Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
audiotrack: nj v madarsku sa kupuje na spz, a nadialnici maju kamery.
A pred dialnicami maju hliadky.
Inak, odporucam pri kupe matrice v madarsky nechat si blok o zaplateni. Kolegovi sa stalo, ze zle nahodili spz a jedna takato hliadka ho stopla chcela pokutovat. Z dokladov vydoloval doklad o zaplateni a len sklopili usi. Inak ich system schvalujem a uvital by som ho aj tu. Snimanim SPZ-tiek kontroluju jednak zaplatene myto a aj rychlost. Clever, isn't it? 
Nezvyknem odsudzovať ľudí podľa špztiek, ale to, čo predvádzajú ľudia s GL značkou, ma tento víkend dostalo...
Chlapec si myslí, že má ospojlerovanú novú bielu mazdu 3, tak môže ísť na miestach s plnou čiarou 80-90 a na miestach s prerušovanou čiarou dupnúť na plyn a ísť takmer 120... a keď sa konečne podarí ho fiknúť, ešte stihne vrhnúť taký pohľad, ktorý keby zabíjal, tak som dávno v pekle.
Ďalší na audine predbieha pomalšie autá zásadne vtedy, keď ide oproti auto alebo keď už sa blíži zákruta, aby ste vy za ním už toto pomalšie auto nemohli obehnúť.
A GL experti na škodovkách si radi skracujú esíčkové zákruty prejazdom v protismere..... ja si tiež zvyknem takto skracovať cestu, ale nie, keď ide za mnou rýchlejšie auto, ktoré ma evidentne chce predbiehať a už dal aj znamenie o zmene smeru.
A tiež je vrchol, tentokrát košická špztka.. ísť dolu Jahodnou 40-50 a vytešovať sa, že v spätnom zrkadle môže vidieť kolónu minimálne desiatich áut.
Začínam seriózne uvažovať o kamere do auta.
Chlapec si myslí, že má ospojlerovanú novú bielu mazdu 3, tak môže ísť na miestach s plnou čiarou 80-90 a na miestach s prerušovanou čiarou dupnúť na plyn a ísť takmer 120... a keď sa konečne podarí ho fiknúť, ešte stihne vrhnúť taký pohľad, ktorý keby zabíjal, tak som dávno v pekle.
Ďalší na audine predbieha pomalšie autá zásadne vtedy, keď ide oproti auto alebo keď už sa blíži zákruta, aby ste vy za ním už toto pomalšie auto nemohli obehnúť.
A GL experti na škodovkách si radi skracujú esíčkové zákruty prejazdom v protismere..... ja si tiež zvyknem takto skracovať cestu, ale nie, keď ide za mnou rýchlejšie auto, ktoré ma evidentne chce predbiehať a už dal aj znamenie o zmene smeru.
A tiež je vrchol, tentokrát košická špztka.. ísť dolu Jahodnou 40-50 a vytešovať sa, že v spätnom zrkadle môže vidieť kolónu minimálne desiatich áut.
Začínam seriózne uvažovať o kamere do auta.
Mna dneska vytlacilo "GL" z odbocovacieho pruhu do protismeru na pripajaci na dialnicu a to ze som pästou cez klakson urobil skoro dieru do volantu ho absolutne netrapilo, musel som uhnut do protismeru a brzdit...
10000 certov vo mne fakt som mal vrazedne myslienky...
Podla mna takto vznikaju tie nehody typu "Nikto nevie preco na rovine zisiel do protismeru a nabural a..."
10000 certov vo mne fakt som mal vrazedne myslienky...
Podla mna takto vznikaju tie nehody typu "Nikto nevie preco na rovine zisiel do protismeru a nabural a..."
Dneska vecer na obchvate BA, idem v pravom pruhu tak 95-100, zrazu znicoho nic kamion nalepeny namne a vyblikava, tak pridam trochu, predomnou boli nejake 2 auta a potom dalej tiez nejake, lavy volny. A stale sa tlacil a blikal, tak ze kaslem ho dal som sa dolava, ze co to je za blazna a zacal blikat aj na toho co bol predtym predomnu. Potom neskor este blikal, ale asi mu neuhol, tak ho obehol.
A BA-SC, to je najlepsie ked niekto ide v strednom pruhu 115, ked uz je 130 a prazdna dialnica, potom tam robi pojazdnu sikanu.
A BA-SC, to je najlepsie ked niekto ide v strednom pruhu 115, ked uz je 130 a prazdna dialnica, potom tam robi pojazdnu sikanu.
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tych stredopoliarov obieham bez hanby z prava a este sa musim na nich pozret vrazednym pohladom ked idem okolo
dobri su taki, co este potom pridaju na moju uroven, aby som sa nevedel preradit pred nich alebo podobne a potom si zase spomalia na svoje tempo
(povacsinou su to zeny za volantom, co sa boja ist pri krajnici, ci ?)
