplikacie z troch. ale tak zlozito, ze by som sa na to vykaslal uz pri potrebe mat na to zvlast browser
-
guess.whoo
Redeemer
no ok, ale tak potom pokial to dobre chapem, tie dokumenty nemozes zdielat s nikym, kto nema zariadenie od Applu?
S 5S nesúhlasím a nie som sám:
http://www.idigitaltimes.com/oneplus-on ... ort-373394
OPO má SONY foťák. Pozri si fotky / recenzie / reviewy pred tým ako začneš odsudzovať.
EDIT
jackb: Tak napr. keď máš 1GB RAM tak môžeš mať v pamäti oveľa menej aplikácií ako keď máš 3GB RAM. Napr. otvoríš 20 aplikácií ale už nie je miesto, tak niektorá musí uvoľniť miesto a zatvoriť sa. RAM je nato, aby si nemusel čakať na načítavanie appky, ale mal ju už v pamäti. Lepší CPU a GPU využiješ napr. aj pri surfovaní. To, že je iOS nenáročný a svižný neznamená, že lepší výkon nevyužiješ pri iných veciach.
Dobre, niekto nepotrebuje taký výkon, ale prečo potom platiť za mid-end HW 2 násobok ceny high endu?
OPO má SONY foťák. Pozri si fotky / recenzie / reviewy pred tým ako začneš odsudzovať.
EDIT
jackb: Tak napr. keď máš 1GB RAM tak môžeš mať v pamäti oveľa menej aplikácií ako keď máš 3GB RAM. Napr. otvoríš 20 aplikácií ale už nie je miesto, tak niektorá musí uvoľniť miesto a zatvoriť sa. RAM je nato, aby si nemusel čakať na načítavanie appky, ale mal ju už v pamäti. Lepší CPU a GPU využiješ napr. aj pri surfovaní. To, že je iOS nenáročný a svižný neznamená, že lepší výkon nevyužiješ pri iných veciach.
Dobre, niekto nepotrebuje taký výkon, ale prečo potom platiť za mid-end HW 2 násobok ceny high endu?
da sa, cez iCloud. aj ku tomu sa da dostat z Droidu (http://icloudandroid.org/) no je to stale zlozitejsie ako na (i)OS ci destop Win.guess.whoo napísal:no ok, ale tak potom pokial to dobre chapem, tie dokumenty nemozes zdielat s nikym, kto nema zariadenie od Applu?
-
Arkaz
Addict
No pozor zase OPO ma Sony Exmor imx214 co nieje zas taky sunt. To ze nefoti az tak skvelo.moze byt kludne nedoladenym FWguess.whoo napísal:cinske telefony maju tuto nevyhodu oproti ostatnym. maju rychly procak, vela ram, vela pamate, ale tie fotaky su slabe aj ked su 13mpx. To iste moje ZOPO ZP980 a to iste aj toto OPO.
-
xH4wK
ios tolko ram nepotrebuje pretoze si dokaze efektivne spravovat miesto.. android to nedokaze preto potrebuje viac ram, viac vypoctoveho vykonuParagon napísal:S 5S nesúhlasím a nie som sám:
EDIT
odkedy som mal stary iphone 4 tak som ani na ipade ani na iphone nezazil aby mi nejaku aplikaciu nenacitalo instatne ci uz z pamete alebo z flashky..
Tymto chod argumentovat teda niekam inam
Ked si clovek kupi iphone za 600 eur a nejaky android telefon za 600 eur tak iphone preda o rok za 500 a android telefon tak za 300 ked sa mu zadari.. preto je aj vyhodnejsie kupovat a upgradovat iphone
Paragon, mne je jasne ze ked ja mam 1GB RAM a ty 3GB, ty mozes mat pustenych 3x viac aplikacii. Museli by byt vsak rovnako narocne na RAM. Ale ak su ios appky rovnako malo narocne na RAM ako cely system?
mam vo svojom okoli iuserov, ktori nie su ovce a nemenia predrazene mid-end zelezo kazdy rok. a to je ten paradox. ze to predrazene mid-end vydrzi konkurovat high-end v rychlosti a spolahlivosti.
mam vo svojom okoli iuserov, ktori nie su ovce a nemenia predrazene mid-end zelezo kazdy rok. a to je ten paradox. ze to predrazene mid-end vydrzi konkurovat high-end v rychlosti a spolahlivosti.