Ja som zauzival po novom robit tak, ze dobehnem majitela stredneho pruhu, nalepim sa mu predkom auta do mrtveho uhla (verte mi znervoznuje to ked viete ze je za vami auto a nikde ho nevidite) a prisposobujem sa k jeho rychlosti kolko sa len da. Potom ked ho zacne niekto vyblikavat a vytrubuvat tak za kazdu cenu sa drzim v jeho mrtvom uhle a potom zacina show, vodic v strede zmatkuje pridava ubera, v prdeli vlepene auto blika co mu svieti aby videl, myslim ze elegantny sposob ako niekoho naucit ze v pravo je predsa len lepsie 
@Hegy
zaujimave ale troska drasticke
zaujimave ale troska drasticke
To nieje drasticke ja tomu hovorim varit sa vo vlastnej stave
v kazdom pripade, je to velmi efektivne a ked ma to prestane bavit tak dotycny sa nalepi na pravu ciaru a uz sa z nej neodlepi a to je vlastne cielom.
ale v stredne hustej premavke sa to moc neda
kazdu chvilu mas kamion v pravom
kazdu chvilu mas kamion v pravom
Tak ako vtedy az tak nepenim ze je niekto v strede i ked tak ci onak tam nema co robit...
Toto je skvele ked su prazdne cesty a tu zrazu drbo v strede...
Toto je skvele ked su prazdne cesty a tu zrazu drbo v strede...
A pokiaľ ideš po tme.. priblížiš sa k nemu z jednej strany, vypneš svetlá, prejdeš do druhého pruhu k jeho druhej strane a tam svetlá rozsvietiš.. z tohto bude totálne v prdeli.
Overené.. raz sme šli partia v dvoch autách po diaľnici... ten druhý za nami zrazu vypol svetlá a rozsvietil ich až keď bol vedľa nás, no vodička nášho auta to chvíľu predychovala.
Niekedy mám dosť nutkanie urobiť niečo podobné, ak ma niekto naserie, ale na bežnej okreske sa o to veľmi nepokúšam kvôli výtlkom a tak..
Niekedy mám dosť nutkanie urobiť niečo podobné, ak ma niekto naserie, ale na bežnej okreske sa o to veľmi nepokúšam kvôli výtlkom a tak..
Toto je recept vyslovene na dialnice resp 2a viac pruhy...
A to s tymi svetlami ano viem ze je to super a vtipne a efektne ale ruku na srdce, ktory vodic ak toto spravi mu nepreblysne hlavou co vsetko za tych par sekund mohlo cez cestu prebehnut a nemusel to vidiet
ja som to skusil 1-2x a do mojho ventilu by si nestrcil zastruhany chlp 
A to s tymi svetlami ano viem ze je to super a vtipne a efektne ale ruku na srdce, ktory vodic ak toto spravi mu nepreblysne hlavou co vsetko za tych par sekund mohlo cez cestu prebehnut a nemusel to vidiet
-
Traktorista
Guru
no dnes som bol prevetrat skutra a na obchvate zelena stara ochcafka, srbske ECV, v lavom pruhu tachometrovych 85, dobehol som ju vpravom pruhu a kukam dvaja mladi, spolujazdec s mobilom v ruke si kameruje ako ich ludia obiehaju sprava...
Samozrejme jak ma zbadali tak pridali, spolujazdec sa na mne zacal smiat, ostali vlavo a to iste robili vsetkym ktori ich dobehli, do praveho pruhu nepresiel vobec!
Samozrejme jak ma zbadali tak pridali, spolujazdec sa na mne zacal smiat, ostali vlavo a to iste robili vsetkym ktori ich dobehli, do praveho pruhu nepresiel vobec!
@Traktorista občas mám chuť si kúpiť auto, s ktorým by mi nevadilo trochu šťuchnúť takýchto chu****...
Kamionisti maju casto vysielacky ak idu spolu pokope z jednej firmy tak si hlasia. u tychto poliakov ale pochybujem to su tupe hlavy ktore doma nikto necaka.
Byť na mieste toho auta, tak by bolo zaujímavé zastaviť vo vlastnom pruhu a čakať, čo spravia... Nevravím, že by som na to mal gule, ale zase sa pomaly vrhnúť do priekopy kvôli tomu, že sú retardovaní, no neviem...
-
RATZINGER666
Darca
...este k tym, ktori sa Vam lepia na zadok - treba to riesit takto 
http://www.mojevideo.sk/video/18c3a/dav ... pozor.html
http://www.mojevideo.sk/video/18c3a/dav ... pozor.html
čo siiii
to skúsim