-
guess.whoo
Redeemer
hawk - predas drahsie lebo android zariadeni je ovela viac a je vacsia konkurencia a navyse vsetky znacky davaju 2 flagships rocne, takze preto ta cena - suvisi to aj s inovaciami
ja som si praveze pozeral recky na fotaky a opo fotky boli horsie ako g2 alebo dokonca aj S4
ja som si praveze pozeral recky na fotaky a opo fotky boli horsie ako g2 alebo dokonca aj S4
Samozrejme, som fanda Apple výrobkov, ale to dlhé státie pred predajňou som nikdy nevedel pochopiť...
Tak tej väčšej fotky sa dočkáš, podľa všetkého, čo som doteraz čítal, by to tam už malo byť zabudované, krúžok s fotkou sa zmení na veľkosť na celý displej.brm napísal:hd_ teším sa na niečo nové, nový vizuál, nové notifikácie.. a hlavne v kútiku duše dúfam, že konečne pri prichádzajúcom hovore uvidím väčšiu fotku volajúceho a nie iba malilililinkatý krúžok.
peniaze za vystátie radu, peniaze za predaj prvého kusu, reklama = peniaze,jimmy_xp napísal:Samozrejme, som fanda Apple výrobkov, ale to dlhé státie pred predajňou som nikdy nevedel pochopiť...
90% ludí čo tam stojí to robí pre peniaze, mat prvý kus telefónu má vačšina u prdele
-
guess.whoo
Redeemer
este za prvy kus pochopim, ze je to "prestiz"..ale co taky 93? tiez tam vystoji rad a cim sa moze pochvalit? ze je imbecil?
telefón sa vypredá za pár hodín potom je nejaké dni nedostupný, zažil som to minulý rok v USA že sa týžden čakalo na nové kusy. Kto má peniaze ( a v takom NY je ich viac ako dost ) dá za telefon aj dvojnásobok a moze mu to byť jedno, takže aj 93tí má svoju cenu
Nič to nemení na tom, že ak stanuje pred obchodom, aby mal telefón o týždeň skôr, je to zabrzdený imbecil, alebo nie? 
-
Arkaz
Addict
Osobne to neviem pochopit ale kazdy mame iny konicek jednoducho bud je to velky apple fanusik a chcem mat iphone hned prvej varky alebo niekomu za $$ stoji miesto. Kazdopadne tyzden a viac stanovat na ulici je uz extrem no pre apple vyborna reklama. Ja ako dlhorocny androidak si pockam na ip6 v o2 a zoberem ho ma pausal len kvoli zvedavosti 
bez urážky ale ale ty mi teraz prídeš zabrzdený. Čítaš čo tu píšem ? Dám ti reálny príklad tích zabrdencov. Príde tam 7 dni pred predstavením kúpi si telefón za 600$ a hneď nato ho predá za $1500 Za 7 dní nič nerobenia a surfovania na nete zarobil 900 dolárov. Ak dokážeš týždenne zarobiť podobnú sumu iným spôsobom klobúk dole, ak nie tak oslovovať ich zabrdencami je dosť odvážne. A to vravím len o tých čo kupujú-predávajú, väčšina má tričká svojich firiem/webow = ďalšie peniaze. A ak sa ja na slovensku dočítam o nich ( čo je ich spomina každy druhý web na svk ) tak to je podla mna super reklama a ktomu zadarmo.Hensym napísal:Nič to nemení na tom, že ak stanuje pred obchodom, aby mal telefón o týždeň skôr, je to zabrzdený imbecil, alebo nie?
K tomuto by som dodal, že 7 dní sedenia na jednom mieste v nekomforte. A aj to, že v USA sú úplne iné platy ako na Slovensku. A $900 Američan zarobí za to obdobie aj v práci.
Mne je jedno kto čo robí, ale obhajovať s nadšením takéto kraviny...
Mne je jedno kto čo robí, ale obhajovať s nadšením takéto kraviny...
veru tak v páci, kde nesedí a neprdí len tak do stoličky, kludne sa môžu dvaja striedať, zobrať viac iphonov 
Ja ich neobhajujem s nadšením, píšem len že tí ludia niesu takí sprostí ako si iní myslia. Len malé percento znich je fakt tak zfanatizovaných že to robia len aby mali jeden z prvých kusov, inak je to samí biznisman
Ja ich neobhajujem s nadšením, píšem len že tí ludia niesu takí sprostí ako si iní myslia. Len malé percento znich je fakt tak zfanatizovaných že to robia len aby mali jeden z prvých kusov, inak je to samí biznisman